Arama sonuçlarınız

1. aslankurt72

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA Onur hayırlı olsun.Umarım geçici değildir.sen etkinliğe katılmıyormusun.

2. aslankurt72

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA Bu ne ya bir rahat nefes aldığım dağ ve burası vardı burda da ensemizde.Hemde ne biçim resim koymuş karizma yerlebir. >:( >:( >:( Mete Hoca bunlar senin başının altından çıktı muhakkak. ??? ??? ???
  3. aslankurt72

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA

4. aslankurt72

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar o zamanda söylediklerin aleyhine delil olarak caponlar tarafından kullanılabilir tabi.
  5. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Onur,çok güldüm ancak tüm sevimliliğine rağmen LR cılar seni etkinliklerine almasalar haksız sayılmazlar. :D :D :D

6. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yavuz,Bu avatar resmi fotoşoplu mudur nedir.Seni narin defenderı heybetli çıkarmış.Halbuki tersi olmalıydı. ;D ;D ;D

7. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Onur,araba işini ne yaptın.yarın Ank.dışına gidiyorum terios burda kalacak istersen hemen vereyim
  8. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar LR yeşili ;D ;D ;D
  9. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ne olduğunu pek anlamadım geçici meçici ama listede yeşil görünüyor.İşimiz düştüğünde torpil yapacakmısın önemli olan o.Gerçi diğer yeşillerin pek faydasını görmedik ya neyse. ;D ;D ;D

10. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ufuk hayırlı olsun ben siteye yazmaya başladıktan sonra epeyce mod çıkardık.Onur yakında sana da uğur getireceğim sonrada onaranlara ;D

11. aslankurt72

Sivas'da Konvoy Beklerken...

Ynt: Sivas'da Konvoy Beklerken... Hocam,zaman zaman bende Sivasın içerisinden geçtim ama hiç senin baktığın gibi bakmamışız şehre,ööle bakmışız.Birdaha kısmet olursa senin gözünle bakmaya çalışayım :'( :'( :'(
  12. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Kars'dan dönen arkadaşlar hoşgeldiniz. etkinliğin linkini buraya koyabilirseniz yararlı ve keyfli anlarınızı izleriz.

13. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yunus Arabanın noterden satışını yaptıysan; 1.Alan şahıs 1 ay içerisinde üzerine geçirmek mecburiyetinde aksi halde cezalı duruma düşer.Noter satışında bu tarihten önceki ceza vergi ..vb satıcıya bu günden sonrakilerde alıcıya aittir diye bir ibare bulunur...
  14. aslankurt72

Terios'cular Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ?
  15. aslankurt72

İnsan Günde Kaç Km.Yürüyebilir.?

Ynt: İnsan Günde Kaç Km.Yürüyebilir.? İşin teorisi tam techizatlı piyade (yaklaşık silah,techizat,su,kumanya 30 kg.) normal arazi ve hava koşullarında saatte 4 Km.(50 dk.yürüyüş 10 dk.mola) ile 8 saatte 32 km. yürür.Acil durumlarda cebri yürüyüş yapılır bu da 4*10= 40 km. dir.Bu durum...

16. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Tüm arkadaşlara teşekkürler.Biraz bilgi sahibi oldum.Site'nin ilgili bölümündende bilgi topladıktan sonra karar veririm. İyi geceler ben ayrılıyorum.
  17. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ALTUĞ Arkadaş sen beni çözmüşsün fakat bir hususu atlıyorsun.Benim arazi işleriyle uğraştığım zamanlar harita üzerinden planlayıp,arazide pusulayla istikamet ölçüp adım sayarak traversler üzerinden giderdik.Sonradan adım sayar diye bir cihazı amerikaya kursa giden...
  18. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Tanıdık gelmedi malesef ??? ??? İyi olur. Geçen treking de bir genç Amerikadan getirtmişti harita yoktu yükleteyim dedim çok pahalıydı bende internetten şifreleri kırıp yükledim dedi. Bana biraz ters geldi

19. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Tamam bende sitedeki ilanlara bakayım ancak türkce kullanma kılavuzu ve lisanslı harita yüklenmiş olmalı aksi halde bana problem olur.
  20. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Garmin Etrex Legend Hcx El Tipi Gps + (navcity 81il Sokak Detay Haritası + Topografya Haritası 2gb Sd Card A Yüklü.) Fiyat 350,00 USD + KDV KDV Dahil 635,31 TL Havale ile 609,90 TL armin Gpsmap 60 Cx El Tipi Gps + Navcity (navcity 81 İl...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR