Arama sonuçlarınız

1. voyvoda4

Tavan Konsolu Çalışması (roof Console) - Defender 110

Ynt: Tavan Konsolu Çalışması (roof Console) - Defender 110 Murat Bey elinize emeğinize sağlık bence gayet yaratıcı ve güzel bir çalışma olmuş, güzel günlerde kullanın toplam maliyeti hakkında bir bilgi verebilirmisiniz malzemeler işçilik filan dahil :) Saygılar Alkım

2. voyvoda4

Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Barış bey selamlar, çok teşekkür ederim güzel mesajınız için, bende sizin gibi bu sevdaya kapıldığımda sessiz sedasız forumun kuytu köşelerinde başlık okuyarak ve öğrenmeye çalışarak geçirmiştim, benim 2-3 yılımı aldı kimi zaman gaza...
  3. voyvoda4

Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Defendercıların havalandırmalar ile imtihanı Yahu ne alıp veremediğiniz var hava kapakçıklarıyla be güzel işte pütür püfür doğal klima :D oğuzhan bey kaput içi yalıtımda ne kullanırsanız kullanın zaman içinde düşüyor özellikle tam kaput...

4. voyvoda4

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Emre bey zaten bizim araçların boş hali ruhsatta geçeni 1700-1800kg arası, benim sizin kadar ekipman yok tam dolu halimle 2,6 Ton geldiysem bence siz 3 ü zorlarsınız :D
  5. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Doğrudur umut bey ama tabloda belirtilen 28-42 farkı bence çok, taşınan ekipman ve modifikasyonlar düşünülerek daha dengeli bir orta ayar tutturulabilir diye düşünüyorum.

6. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Zaten 235/85/16 için önerilen Max 45, eğer önde vinç vb ekipman yoksa 34-36 aralığı bencede uygun arkalarda 38-40 aralığında değişebilir, tabi dokümanda belirttiği üzere arazide gerektiğinde 16 ya kadar düşebilir ama bildiğim kadarıyla bizim lastiklerin dayanma...

7. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Açıkçası bana bu değerler ön için fazla düşük arka için de fazla yüksek geldi. 7.50 16 yada 235/85/16 ebatları için geçerli ölçülerdir.
  8. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Aslında standardı yok, en doğrusu ağırlık, hava durumu ve lastiğin ölçülerine göre hesap etmek ama durun illa bir standard olsun derseniz, o da nesi biraz da böyle kafa karıştırayım ki tam olsun :D :D Biri defender 110 sürüş tekniklerinden diğeri bakım...
  9. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Muhtemelen bana da öyle geldi :D

10. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... En son Gürcistan gezisinde kantara girdim, 4 erkek + malzemeler, üst tavan sepeti boş, bende vinç de yok toplam 2660kg geldi :)

11. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Çık daha çık [emoji2] [emoji106]
  12. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Düz mantık düşündüğümüzde genel olarak arkalara önden bir iki bar yüksek basmamızın sebebi bagaj ve üst kısma genelde çok fazla yük koymamız dolayısıyla fazla yükün arkalara yaptığı basınç ile ön tarafta kalan görece az yükün ön lastiklere yaptığı basıncı...

13. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Emre bey yanlışım varsa düzeltin lütfen ama asıl yükünüz ağırsa lastiklere binen güç daha eşit dağılsın, yanak ve iç katmanlara yapılan basıncı azaltsın ki yırtılma vb durumların önüne geçilsin diye yüksek basınç kullanılır diye biliyorum tabiki asfalttan...
  14. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... 7.50" 16 ile 235/85/16 hemen hemen aynı ölçütler zaten, bende 30-32 bizim tekerlerde asfaltta daha fazla aşınma yaptığını okumuştum, öyle yapınca yanak çok oturuyor bende asfaltta birde askeriyenin kullandığı ölçütlere baktım onlarda 38-40 kullanıyorlar diye bunu...
  15. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Ne güzel gezi olmuş tebrik ederim ileride beraber gezilere de katılırız dilerim, :D bu arada güngör beye katılıyorum Emre bey sanki o lastik basıncı normal araç basıncına daha yakın, ben önler 38 arkalar 40-41kullanıyorum, 235/85/16 da.

16. voyvoda4

Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum)

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe M Murat Bey, ben 2,5 benzinli/lpg kullanıyorum lpg de 100 km de 16-17 lt yakıyorum şehiriçi-uzun yol karışık, km de 0.44-0.50 kuruş arası değişebiliyor ama üzerine hiç çıkmadım şimdiye kadar...
  17. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Eywlh bak bu güzel olur işte, bi 10$ da shipping olsa 60-70 arası bişe gelir güzel olur, bu konuya eğileyim Emre bey dilerseniz sizin Tomaya da bir tane söyliyim :)
  18. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Yani tek parça halindeymiş galiba bu yazılar kalıp gibi o şekilde yapışıyor da birde rangerover yazısı olunca 290 tl nedir yahu harf başına 33tl neredeyse, bizim burada 5 tl ye de satıyorlar, Hayalperest mi yazsam bende napsam :)

19. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... :)
  20. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,069