Arama sonuçlarınız

1. voyvoda4

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Oo süper sonuçları takip ediyor olacağım bu ara da eğer değişmediyse buji kablolarını da değiştirmekte fayda var derim Emre bey. hidrolik konusunda bence önemli bu kadar masraf ediyorsunuz 1000-1500tl lik hidroliklerden değilde orijinal pompalı hidroliklerden...

2. voyvoda4

LR Defender İlginç ve Beğendiğim Fotolar

Ynt: LR Defender İlginç ve Beğendiğim Fotolar Süper aslında bende hep karavan defender istemişimdir ama aynı zamanda gündelik arabam olduğundan malum lojistik sıkıntılardan ötürü cesaret edemedim karavana :)
  3. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Tam uzaktan kumandalı Oyuncak araba olmuş bu :D

4. voyvoda4

Ynt: LR Defender İlginç ve Beğendiğim Fotolar Defenderın her hali ayrı güzel Emre Bey, ama dikkat çekici bir arabaya dikkat çekici bir renk de yakışıyor bence :D
  5. voyvoda4

Ynt: LR Defender İlginç ve Beğendiğim Fotolar Bu durumda bende sessiz kalamam :D

6. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Güzel olmuşlar gayet elinize sağlık, buarada tüp beyinleri ömrü yaklaşık 2-3 yılmış benimki patladığında 2,5 yıl olmuştu değişeli bidaha aynı hatayı tekrarlamam, biraz spamlemişim bu arada kusura bakmayın tapatalk biraz sıkıntılı bu aralar mesaj gönderme başarısız...

7. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... :)
  8. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... :)
  9. voyvoda4

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Valla Emre bey doğru diyorsunuz sanayi de normale yaptığımdan daha çok off-road yapıyorum araç yeni toparladı kendini yavaş yavaş, Gürcistan dan sonra Size tavsiyem uzun yola çıkmadan benzin otomatiğinizi ve Tüp beynini kontrol ettirin, defender yolda bırakmaz...

10. voyvoda4

Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Zamanla oluyor bende çok bilgili değildim ilk aldığımda ampul değiştirmek dışında çok el işi bilgim yoktu Sezgin bey, şimdi arabanın arkasında ufak bir atölye taşıyorum ve direksiyon kayışı değiştirmeden, tatilde de yapmak zorunda kaldığım...

11. voyvoda4

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu O halde bu fotoğraf Size gelsin sezgin hocam, siz sadece yönü bilin Series ya da defender ölüsü bile gider :)
  12. voyvoda4

İlk Aracim Discovery Olsun İstiyorum.

Ynt: İlk Aracim Discovery Olsun İstiyorum. Yakıt canınızı acıtmayacaksa disco gündeliğe gider konforlu bir araç, Td5 ler bildiğim kadarıyla km de şu anki dizel fiyatıyla 65-75 kuruş yakıyor, daha fazla yakanlarıda var da ortalamada bu civar yani lojistik anlamında her km de camdan bir ekmek...

13. voyvoda4

Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum)

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe M Murat Bey, kırkbir kere maşallah nur topu gibi bir defenderınız olmuş sonunda, aramıza hoşgeldiniz ve şimdiden geçmiş olsun :) bol çamurlu seyahatlerde kazasız belasız kullanmanızı dilerim...
  14. voyvoda4

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Saolun sezgin bey, değdi kesinlikle, sizinde olur elbette defenderla istedikten sonra herşey olur, mesela landrover Adventure 2015 de belki ;)
  15. voyvoda4

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Ayarlayabilirsem kesinlikle planım o yönde Emre hocam, bu gezi gerek arabayı tanımada gerek kendimi denemede toplamda 1450 kimlik iyi bir deneyim oldu bana :)

16. voyvoda4

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Ha birde egzoz borusunu birde sağ hoparlöri patlatmışım bir yerden onu söylemeyi unuttum :D şu anda modifiye şahin gibi ses çıkarıyor, görece ufak sıkıntılar dan olduğu için unutmuşum bunlardan bahsetmeyi :)
  17. voyvoda4

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Ordan sonra karstan ayrıldık Iğdıra yola koyulduk geri, tam artık nihayet eve geldik iyi kötü geçti bitti derken arabadan benzin kokusu gelmeye başladı, Allahalla bu sefer ne oldu derken indim baktım benzin deposu bir yerinden delinmiş...
  18. voyvoda4

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Herhalde nazar değdi dedik halbuki öncamda kocaman birde nazar boncuğu var ama yetmedi herhalde, çekici parası dahil 600 tl lik masraf +3 rayban gözlük ve biriki ufak elektronik aletle bedelini ödeyerek kars yoluna koyulduk, herşeye rağmen...

19. voyvoda4

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Posofu geçip ardahan rampasına kadar herşey çok iyiydi gazımızı doldurmuş o geceyi Ardahan'ın dışında bir milli parkta kamp atarak geçirmeyi planlamıştık, lakin kötü talih peşimizi bırakmadı, ve defender gerçekten üst üste gelen...
  20. voyvoda4

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Şu ana kadar sıkıntıları ile keyfiyle gayet güzel bir gezi olmuştu ama yolculuk bitmekten dana çok uzaktı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR