Arama sonuçlarınız

1. sadness77

kawasaki klx 650

üstadlarım bu klz 650 hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim sizden gelen yorumlar doğrultusunda almayı planlıyorum şimdiden teşşekür ederim

2. sadness77

kelebekler vadisi

Ynt: kelebekler vadisi yardımlarınız için teşekkür ederim bayram tatilini orda gecirmeyi planlıyoruz ve hatta rezervasyon dahi yaptırdım kendisitesinde baktım hoşuma gitti ama giden arkadaşların çelişkili konuşması beni endişelendireyor birde oraya giden arkadaşlar yanımıza neler almamızı...
  3. sadness77

kelebekler vadisi

Ynt: kelebekler vadisi o köyün adını biliyorsanız bizimle paylaşıırmuısınız bizde bayramda oraya gitmeyi planlıyoruz ama yardımcı olursanız sevinirim

4. sadness77

Yeni Motorum ile Gezmek için Sabırsızlanıyorum

Ynt: Yeni Motorum ile Gezmek için Sabırsızlanıyorum bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim ama ben zaten artvine kadar binerek değil aracımın üstünekoyucam ve sadece binmek istediğim yerde aşağı alıcam motoru işin aslı yaklaşık 5 yıldan beri işim gereği hergün motora biniyorum ama bu kadar...
  5. sadness77

Ynt: Yeni Motorum ile Gezmek için Sabırsızlanıyorum zaten yazdaki planımızda var 2 motor benim arabanın kasasına koyup artvine gfidicez orda da gezilmedik yer bırakmıcaz inşallah yaklaşık bir ay sürer diye tahmin ediyoruz ama çok zevkli bir gezi olacağına inanıyoruz keşke hem kendimize hemde...

6. sadness77

Ynt: Yeni Motorum ile Gezmek için Sabırsızlanıyorum inşallah bizde o amaçla aldık ama işden güçten vakit bulupta binmek nasip olmuyor fazla yaz sonunda artvine gidicem inşallah o zaman çok güzel fotolar koyucam siteye teşekkürler herkeze

7. sadness77

Ynt: Yeni Motorum ile Gezmek için Sabırsızlanıyorum yorum yaan herkeze teşekkür ederim inşallah gezdiğimiz yerleri fotolarını en kısa zaman da yükleyip sizlerinde yalovaya gelmenizi sağlıcam teşekkür ederim
  8. sadness77

Ynt: Yeni Motorum ile Gezmek için Sabırsızlanıyorum satan kişi istanbulda bütün parçalarını bulabileceğimi söylemişti ama yalan söledi galiba satmak için bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
  9. sadness77

kawasaki klr 650

kawasaki klr 650 kullana kaç kişiyiz bilgi alışverişi açısından merak ediyorum sormam gereken bir kaç konu varda bakalım kaç kişiyiz

10. sadness77

Motosiklet Lastiği İle İlgili Bilinmesi Gerekenler

Ynt: Motosiklet Lastiği İle İlgili Bilinmesi Gerekenler paylaşım için teşekkür ederim

11. sadness77

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu merhabalar ben bayram iyibaş 24 yaşındayım ve yalovada ikamet ediyorum mesleğim esnaflık yalovada küçük bir su bayiim ve pekde yeni olmayan ama elime yeni gecen kawasaki klr 650 im var ayrıca işim geregi 150 lik scooter var uzun zamandır motor...
  12. sadness77

Yola Selam Yollarda, 1. Gün, 29 Ekim Pazar

Ynt: Yola Selam Yollarda, 1. Gün, 29 Ekim Pazar resimlerin hiç biri gözükmüyor sorun bende mi sizdemi bilmiyorum ama bir kontrol ederseniz iyi olur diye düşünüyorum

13. sadness77

Ynt: Yeni Motorum ile Gezmek için Sabırsızlanıyorum tüm herkezdenmotorla ilgili olumlu yorumlar bekliyorum
  14. sadness77

1996 model kawasaki klr 650 daha yeni aldığım ve eskidende bu kadar büyük motor tecrübem olmadığı için şimdilik sadece 50 km yapıyorum biraz tanıyım motoru aranıza katılmakiçin can atıyorum özellikle marmara bölgesi gezilerinize katılmak istiyorum sizdeuygun görürseniz şimdiden teşekkür ederm
  15. sadness77

kawasaki klr 650

Ynt: kawasaki klr 650 yani şu anda kararımı verdim aslında ama daha ilk defa bu kadar büyük motorum ve ilk olarak uzun yolar tecrübesi olacağı için korkuyorum yolda kalmaktan tabibu birazda şans işidir ama bakım yaptırdıktan sonra pek sorun olacağını sanmıyorum verdiğinşz bilgiler için...

16. sadness77

kawasaki klr 650

Ynt: kawasaki klr 650 bilgiler için çok teşekkür ederim hemen bakıyorum
  17. sadness77

kawasaki klr 650

Ynt: kawasaki klr 650 motor 97 model yaklaşık km sini bilmiyorum ama makina yenii toplandı sıfırdan yapıldı diyebilirim alacağım kişi motoru bi çalıştırdı aklım çıktı o ne güzel bir ses adamı cezbediyor o yüzden istiyorum almak zaten uzun dağ gezilerimde kullanmayı hedefliyorum ondan dolayı...
  18. sadness77

kawasaki klr 650

slmlar yeni bulduğum klr650 yi aslında hemen almak istiyorum fakat şüphelerim ve korkularım var bu yüzden siz değerli büyüklerim den yardım almam gerekti bana bu konuda yardım ederseniz sevinirim klr 650 nin artı ve eksileri nelerdir bunları anlatırmısınız

19. sadness77

Aracım ile İş Arıyorum

hyundai 2007 model aracım la tüm işlerinizde yardımcı olurum fiyatta gezenbilir ailesine yardımcı olunur ayrıca bazı yardım aktivitelerinde (okullara yardım götürülmesi gibi ) arayın ücretsiz yardımcı olmak isterim cep numaram 05352723157 den bana her zaman ulaşabilirsiniz
  20. sadness77

cj 6 blok tamiri

Ynt: cj 6 blok tamiri ilginize teşekkür ederim yarın ilk iş olarak hemen arıyorum teşekkür ederim

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR