Arama sonuçlarınız

1. aslankurt72

Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010) Arkadaşlar,bu bölgeye yapılmış olan önceki etkinliğin linkini araştırmalarıma rağmen bulamadım.Buraya koyarsanız veya bana özel mesajla gönderebilirseniz sevinirim.

2. aslankurt72

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Benim corolla dizel tam da öyle ;D ;D ;D
  3. aslankurt72

Arkadaşımız Cem Taşcıoğlu'nun Annesi Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşımız Cem Taşcıoğlu'nun Annesi Vefat Etmiştir Cem kardeşim, Mekanı cennet olsun.allah kalanlara sabırlar versin.

4. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar çağlar, Geçmiş olsun kardeşim.Önemli bir şey almışlar mı ? Hırsızlar yeni taşındığını bilen, güvenlik önlemleri alınmadan soyalım diyen civardan olabilir.
  5. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar kanımca çok iyi yansır onur aracını daha pahalıya satıp planladığından daha iyi bir araba alabilir. :D

6. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yaw Kerim mazur gör pek anlayamadım arazi şeysi cadde şeysini mi çekiyor yoksa tövbe tövbe aksimi ::) ::) ::)

7. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Kerim insanı merakta bırakma.Herhalde bahse konu marka arazi şeysi değildir nasıl olsa ;D ;D ;D cadde şeysi için de normal.
  8. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Mete Hocam, Terios lar karda kaldı demişsin lastikleri nasıldı? Ben Ankara'da kış lastikleri ile 20-30 cm kar da normal yolda gittiğim gibi gidiyorum. Yoksa sizin oraların karı LR için özelmi yapılmış. ;D ;D ;D
  9. aslankurt72

Arkadaşımız Hakan'ın (hyavuz2000) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Hakan'ın (hyavuz2000) Doğum Günü Kutlu Olsun Hakan nice mutlu,sağlıklı ve taze defenderla keyfli ofroad lar yapacağın yıllar..

10. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Arkadaşlar facebook a yüklemişler 13 mart 1971 Atatürk'ün KHO na giriş yıldönümü geleneksel töreni, ordakilerden birini de ben diye etiketlemişler. Bu günlerde malum nedenlerden mesleğe biraz daha sahip çıkmak istiyor insan.

11. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar iYİ akşamlar,kimsecikler görünmüyor.Alemlere akıldı galiba.
  12. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Uğraşacak iş ve güç olması çok güzel, Bende bir değişklik yok(öğleye kadar oğlana bak, öğleden sonra spor, hafta sonu dağlar)

13. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ali,çoktandır gözükmüyordun nasılsın?
  14. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Gel buraya birlikte sağa sola kaçarız. Biliyorsun Sen olursan fazla sorgu sual olmaz . ;) ;) ;)
  15. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Mete,,sabah bi selam verip kayıplara karıştın.evde amma çok angarya iş varmış deelmi ? oğlanın kıymetini anladın galiba ;D ;D

16. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Geçen haftalarda Everest ZİRVEYE ait 2 ayrı belgesel izledim.Adam cerrah 3 parmağı dondu(muhtemelen kesilmiştir) "mesleğimi bunla kazanıyordum diye ellerini gösteriyor parmaklarımı kaybettim ama değdi." Durum bu. biz haddimizi biliriz Ana Kamp bana uyar.Ağrı'ya...
  17. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Onur hayırlı iş noldu ;)
  18. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Işıkdağına bir etkinlik düzenlenirse cts.sabah erken çıkıp benim (pazar programım olduğu için) akşam dönmek üzere kargalık yapabilirim. :D

19. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Gidiş geliş 20 gün ve masraflar her şey dahil 5000 Tl.civarında tutuyormuş. yaw 60 yaşına geldik hep başkalarına çalıştık ;D ;D arzu ettiklerimizden yapabileceğimiz tek şey bu gibi. bir nevi "son arzu" Biraz zihnen hazırlık biraz dostlardan teşvik,biraz hatuna...
  20. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yok yaw ben zirve yapmayacağım.ana kamp 5600 m. ve civarındaki 6000 m lik tepeler link aşağıda http://www.explorer.com.tr/icerik.php?icerikid=362

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR