Arama sonuçlarınız

1. ahi25

Elektrolux Tavan Klimasini Kim Takar

tesekkurler arkadaslar maalesef bunu takacak bir usta bulamadim ve kendim taktim. cok sukur calisiyorda. ama elektrigin olmadigi yererde malalesef. heheh. cihaz elektrolux model c61. su an 220v 5.6 amper ile calisiyor. benim sormak istedigim bunu aku ile nasil calistirabilirim ve kac adet gunes...

2. ahi25

Simav Eynal Kaplıcalarına Gidiyoruz...

tesekkurer , peki banyoya girme kismi nasil oluyo? aslinda ben annemle babama bir ev tutmak istiyordum. gecen sene afyon gazligolde annemle babama bir ev tuttum ve bahcesinde de ben kalmistim karavanimda. evlerde minik bir havuz var. annemlere iyi geldi. simdi acaba burda da boyle bir imkan...
  3. ahi25

Vw T3 Karavan

hayirli olsun kardes. gule gule kullan.

4. ahi25

Simav Eynal Kaplıcalarına Gidiyoruz...

peki burada karavan park varmi?
  5. ahi25

Karavanda Gaz Sistemi Kuran ve Kullananların Dikkat Etmesi Gereken Bazı Noktalar

abi nedir olay anlamadim da ? benim atas acilmiyor. bu yuzden dikkat etmemiz gereken bir sey galiba? saygilar.

6. ahi25

Luxemburg Gezen Varmi Acaba?

sevgili arkadaslar birkac gunlugune luxemburga kacamak yapmak istiyorum. buralarda gorulmesi gereken yerler olmassa olmazlardan neler var? sizin deneyimlerinizi bekliyorum. saygilar

7. ahi25

maalesef evdeyiz...

maalesef evdeyiz...
  8. ahi25

15 Gunluk Karavanla Avrupa Gezisi

≥ Marktplaats - De plek om nieuwe en tweedehands spullen te kopen en verkopen burdada baska birinden cevap gedi. 1350 eu . senin donemde. birde asagidaki ararclarlara deposit vermeniz gerekiyor. 5250 km serbest amma sinirsiz yapabilme imkani var. C04 – Sunlight T66, huurprijs voor gevraagde...
  9. ahi25

selam yarin birkac daha cevap alirim. ama simdi sana bir fiat listesi gonderecem. Prijzen & Beschikbaarheid. RIMOR 2016 Automatik Verhuurd 01-03 t/m 17-04-2016 = - € 798 p.w. 01-04 t/m 28-04-2016 = - € 849 p.w. 29-04 t/m 26-05-2016 = - € 898 p.w. 13-05/20 05 17-06 t/m...

10. ahi25

hollanda da gunluk yada haftalik aylik konusunda sorabiirim. simdi birde aracin yasina da bagli genc araclar daha pahali normal olarak simdi size ortalama orta bir arac 500 eu haftalik kiraayabilirsiniz. birde arkadasin dedigi gibi yasiniz da onemlikiralamak isteyen icin. siz tam bir zaman...

11. ahi25

ozaman bir karavan yeterli kardesim.hic sikinti yapmayin rahat rahat yatip gezebilirsiniz. hihihi
  12. ahi25

Selam miboke aile olacakmi ?

13. ahi25

Almanya

Akdeniz 45 siz almanyada nerde kaliyorsunuz? ben hollanda da almanyanin 48599 gronau west . sinir sehrindeyim. gezi lanlariniz bilirsek sizlere katilmayi isterim. ayrica buralara gelirseniz burda bizim musafirimiz olabilirsiniz. saygilar.
  14. ahi25

Sevgili miboke bence en ucuz biet dusseldorf dortmund yada koln. hem burda ucuz karavan da kiralamak mumkun. kolnde hellas kardesimiz var belki yardimci olur kiralam konusunda ama benimde hollanda dan yada almanyadan kiralam konusunda yardimci olabilirim. romayi bu yonden tanimiyorum. 4 adet...
  15. ahi25

Almanya

Cok tesekkur ederim Akdeniz 45, bu sefer bir karavan park bulamadim wannsee dedikleri yerde kamp yeri buldum. kis icin gunu birlik yer yok en az birhafta kalman sarti vardi. galiba kis sebebiyle almanca anlamadigim icin. berlin mitte de de yer kalmamisti orda gunubirlik yada tekgun...

16. ahi25

Almanya

Rechte Tauberstraße 97877 Wertheim, Duitsland 49.761738, 9.514953 arkadaslar ben de buraya gecen hafta gittim, kis icin ucretsiz bir park yeri. muthis bir yer wertheim. doga var kale var gezilecek cok guzel yerler var. park parasi kis oldgu icin beles. tuvalet bosaltma bedava. su 1 eu ya...
  17. ahi25

Motokaravanlar İçin Havalı Süspansiyon

arkadaslar bunun fiyati kousunda bir bilgi verirseniz cok sevinirim.
  18. ahi25

Kim Nerede?

tesekkurler ercument abi, keske avrupadaki karavanci arkadaslarla toplanip gidebilsek ne iyi olurdu, bu gidisle ancak turkiye ye giderken ugrariz galiba. saygilar.

19. ahi25

Kim Nerede?

peki bu termallerde turkiyedeki gibi sifalimi? saygilar
  20. ahi25

Almanya Ya Bekliyorum Sizleri

kardesim sende hollandaya geldiginde buyur. bende almanyanin gronau 48599 sehrinin sinirindayim. selamlar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR