Arama sonuçlarınız

1. voyvoda4

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Ya Emre bey bu paylaştığınız fotoğraftada var Land Rover yazısını uygun fiyata bir yerlerden temin edemezmiyiz ki, ben sordum sanırsam bu yazı orijinalinde range ler için yapılmış ve 290tl gibi bir fiyatı var yuhunuz dedim. :(

2. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Bu ara nedense hep çift mesaj gönderiyor tapatalk mesajda silemiyorsun mecbur böyle içerik düzenlemesi yapacağız ara ara... mesajda gülen yüz görürseniz bilinki silemediğim için düzeltilmiş mesajdır. Böyle :)
  3. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Ohoo aracı almışsınız bile eyi eyi hayırlı olsun o halde aramıza hoşgeldiniz şimdiden, Emre beyin de söylediği gibi her araç sahibinin elinde farklı şekilleniyor eminim sizinki de isteğinize uygun güzel bir şey olur. Tavan sepetini söksenizde bir kenarda saklayın...

4. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Sızıdırmazlık derken :D olurmu araba nasıl hava olacak yoksa sonra su geçişlerinde içeri giren suyu nasıl geri dışarı atacaksınız. adamlar düşünmüş bu kadarını ki vakti zamanında elin ingilizi acil durumlarda hızlı kaçış olsun diye kapıları tam kapanmayan...
  5. voyvoda4

Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Snorkel bağlantısı ve yalıtımı da unutmamak gerek tabi :D

6. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Çok Doğru bir tespit. Ben düz yolda basınca 110 hatta yokuş aşağı 130 u görüyorum, ama sanırsam öndeki hublardan ve ön tekerlerin boşta olmasından kaynaklı olabilir, yokuşlarda 30-40 dikliğine göre ama 1.vitese attığım nadir oluyor, genelde 2 de standart hızda...

7. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... :)
  8. voyvoda4

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu [emoji602]
  9. voyvoda4

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Evet baya bir araştırmıştım vakti zamanında Oğuzhan bey, benim aracım benzin/lpg li dizelden gidecektim alırken ama pek çok izolasyon gördüm ki pek de işe yaramıyorlar adam akıllı izolasyon yapmak bir nebze olsun işe yarıyor gerçektene de...

10. voyvoda4

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu İleride belki Tdi motora geçerim Emre bey, ama şehir içinde ve uzun yolda düz dizelin sesi bunaltabiliyor, Hayalperest cazgır bir hatun değil neyse ki :)

11. voyvoda4

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Gemimi ahaha Evet anlaşıldı telefon ile yazılan mesajları iyi kontrol etmek gerek, sonra sarhoş muamelesi görmeye başlıyoruz, ama hakkını vermek gerek gemi gibi araç gerçekten Emre bey, Sayın Ozo :) Bayramda maalesef görevli olarak...
  12. voyvoda4

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Kırmışım olacaktı kırmızı olmuş :D

13. voyvoda4

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Saolun darısı sizin ve Nazo'nun başına diyelim, iyi günlerde kullanın sizde Serieslerin çoğaldığını görmek güzel, gerçi siz daha rahat bitirirsiniz gezimiz umarım, daha yeni toparladım ben Son geminin etkilerini en son selektör kolunu...
  14. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Elinize sağlık güzel toplanmış, hidrolikten sonra bu arabaya artık yeni tip direksiyon simidi yakışır bence :D fikir vermesi açısından tüm bu işlemler ana hatlarıyla ne kadara patladı acaba sorabilirmiyim Emre Bey :)
  15. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... [emoji106]

16. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Ne demek herzaman umarım sorunsuz tamamlarsınız tamirleri, Tümay Beye selamımı iletin lütfen yardımcı olur, takipteyiz,özellikle su geçişi yalıtımı ve snorkel sonuçlarını merakla bekliyorum :)
  17. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Emre Bey, Ankaradan vereceğiniz siparişler için sanayide Özoto yu tavsiye ederim, şu ana kadar verdiğim siparişlerde hiç gecikme yapmadılar ve uygun fiyatlı olabiliyorlar aklınızda olsun. Tümay bey var yardımcı olur http://www.landroveryedekparcalari.com
  18. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Boya önemli birşey değil ya saolun ufak ufak sağda solda kullanımdan ötürü atmalar oldu ama rötuş ile düzeltilemeyecek şeyler değiller, çizik konusunda da Gürcistan da sık ormanlık bölgelerden geçmiştim dalların bıraktığı hediyeler var onlardan kurtulma vakti...

19. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Emre bey, derin su geçişi için motorda yalıtım yaptık demişsiniz de daha detaylı yazabilirmisiniz benzinli aracın su Yalıtımı için tam olarak neresinde ne gibi bir çalışmada bulundunuz? birde snorkel takılma için hava filtresi ile snorkel arası bağlantı...
  20. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Başka birşey ile uğraştığım yok ki zaten Emre Bey: benzin deposu delinmişti depo komple yenilendi, benzin otomatiği ve Tüp beyni yanmıştı, yenilendi, tüm su ve yakıt boruları yenilendi, motor yağı değişti, egzoz patlaktı hatta kopuktu ve contası erimişti, kaynakla...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR