Arama sonuçlarınız

1. voyvoda4

Defender 110 Aldık Haydi Başlayalım

Ynt: Defender 110 Aldık Haydi Başlayalım Geçmiş olsun Allah kurtarsın bol çamurlu az sanayili ve keyifli günlerde kullanın :)

2. voyvoda4

Off Road Aracı Yardım

Ynt: Off Road Aracı Yardım Engin bey bu iş tümüyle para ve bütçe işi ne kadar canlınız var, aradığınız araç için bütçenizi yazarsanız eminim pek çok öneri gelecektir. İyi arayışlar dilerim. Alkım.
  3. voyvoda4

Baba-oğul Karavan İle Avrupa Yollarında

Ynt: Baba-oğul Karavan İle Avrupa Yollarında Merhabalar dönüşte yolunuz viyana üzerinden geçecekse mutlaka national museum (doğa tarihi müzesi) ziyaret edin derim pek az insan biliyor ama meteor taşlarından dinozor kalıntılarına ilk insan iskeletlerinden biyolojik yaşama ve daha pek çok...

4. voyvoda4

Defender Kapılar Ön Gögüs Vs

Ynt: Defender Kapılar Ön Gögüs Vs merhaba gösterge paneli kırık değilse ve ön göğüs alt kısım için fiyat verebilirseniz sevinirim. Birde göğüsün ortadaki düğme panelinin daha detaylı fotoğrafı varmıdır Saygılar Alkım alkimozden@gmail.com
  5. voyvoda4

Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Geçmiş olsun hep derim deneyim paha biçilemez geri kalan herşey için mastercard, visa, banka kredisi Allah ne verdiyse :)

6. voyvoda4

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Bende sonradan öğrendim Bu yöntemi geçen yaz benzin otomatiğim bozulduğunda düşünebilseydim beni baya bir masraftan kurtarırdı aslında, işte bunlar hep deneyim :)

7. voyvoda4

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Siyah konusunda katılıyorum eğer araç 2010 model filan değilse çok kötü duruyor, benzin deposu konusunda da ya kaynak yapılmalı 100 tl filan tutar yada yenisi 300-350tl arası, benzinli olsa direk yenisini al derdim de dizel depo da kaynağa da...
  8. voyvoda4

LR Defender İlginç ve Beğendiğim Fotolar

Ynt: LR Defender İlginç ve Beğendiğim Fotolar Yeni defender keşke böyle olsa, çok yumuşatmışlar :(
  9. voyvoda4

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Ahaha Bakıyorum hiç boş durmamışsın iyi tepe tepe suya gir artık :D

10. voyvoda4

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Murat Bey, nedense hep kendimi benzinlilerin savunucusu olarak buluyorum ama :D Emre beyin dediği gibi çok farklı türde motor ve araçlar var bende 2.5 benzinli kullanıcısıyım ve oldukça memnunum, artıları eksileri çok konuşuldu forumda, bende...

11. voyvoda4

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Valla o uzun yolu bende çok istiyorum ama 2.5 benzinli için hayra alamet bir istikamet değil o yön, biraz soğuk kaçıyor bizim motorlara kısmet :) ama görüyorum ki 235/86/16 BF lastikte doğru yolu bulmuşsun. :D Hayırlı kandiller.
  12. voyvoda4

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Mutlu yıllar, yeni bir yıl yeni bir Defender, güzel günlerce gönlünce kullan abi, yakışır bir isim bekliyoruz buna da :)

13. voyvoda4

Önemli !!

Ynt: Önemli !! Hakkı bey büyük geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda sağsağlim bulunur. Oğuzhan beyin de belirttiği üzere bizim arabalar genelde eski olduğundan içine girmesi ve çalması oldukça kolay, bu bakımdan ben herkese defender daki gibi şalterli akü sistemi öneririm, arabadan çıkınca...
  14. voyvoda4

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Ne Toma satıldı mı vay anam vay ki vay neyleriz şimdi Hayalperest yalnız kaldı, :( kızın hası benzinlinin nazı [emoji14] ama görelim bakalım dizel maceralarını o halde araştırma başlasın, hayırlı olsun diyelim, ben düz dizelden uzak dur sade de olsa tdi dan devam...
  15. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Söz verdiğim üzere dodik klipslerinin fotoları :)

16. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Hehe özelde beyi kaldırmış olabiliriz ama ben farklı platformlarda resmiyeti koruyorum, sonuçta gezenbilir gibi herkese açık bir öğrenme ve paylaşım platformunda saygı en önemli husus diye düşünüyorum :) tdi için de bakar oluruz bizde uygun bir araç olursa haber...
  17. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Derin su geçişi ve benzinli birbirine zıt biliyorsunuz Emre hocam, defender olsun olmasın her araba yoldan araziye girerken belirli uygulamalar ve kontroller gerektirir, araziden yola her geri çıkışta da tekrar durup bir aracı gözden geçirmek gerekir, dal veya...
  18. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Emre bey bir videoda izlemiştim, adam su geçişi yapacağı zaman iki fırın arasına ızgaranın önüne ızgara boyunda bir branda geriyor böylelikle fanın çalışırken önden motora su almasını büyük ölçüde engelliyor tabiki kaput üstü su geçişlerinde çok fayda etmeyebilir...

19. voyvoda4

Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri

Ynt: Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri Bilgisayara bağlanma kısmında beni kaybettin, bizim buralarda öyle lpgci nerdee, en fazla kulağına bağlayabilir bizim usta ama iyi kulak var adamda şimdi hakkını yemeyelim [emoji2]
  20. voyvoda4

Defender 90 Motor + Otomatik Sanziman Onerisi Lutfen

Ynt: Defender 90 Motor + Otomatik Sanziman Onerisi Lutfen Merhaba benim Ankaradaki ustam daha yeni bir defender Td5 i otomatik vitese çevirdi, dilerseniz özelden mesaj atın size telefonunu verebilirim. Kolay gelsin saygılar Alkım.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR