Arama sonuçlarınız

1. voyvoda4

DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

Ynt: DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL +1 [emoji85]

2. voyvoda4

Defender 110 Hardtop 300tdı (2005)

Ynt: Defender 110 Hardtop 300tdı (2005) Oo ben bu başlığı nasıl kaçırmışım, valla aracınız kendini kanıtlamış çok güzel bir araç dilerim her kampınız gönlünüzce olur, hayırlı günlerde kullanın şenol bey.
  3. voyvoda4

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Kırkbirkere Maşallah :)

4. voyvoda4

Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri

Ynt: Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri Emre bey ben bu ylosun baş taliplilerindenim ama benim anladığım bu blos sistemlerinde de iki çeşit var biri karbüratörün üzerine delinerek Monte edilen ki bu ustalık ister birde hava filtresi hortumuna bitiştirilen silindirik olanlar ki koyduğunuz...
  5. voyvoda4

Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen Gokdoğan bey üstteki arkadaşlara katılıyorum, malumunuz arazi aracı ise, ve fiyat aradığınız da çok rahat 97 model civarı 3.0tdi bir defender alabilir, paşalar gibi arazi kamp dağ bayır şehir yapabilirsiniz, discovery ve defender ikiside çok...

6. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Emre bey motor değişimi düşünüyorsanız yurtdışında çıkma bir discovery 1 V8 attırmayı da araştırın, Gürcistanda veya Balkanlarda ucuza bulunabiliyormuş sanırsam yurtdışında takılırsa türkiyede ki yasal prosedür de daha kolay oluyormuş ama hep mış muş miş detayını...

7. voyvoda4

Defender 100 için 100 kw'lık veya 140 kwlık LPG Regülatörü Kullanımı.

Ynt: Defender 100 için 100 kw'lık veya 140 kwlık LPG Regülatörü Kullanımı. Benim beyin patlamadan önce OMVL marka süper boydu 140-170w arası tam bilmiyorum, performansı oldukça iyiydi ama buralarda bulamadığımdan mecbur 100 lük normal atiker taktırdım, düz yolda fena değil de eski ataklığı...
  8. voyvoda4

Ynt: Defender 100 İçin 100 Kw'lık Veya 140 Kwlık Lpg Regülatörü Kullanımı. İşte bunlar hep Emre beyin başının altından çıkıyor :D
  9. voyvoda4

Ynt: Defender 100 İçin 100 Kw'lık Veya 140 Kwlık Lpg Regülatörü Kullanımı. Üretilen Beygir gücü aynıdır, standart veriler 1 hp biriminin değerini metrik olarak yaklaşık 75 kglık bir kütlenin dünyanın çekim gücüne karşı bir saniyede bir metrelik mesafe üzerinde uygulanan kuvvetini ifade eder...

10. voyvoda4

Defender Yakıt Deposu Koruma Sacı Yaptıran Varmı?

Ynt: Defender Yakıt Deposu Koruma Sacı Yaptıran Varmı? Yani yardımcı olabildysem ne mutlu tabi ama şamandıra değiştirdim diyorsunuz yüksek ihtimal ustalarınız bahsettiğim kısımdan haberdarlardır aracın Sol arka tekerinden depoya doğru bakarsanız şamandıranın sökülüp ayarlanabileceği kısımı...

11. voyvoda4

Ynt: Defender Yakıt Deposu Koruma Sacı Yaptıran Varmı? Ahmet bey, evet depo otokar üretimi, takıldıktan sonra benzin göstergesi yanlış gösteriyordu sonrasında deponun yan tarafında ayar kısmı var ustam oradan bir ayarlama yaptı şu anda düzgün gösteriyor, gerçi ufak bir sapma olabilir ancak...
  12. voyvoda4

Ynt: Defender Yakıt Deposu Koruma Sacı Yaptıran Varmı? Hımm evet hatırladım bu başlığı, doğru yakıt deposu korumada yapar muhtemelen bir ara arayıp fiyat alırım Fatih beyden. Teşekkürler :)

13. voyvoda4

Merhaba Arkadaşlar, Geçtiğimiz Temmuz ayında yaptığım Gürcistan gezisinde arazide yakıt depomu delmiştim, araç benzinli olduğundan pek çok usta kaynakla tamire yanaşmadı dolayısyla bende 310 tl ye depoyu sıfırladım. Sonra sütden dilimiz yandığı için korumaları araştırmaya başladım ve bir baktım...
  14. voyvoda4

Ynt: Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri Hakkı bey merhabalar, İzmirde parçayı satın aldığınız yer takma işlemi gerçekleştiremiyor mu yani sadece satıcı, bayi gibi bir yer midir? propanturk.com adresindekilerle iletişime geçtiniz sanırım ama takılamayan ürün satıyor olmaları biraz mantıksız...
  15. voyvoda4

Ynt: Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri Evet benimde gördüğüm en yakın çevrede Umut bey var bizden kullanan, Valla Mustafa bey, ben de araştırmaya devam ediyorum, en kısa zamanda bu başlıktan herkesin faydalanabileceği bilgiler çıkar diye umuyorum konuyu canlı tutmakta fayda var çünkü...

16. voyvoda4

Ynt: Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri Şu ana kadar tüpsüz mü biniyordunuz [emoji33] aynen öyle işte de bizden çok iyi usta olmuyor ufak tefek işler tamamda, daha çok fırın ekmek yemek gerek, bu mikserleri araştırdınız mı hiç türkiyede defender da performans gösteren marka model varmı...
  17. voyvoda4

Ynt: Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri Valla doğru tabi ama Mustafa bey eminim bir haftasonu ufak bir İstanbul gezisi ile halledebilirsiniz siz, bence deneyin ben bu blosu burada taktıramayacağımdan mecbur klasik mikser taktıracağım ki yüksek ihtimal onu da taktırmak için karsa gitmeliyim...
  18. voyvoda4

Ynt: Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri Yahu bu Blos iyi hoş da İstanbul veya Ankaradakiler için güzel, Bende taktırmak isterim ama şimdi Iğdırda kime neye nasıl taktırayım bunu alsam bile, parçayla birlikte ustasına da bir uçak bileti alıp buraya getirmem gerekir ;D

19. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Lpg candır temizdir doğaya zarar vermez, sessizdir arabada muhabbet edebilirsin, iyi bir ayarla yol performansı benzini aratmaz, arada bir naz yapar iki okşarsın düzelir bence seni en iyi V8 paklar ama illa dizel diyosan bence kesinlikle 2.5tdi veya 3.0tdi dan...
  20. voyvoda4

Tavan Konsolu Çalışması (roof Console) - Defender 110

Ynt: Tavan Konsolu Çalışması (roof Console) - Defender 110 Valla helal olsun o halde gerçekten de eldekileri birleştirip çok güzel bir konsol üretmişsiniz bence siz hanıma pek aldırış etmeyin hurdacılığa devam :D teşekkür ederim bilgiler için Saygılar Alkım

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR