Arama sonuçlarınız

1. voyvoda4

Defender Karbüratör Benzinde Gaz Kesince Stop Etme Problemi Yardım

Gaz kelebeği evet pek çok yerde bunun kontrol edilmesi gerektiğini söyleyen de var, ama açıkçası tornaya sokmak yapmak istediğim son şey şu anda, birde bizim buradaki tornacılara güvenmiyorum. Başka olasılıkları tükettikten sonra kelebek değişimi yada torna ihtimallerine bakacağım teşekkürler...

2. voyvoda4

Defender Karbüratör Benzinde Gaz Kesince Stop Etme Problemi Yardım

Merhaba Arkadaşlar, kiminizin bildiği üzere ben de 2.5 benzinli 110 kullanıcısıyım namı değer Hayalperest, nette okuduğum kadarı ile karbüratörlü araç kullanan insanların çok sık karşılaştığı ancak düzgün bir çözüm bulunamamış esrarengiz bir problem için bilginize danışmak isterim. Araç...
  3. voyvoda4

Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar

Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Sedat bey beni de koala yapmış artık nasip kısmet uğraşmayı bıraktım bende:)

4. voyvoda4

Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Buradan birşey çıkmayacak anlaşıldı.
  5. voyvoda4

Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar ??? ???

6. voyvoda4

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Hayırlısı diyelim zaten sanırsam araçta ilandan kalkmış, bakmaya devam :)

7. voyvoda4

Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Bizim kurumda tayin o kadar kolay ayarlanabiliyor olsaydı çoktan yanındaydım zaten emin ol ama heyhat ki torpil olmadan zor bu işler, gezin tabi iyidir iyi fotolardan yeşilliği akdenizi gördükçe bizimde içimiz açılıyor :)
  8. voyvoda4

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Benim hergünüm sanayide senin hergünün çayırda çimende şenleniyor arkadaş olmazki böyle bende mi tdi ya geçşem napsam :)
  9. voyvoda4

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Burada cevaplanmamış bir soru görüyorum :D

10. voyvoda4

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Aynen öyle, bu stickerdan yaptırmak gerek kesinlikle :D

11. voyvoda4

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) Murat bey vallahi helal olsun giriştimmi tam girişiyorsunuz bu ne hızdır ne bu şiddet bu celal :o böyle aracı alalı bir kaç ay olmamışken çoğu insanın birkaç senede yaptığından daha çok masraf ettiniz, dilerim gönlünüzce bir...
  12. voyvoda4

Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Sedat bey kaç yıl aradan sonra ilk defa profil resmimi değiştirmeye niyetlendim ama niyetlenmez olaydım iki saattir resim koymaya çalıştığıma inanamıyorum fotoğrafı 150x110 a kadar indirdim hatta 100x100 denedim nafile, kabul ettiremedim yardım...

13. voyvoda4

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Hımm ben çorumcu olduğum için webasto teknolojisine pek aşina değilim :) teşekkürler
  14. voyvoda4

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Yok hayır bir önceki sayfada yüklediğiniz fotoğraflardan sondan ikisinde bir tüp gözüküyor döşemenin altında açıkçası arabanın neresi olduğunu ve o ufak tüpün işlevini merak ettim.
  15. voyvoda4

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Ufuk Bey, ön koltuklarınız güzel olmuş benim kapladığım sparcolara benziyor ama daha konforlu gibi değiştirmekle iyi yapmışsınız bence koltuk önemli, ama o fotoğrafta arka tarafta bagaj da çamurluğun üstündeki tüp nedir, üst kısmı kesip de mi...

16. voyvoda4

Defender 110 Hardtop 300tdı (2005)

Ynt: Defender 110 Hardtop 300tdı (2005) ne demek gelecekte kullanım için fikri not etim bende Sağolun. ;)
  17. voyvoda4

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Zor dostum zor bu işler,misal bundan birkaç ay önce marş basmıyordu baktım kömürdenmiş değiştirdim el atmışken bobini de yeniledim düzeldi birkaç hafta önce marş motoru bu sefer dişlisi sıyırdı, Iğdırda uygun dişli bulamadık saolsun elektrirkçi...
  18. voyvoda4

Defender 110 Hardtop 300tdı (2005)

Ynt: Defender 110 Hardtop 300tdı (2005) Şenol bey elinize sağlık bence güzel bir çalışma olmuş, istendiğinde katlanır olması da ayrı pratiklik ama açıkken ve içinde eşya varken kapı döşemesinin ağırlığı taşıyabileceğinden şüpheliyim, sistemi direk döşemeye mi bağladınız yoksa döşemenin...

19. voyvoda4

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) Murat Bey, öncelikle bu entryi niye bu kadar geç gördüğüm için kendimi ayıpladım, tebrik ederim ve aramıza hoşgeldiniz dedikten sonra da geçmiş olsun Allah kurtarsın demekten başka birşey düşmüyor bize. ;D umarım herşey...
  20. voyvoda4

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Oynamak için güzel kamp için hafif.sıkıntılı bir hava ama her halükarda keyifli kamplar :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR