Arama sonuçlarınız

1. voyvoda4

Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Nihayetinde tüpün ışığı kırmızı yandığı anda türkgözü sınır kapısı gözüktü hepimiz şöyle güzel bir oh çektik, o ana kadar ki stresimiz zaten adrenalin seviyemizin düşmesine imkan sağlamamıştı, tam kapıya doğru ilerlerken sağ tarafta Gulf...

2. voyvoda4

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Sonra yine yola koyulduk dönüşte araba önceki gecenin yağmuru ile oluşan hoş bir çamura saplandı biraz defender birazda iten insan gücü ile çıkabildikk neyseki, kimse o sırada fotoğraf çekmeyi akıl edemedi maalesef, ancak arazide...
  3. voyvoda4

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Bir süre sonra toprak olan yolda bitti kendimizi otların ve kayaların arasından geçerken bulduk, bir yandan da gözüm gaz ışıklarında ne alemdeyiz diye kontrolde, neyse ki yarım depo gaz ile kamp alanına ulaşmayı başardık:D Karadeniz...

4. voyvoda4

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Kampa giden yoldan görüntüler Amcalar Kaymak ve Cha cha olan rakıya benzer grücü içkisi ile kahvaltı yapıyorlardı bizi de davet ettiler
  5. voyvoda4

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Çok Teşekkür ederim Ahmet hocam, gerçekten çok keyifli Hayalperest imle seyahat etmek, batum sokaklarında da dikkat çekmekten kendini alamadı bir türlü, ilgiyi pek seviyor kerata :) neyse biraz da batumdan kareler: Buraya kadar herşey...

6. voyvoda4

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu O kadar yolu gelmişken denizden de geri kalmadık tabi

7. voyvoda4

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Merhaba değerli gezenbilir ailesi, biraz geç oldu ama bundan 3 hafta önce tamamladığım Gürcistan gezim ile ilgili birkaç kare ve bilgi paylaşayım dedim. Yaklaşık 10 günlük iyisiyle kötüsüyle oldukça maceralı bir gezi oldu, kısaca rotadan...
  8. voyvoda4

Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum)

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe M Tebrik ederim Murat bey, hayırlı olsun kazasız ve bol çamurlu günlerde kullanmanız dileği ile hoşgeldiniz birde şimdiden Allah kurtarsın demekten başka birşey kalmıyor bizede :) detaylı özellik...
  9. voyvoda4

Defender 4x4 Yürür Sistemi Nasıl Çalışıyor. Acil Bilgi Lütfen

Ynt: Defender 4x4 Yürür Sistemi Nasıl Çalışıyor. Acil Bilgi Lütfen Hasan bey, uzun yolculuk ve rahat ariyorsaniz kesinlikle disco tam araciniz ancak min, 3.5 motor olan discolar yakit konusunda sizi üzebilir, kesinlikle defender dan daha fazla yakar eger bu konuda hassassaniz artik hard off...

10. voyvoda4

110 Luk Tavan Sepeti Arıyorum

Ynt: 110 Luk Tavan Sepeti Arıyorum Merhabalar, bende forumda baslik acacakken sizin basligi gordum paylasayim dedim ilgilenirseniz birkac ay önce kendi yaptirdigim sepet ihtiyac fazlaligindan satiliktir, tasinirken esya tasimak icin yaptirdim simdi pek kullanmiyorum ancak igdirdayim su an...

11. voyvoda4

Kiralık Def Aranıyor

Ynt: Kiralık Def Aranıyor Emre hocam ikimizin de araçlar yeni bu sene alışma ve toplama evresi olsun 2015 Adventure a toplu katılım sağlayabiliriz belki :D
  12. voyvoda4

Kiralık Def Aranıyor

Ynt: Kiralık Def Aranıyor Burak ve Ferhan bey, istanbul icin pek birsey yapamam ama olaki yolunuz igdirdan gecicek olursa haberim olsun benim hayalperest emrinize amadedir istediginiz kadar deneyimleyebilirsiniz. Benimde bu yaz kafamda bir gürcistan plani var o tarihlerde belki adventure ekibi...

13. voyvoda4

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Normal diyorsunuz yani özgür bey, tesekkur ederim bunu bilmek benim icin yeterli gerekirse arabada bir takim sandalet tasiyacagim bu havalarda kullanmak icin :D
  14. voyvoda4

Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum)

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Defender dan şaşmaa :D sabir bu araba icin gereken meleke gercekten murat bey, ben almadan önce 3 yil arastirdim, kriterlerime uygun bir arac bulduktan sonrada 5 ay sanayide bastan...
  15. voyvoda4

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Ses konusunda pek bilgi cikmadi, o halde baska birsey sorayim, benim hayalperest 2.5 benzin/lpg li özellikle uzun süre kullnimda veya yokus cikarken pedallarin oldugu kisimin arkasi asiri isiniyor, motor isisi oldugu gibi iceri geliyor...

16. voyvoda4

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Selamlar biraz konumu canlandırayım ve bir de soru sorayım dedim, iş sebebiyle yaklaşık 1 aydır hem hayalperestten hemde forumdan uzak kaldım bugün nihayet kavuştum geri, 25 gündür yattığı yerden kaldırdım pasını tozunu attım birde güzelce...
  17. voyvoda4

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Erdal bey buyrun ben yardımcı olayım o konuda, aşağıdaki gibi bişi, kapılarınızı zırhlatmayı da unutmayın aman derim, kolay gelsin şimdiden :D Emre bey sizden de Tomanın Son hali ile birkaç fötö bekliyoruz
  18. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Asker polis şimdiye kadar pek olmadı da saolsun Özel harekattan meraklıları çıkıyor evet bülent bey. Bende onların şortland dedikleri tabiri caizse akrep olarak geçen modifiye defenderlara binme imkanım oldu ne diyebilirim ki defender ile gezmek heryerde farklı...

19. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Valla Emre bey abartısız en az 1 aydır hayalperest i görmüyorum şimdi yıllık izindeyim geçen hafta da Son 20 gündür görevlendirme sebebiyle erzurumdaydım hayırlısı ile bu pazartesi kavuşacağım tekrar şimdilik sessiz sakin sizi takipteyiz :)
  20. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Hımm Sizin talihsizliğiniz benim için faydalı bir paylaşım oldu teşekkür ederim ikinizede :D en kısa zamanda toparlarsınız umarım :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR