Arama sonuçlarınız

1. voyvoda4

Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor

+1 Al benden de o kadar :)

2. voyvoda4

Defender Alacağım Yardım Lütfen...

Merhaba koltuğa çok takılmayın, kişiye ve konfora göre değişir mesela orijinal defender koltuklarını hem sert hemde kafa destekleri olmadığından pek sevmem sürüşü de çok etkiliyor, ben 175 cm ve 70 kg ım kendi aracıma sparco spor koltuk taktım ve inanılmaz rahat ettim ancak bacakları ve gövdesi...
  3. voyvoda4

Defender Alacağım Yardım Lütfen...

Alınırım buna ama :D

4. voyvoda4

Sonunda Bende Defender'ıma Kavuştum....

Allahalla nedense aklımda benzinli diye kalmış, çok farkları yok gerçi ama düz bile olsa dizelde kalkışlarda daha rahat edersiniz, hayırlısı o zaman takipteyiz :) D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. voyvoda4

Atilla bey emin olun heyecanınızı çok iyi anlıyorum ama nacizhane tavsiyem yukarı fotodaki gibi yüksek maliyetli projelere girmeden biraz daha zaman geçirin aracınızla, kapasitesini keşfedin sizin araçta benimki gibi benzinli/lpgli araca bindireceğiniz her yük etkisini hissedersiniz, ambulans...

6. voyvoda4

Oksijen zehirlenmesi candır :) vebasto için kapı aralamaya gerek yok sadece mazot yaktığı için araba gibi onunda kendine ait egzoz çıkışı var, bu çıkışın arabanın altından veya yanından filan delinerek dışarı verilmesi gerekir o kadar. Ha ama içerisi çok sıcak olduğu için kapı cam aralanabilir o...

7. voyvoda4

Arka ölçülerde Alüminyum levha ve sac büküm makinesi ile yapılmayacak şey değil, iki civatayla hem portatif tak çıkar da olur muayene için, çok da güzel olur bence. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. voyvoda4

Renk benşm rengim kırmızı olsun 5 fazla olsun ;) camper fikri güzel olur ama arka tente yerine kapalı kasa camper daha iyi olur bence. Keyifli sürüşler dilerim D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. voyvoda4

Erdal hocam yok yanlış anladınız yorumum 110 kapalıkasa için değil defenderın otokar üretimi pikap modeli içindi biliyorsunuz orijinal İngiliz pikaplar ile otokar üretimi pikapların arka kısımları arasında ciddi tasarım farkı var ve yanlışım yoksa otokar dizaynı olanların sac kullanım oranı...

10. voyvoda4

Zaten 50 yılı geçmiş durumda, ilk defender 1964 yılında üretildi, ama Murat 124 ile kıyaslamak yanlış olur, ilk yapıldığında çiftçi iki kardeşin hem tarlada kullanmak hemde günlük ailevi ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış savaş sonrası toparlanmaya çalışılan bir zamanda uçaklardan arta...

11. voyvoda4

Ek yapayım hemen bugün yeni doldurdum depoyu ölçtüm 45 lt lpg aldı depo km sayacı 259 km deydi, o da 100 km de 17.3 lt yapıyor. Lpg litre fiyatı 2.25tl den aldım o da km de 39 Krş yapıyor, dediğim gibi yazın sıcaklarda biriki lt daha düşebiliyor. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. voyvoda4

Defender 110 Dan 130 A Dönüşüm

130 diyince ben V8 istiyorsunuz anlamıştım, 130 larda tdi motorlar çok nadir bulunuyor evet bildiğim kadarıyla da orijinalinde olmaması gerekir, birkaç tane tdi 130 gördüm hepsinin de fiyat bir hayli yüksek, bana göre 110 bence camper yapmaya 130 dan daha uygun bir araç, hem Fas Tunus da land...

13. voyvoda4

Merhaba yüksek ihtimal görmüşsünüzdür ama görmediyseniz Sahibinden ilan no: 235664935 bakın derim, fiyatı biraz şişirmiş bence ama belki isteğinize göre toparlayabileceğiniz bir araç olabilir.
  14. voyvoda4

Motor farkıdır belkide Umut bey bilemedim bir kantara uğrayayım en iyisi bende :) Yakıt tüketimim 1991 model 2.5 benzinli/lpg 235/85/16, elektronik ateşleme, 4x2 arkdan itiş modda (evet bende ikiçeker çevirim hubları var) 100km yazın ort. 16-17lt, kışın eksilerde 20-21 ltyi gördüğüm oldu...
  15. voyvoda4

Yani benim ruhsatta 1817 kg yazıyor net ağırlık ama siz ikinci kez tartıldığınızda neticeyi buraya yazarsanız aynı çıkması durumunda bu sefer ben başka kantara doğru yol alırım :D

16. voyvoda4

ibrahim bey geçen yaz gürcistan gezisinde kantarda tartıldım, 110 benzinli defender (235/85/16 lastik) + tavan sepeti + 4 tane kiloları 70-90kg arası değişen yolcu +Full benzin deposu ve gezi ekipmanları çantalar vs dahil 2150kg geldik. boş ağırlık 1750-1800kg normal bence. Saygılar Alkım.
  17. voyvoda4

trafikten çekilmiş bir 110 yerine 130 u bulup toplamak bence daha ekonomik olabilir, anladığım kadarı ile 110 un şasesini uzatma niyetiniz yoksa o zaman neden 110 arıyosunuz, biryerden 130 şasesi bulup onun üzerine 110 kupası koymayı mı planlıyorsunuz tam anlayamadım?
  18. voyvoda4

hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz, güzel ve bol gezili günlerde kullanmanız dileği ile aracınızda ne tür motor mevcut acaba? Birde barb_alone arkdaşımızın paylaştığı fotoda dikkat ederseniz tekerin ağırlığını taşıyan kollar sac olan üst çerçeve ve alttaki demir tamponun üstüne bağlanmış durumda...

19. voyvoda4

Defender Karbüratör Benzinde Gaz Kesince Stop Etme Problemi Yardım

Biz ne fanteziler denedik tüketim/performans namına Emre hocam, bozarız elbet sonra düzelir illaki bi ara zaten lpg bağlantılarını da kendim yapıyorum artık buradaki ustalar dan verim alamadığımdan, bi sonrası sızıntı kontrolü için götürüyorum o kadar. benim lpg beyin aracın sağında karbüratöre...
  20. voyvoda4

Defender Karbüratör Benzinde Gaz Kesince Stop Etme Problemi Yardım

elektronik ateşleme etkili bence de, abi vakti zamanında o blosu araştırdıydık hatırlarsın, bulmak pek mümkün değildi yok polonya üretimi orijinal lazımmış da artık üretilmiyormuş da yok izmirde bir yer var yerlisini yapıyormuş da sonra o da arıza çıkarıyormuş da derken hatırlarsın o başlığı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR