Arama sonuçlarınız

1. aslankurt72

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Bende iki etkinlikte tanışıp sohbet etmiştim.Yardımsever,herkese iylik yapmaya koşan mümtaz insan Allah gani gani rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Yakınlarına sabırlar dilerim.

2. aslankurt72

Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010) Listemiz 01- Zerrin Yiğiter ......(1 Kişi)........... Binek Araç.......Ankara 02- Cumhur KÖSE ....( 4 Kişi).......... Binek Araç (belki 4x4 ) .......Ankara 03- Türker Yardımcı...(1...
  3. aslankurt72

Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010) Zerrin, Hisar pansiyonla,Deniz Pansiyonu aradım maalesef bayramda yer kalmamış başka kalınacak bir yer bulabilirsem 3 kişi katılmak istiyorum.Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlardan öneri bekliyorum.

4. aslankurt72

Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010) Değerlendirelim ben size haber vereceğim.
  5. aslankurt72

Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010) 2 yıl önce kalmadan öyle bir geçmiştim.Gerçekten çok güzel yerler.Hatunla 2 seçenek üzerinde konuşuyorduk bu üçüncü seçenek olarak çıktı.Benimkiler çadırda kalmazlar.şartlara göre bakalım netleşince...

6. aslankurt72

Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010) Selam,alternatifler içerisinde Değerlendirmeye alalım.

7. aslankurt72

Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010)

Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010) Gerçekten Ankara'ya kıyasla serin bir 2 gün geçirdim.Başta Zerrin hanım olmak üzere düzenleyen ve tüm katılanlara anlayış,hoşgörü,paylaşımcı ve keyfli etkinlik için teşekkür ediyorum.Fotoğraf makinam olmadığı için görsellerle işim...
  8. aslankurt72

Ankara - Işık Dağı Kamp Programı Duyurusu (6-7-8 Ağustos 2010)

Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı Duyurusu (6-7-8 Ağustos 2010)
  9. aslankurt72

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hayırlı olsun,güle güle bin.madem onu alacaktın da ;araçları modifiye etmekle ilgili binlerce soru sorup Yavuzu neden yordun. ;D ;D ;D

10. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar İyi akşamlar Ali,Kürşat'ın arabası çok güzel ancak ben düzenimi kurduğumdan beri (1995) hiçbir arabamı 5 seneden az kullanmadım.7 ay önce aldığım teriosu değiştirirsem doğru karar vermemiş gibi hissederim.15 günde araba alıp değiştiren arkadaşları tenkit etmiyor...

11. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Kürşat kardeşim.Arabalar konusunda pek bilgim ve hevesim olmamakla birlikte tecrübelerimi aktarmayı bir görev bellediğimden bu notları sana yazıyorum.1995 yılında araba alırken toyota,ford ve renault arasında bir seçim yapma durumunda kaldım aynı seğmentte...
  12. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Kürşat,Terios dan memnunum ama sen bu aracı satacağın zaman haberim olsun arkadaş.Birden kanım ısınıverdi.Bir nevi frekansların tutması gibi bir şey. ;)

13. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Arkadaşlar,Cihan'ın veda etkinliği iptal edildi galiba ancak en azından dar çerçeveli de olsa çoooook konuşulacak bir parti olur sanıyorum.Makul bir süre önce haberim olursa sevinirim.Malum hatuna izin kağıdı falan imzalatacağız. ;D ;D
  14. aslankurt72

TROFF...Trabzon Sürmene Soğuksu Yaylası Karla Kaplı Yolları Açma Çalışması

Ynt: TROFF...Trabzon Sürmene Soğuksu Yaylası Karla Kaplı Yolları Açma Çalışması Katılan ve görselleri bizle paylaşan arkadaşları kutluyorum çok güzel bir etkinlik olmuş.
  15. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Arkadaşlar keyfli zaman geçirmişler ne güzel.Bende küçük bir grupla Gerede Keçikalesi bölgesinde traking yaparken Bir suzikinin stabilize yolda opel vektra tarafından çekildiğini hayretle gördüm.Acep benzini mi bitmiştir ;D ;D ;D

16. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hakikaten tam zamanında il değiştirdi.Yoksam o güzelim arabasını harcardı. ;D ;D ;D Yavuz güle güle eskit.çok heybetli duruyor.Ufuk yanında durmasa heybeti anlaşılmazdı.
  17. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yavuz ona binmek için birde benzin istasyonu olacak adamın.Anladık aslan besleyen yemine bakmaz ama 0,20 tl. yakan teriosun patilerini öpeceğim. ;D ;D ;D
  18. aslankurt72

Gaziantep - Osmaniye Gezenbilir Grupları Tanışma Gezisi (27-28 Mart 2010)

Ynt: Gaziantep - Osmaniye Gezenbilir Grupları Tanışma Gezisi (27-28 Mart 2010) Mete,O bölgede çok olan Sarı çiçekler (altın otu) açmış mı ben aynı tarihlerde ılgaz daydım orada açmıştı.

19. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Necmi Bey,geçmiş olsun.Arabalardan sonra yavaş yavaş kendimizi de modifiye etmeye başladık ;D ;D ;D
  20. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Kürşat Hayırlı olsun.Güle güle bin.Demek ki bir daha gördük. LR - Toyota - suziki vb. arasında keskin çizgiler yok.Amaca göre zaman içerisinde değişim oluyormuş. :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR