Arama sonuçlarınız

1. onlyoneshot

Satilik 2012 Kamaz 43114 Model 6x6 Offroad Camper Veya Caravan Kamyonlar

6x6 OFFROAD TRUCK 10800 cc Motor / 240 bhp /Euro 2 / Turbo Charged / V8 Diesel ABS / 6x6 / Traction Control / 100 km - 35lt :smiley:)) Fuel Tank 170lt + 125lt

2. onlyoneshot

Satilik 2012 Kamaz 43114 Model 6x6 Offroad Camper Veya Caravan Kamyonlar

DAKAR RALLY ŞAMPİYONLUĞUNU 10 kez YAŞAMIŞ BİR EFSANE KAMAZ........ Ticaret Bakanlığı E-İhale sitesinde satışta 28 ŞUBAT 2022 Tüm kampçılar, offroadcılar ve doğaseverlerin dikkatine.... Haberdar etmek iyi diye düşündüm... 6x6 OFFROAD TRUCK E-İHALE İlan Linki ...
  3. onlyoneshot

Satılık 1974 Faun Kraka

Merhaba konu çok eski ama birkaç şey sorabilirmiyim. Telefonla iletişim kurmak isterim

4. onlyoneshot

Seyyar Tenteli Çevirme

Yardımcı olurmu bilemedimi, ama demonte kullanılabilir "hardtop" gibi. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  5. onlyoneshot

Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Umarım faydası olur birilerine, iyi çalışmalar. Selamlar http://www.henkel.com.tr/markalar-3055.htm?iname=Teroson&countryCode=tr&BU=industrial&parentredDotUID=8000000380&redDotUID=8000000380&brand=000000038M Merhabalar,Ürün...

6. onlyoneshot

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Birkaç konu var araştırılmış ve uygulanmış paylaşıyorum; Başka bir forumdan alıntıdır (ismini yazmaya tereddüt ettim ama yazılabiliyorsa link verebilirim) ---Malzemeler: 3 Rulo 20cm x10m Bituself (Su Yalıtım Bandı BTM Bitüself) 1 adet...

7. onlyoneshot

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Sayın Alkım, defender gerçekten kullanıcısının tercihlerine göre şekil alabilen bir hamur gibi umarım sizin hamur istediğiniz gibi olur, paylaşımların herhangi bir kriteri yoktu sadece belki fikir verir ümidi ile paylaştım ve ara ara takip...
  8. onlyoneshot

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Alkım bey Selamlar, size bir kaç ürün ve model önerisi de ben yapmak isterim.. Gönderdiğim görselleri kendi toplayacağım araç için toplamıştım umarım beğendiğiniz olur.. 8)Kolay Gelsin..
  9. onlyoneshot

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Sn.Voyvoda4, hayırlı uğurlu olsun inşallah... Hayalperest' i adım adım takip edicem. Sizden ricam güncel bir bilgi alabilmek adına adım adım ve parça, işçilik fiyatları ile yazabilirseniz inanın tüm sizin gibi projesini tasarlayan arkadaşa...

10. onlyoneshot

Disco v8 yakıt tüketimi..

Ynt: Disco v8 yakıt tüketimi.. Merhaba Arkadaşlar, 2003 model Disco 2 V8 im var, arca 115bin km de ve servis bakımlı. İstanbul (güngören) - Samsun (merkez) 550 tl yakıt tükettim aracımda LPG uygulaması kullanmıyorum. Seyahat tarihim 11-2-2012 , ortalama hız 100/120 aralarda toplam 3 yada 4 kez...

11. onlyoneshot

Mesleğiniz Yerine Ne Yapmak Veya Ne Olmak İstersiniz?

Ynt: Mesleğiniz Yerine Ne Yapmak Veya Ne Olmak İstersiniz? Havana sahilinde bir büfem olsaydı şöyle ahşap falan, önünde bi teras hemen orada bir hamak.... Gelen yatlara soğuk içecek servisi yapıp günü tamamlarım.. Birde Türk Rakısı ithal edip havanalılarıda bu mevzuya bulaştırmak olabilir...
  12. onlyoneshot

Cherokee Almak için Sponsor

Ynt: Cherokee Almak için Sponsor Bir iki cherooke resmi mail atabilirim... En azından yara için yara bandı görevi görür belki..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR