Arama sonuçlarınız

1. SNM

Tekirdağ Yamaç Paraşüt'ü Şenlikleri

Ynt: Tekirdağ Yamaç Paraşüt'ü Şenlikleri Merhaba, www.aktifhediye.com sitesinde günlük yapılan Yamaç Paraşütü Tandem Uçuş etkinlikleri var Sevgili Uvercinka belki yardımcı olabilir.

2. SNM

Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri www.aktifhediye.com
  3. SNM

Karlı Venedik

Ynt: karlı venedik Merhaba, Venedik'in bu karlı hali de değişik paylaşımınız çok hoş. Teşekkürler. Benim Venedik'te en sevdiğim maskeleri, İtalya'da en sevdiğim yer SIENA oldu. Orada (Venedik) o an olmak isteyeceğim zamanı ise bugünlerde yapılan Venedik Karnavalı. Umarım sizin karlı...

4. SNM

Yunanistan’da Osmanlı eseri avcısı

YUNANİSTAN'DA OSMANLI ESERİ AVCISI Dışişleri’nin görevlendirdiği Neval Konuk, 1. Dünya Savaşı ve Kıbrıs Barış Harekâtı’ndan sonra tahrip edildiği zannedilen Yunanistan’daki Osmanlı eserlerinin peşine düştü. Konuk 600 civarında Osmanlı eserini bulmayı başardı Yunanistan’da yok olduğu sanılan...
  5. SNM

Mevlana'dan...

Ynt: Mevlana'dan... Mevlana'dan Üç Soru Üç Cevap Mevlana Celaleddin-i Rumi’ye felsefecilerden bir grup geldi. Sual sormak istediklerini bildirdiler. Mevlana hazretleri bu gelen misafirleri Şems-i Tebrizi’ye havale etti. Şems-i Tebrizi hazretleri mescidde, talebelere bir kerpiçle teyemmüm nasıl...

6. SNM

Hikayeler

Ynt: Hikayeler Rica ederim. : )

7. SNM

Hikayeler

Ynt: Hikayeler İÇİNDE BULUNDUĞUNUZ AN EN ÖNEMLİ ANDIR. Bir zamanlar bir kralın aklına söyle bir düşünce geldi: "Eğer bir işe ne zaman başlayacağımı; kimi dinleyeceğimi ve yapmam gereken en önemli şeyin ne olduğunu bilseydim, girdiğim her işi başarırdım." Aklına böyle bir fikir düşünce...
  8. SNM

Sabit Telefonları Susturuyoruz (1 Kasım 2009)

Ynt: Sabit Telefonları Susturuyoruz (1 Kasım 2009) Merhabalar, Kasım 2009'da Türk Telekom aboneliğimizi iptal ettirdik. Elimizde fatura ödeme belgesi dışında iptali belgeleyen bir evrak bulunmadığından (ne olur ne olmaz diye) Telekom'dan hatta ilişkin borcu-ilişiği yoktur, hat iptal...
  9. SNM

Mevlana'dan...

Ynt: Mevlana'dan... Rica ederim. Ben de teşekkür ediyorum. Selamlar : )

10. SNM

Mevlana'dan...

Sonsuz bir karanligin içinden dogdum. Isigi gördüm, korktum. Agladim. Zamanla isikta yasamayi ögrendim. Karanligi gördüm, korktum. Gün geldi sonsuz karanliga ugurladim sevdiklerimi. .. Agladim. Yasamayi ögrendim. Dogumun, hayatin bitmeye basladigi an oldugunu; aradaki bölümün, ölümden...

11. SNM

En Son Hangi Oyuna Gittiniz?

Ynt: En Son Hangi Oyuna Gittiniz? Figaro'nun Düğünü - Eğlenceli bir oyun...
  12. SNM

Hikayeler

Ynt: Hikayeler Merhabalar, Çok anlamlı... Teşekkürler.

13. SNM

Hikayeler

Ynt: Hikayeler Kuyumcu... Vaktiyle bir bilge hoca, yıllarca yanında yetiştirdiği öğrencisinin seviyesini öğrenmek ister. Onun eline çok parlak ve gizemli görüntüye sahip iri bir nesne verip: "Oğlum" der, "Bunu al, önüne gelen esnafa göster, kaç para verdiklerini sor, en sonra da kuyumcuya...
  14. SNM

Ynt: En Son Hangi Oyuna Gittiniz? Rica ederim.:)
  15. SNM

Ynt: En Son Hangi Oyuna Gittiniz? Ben oyunu İstanbul Pendik Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında -Pendik Yunus Emre Kültür Merkezi Salonu-nda izledim Ferdane Hn. Sanırım Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde oynanıyor... Zaman zaman siyasi taşlamaların da olduğu eğlenceli bir...

16. SNM

Ynt: En Son Hangi Oyuna Gittiniz? Denizaltında Altı Tahammülfersaa
  17. SNM

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? Da Vinci Şifresi - Dan Brown
  18. SNM

Tüketici Şikayetlerinde Başvurulacak Merciler

Ynt: Tüketici Şikayetlerinde Başvurulacak Merciler İş ve zaman kaybının söz konusu olduğu yorucu bir süreç belki ama karşılaştığımız bazı durumlarda gerekli bir hal alıyor... Ne kadar uzun ve yorucu olursa olsun hakszılıklar karşısında sonuna kadar gidilerek, vazgeçilmeden tamamlanması gereken...

19. SNM

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? Feraye - Naşide GÖKBUDAK
  20. SNM

Ynt: En Son Hangi Oyuna Gittiniz? Hastasıyız.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR