Arama sonuçlarınız

1. sadness77

Suzuki Vitara'ya Sunroof?

aracımın üstünü cam kestirmek istiyorum sizce sağlıklımıdır veya nerde tavsiye edebileceğiniz bir usta varmı bana adres veya tel yazarsanız ben bağlantı kurarım teşekkürler

2. sadness77

Yalova Civarı Suzuki Servisleri?

yalovada veya yakın illerde uygun ve gayet düzgün servisleri bana yazarsanız çok sevinirim teşekkür ederim
  3. sadness77

Suzuki Vitara İçin Vinç?

internette araştırırken birde baktım 200 liraya vinç 1587 kg çekme kapasiteli ufak gayet kibar bir vinç sizce bu vinç benim aracıma zordan kurtarmayı başarırmı ? almalımıyım yoksa almamalımıyım ? teşekkür ederim

4. sadness77

Check Engine Işığı Sönmüyor

Ynt: Check Engine Işığı Sönmüyor benimde 97 model aracımda giderken sönük durmak için gazı bırakıp frene dokundanmadan önceki zaman diliminde yanıyor eğer o ara durup kalmışsan sönüyo yoksa durmazsan sönmüyor bunu nedeni ne olabilir sizce bu ışığı dikkate almalıyım yoksa sıradan şeyler gibi...
  5. sadness77

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01: bayram iyibaş 97 model suzuki /yalova

6. sadness77

Lpg Ayarından Sonra Gelen Arıza ?..

Ynt: Lpg Ayarından Sonra Gelen Arıza ?.. bugün ayarları tam bir şekilde oldu ve araç düzeldi ben yalovadayım malum ufak yer yalova ustalarda pek anlamıyo araçtan izmit servisi çözdü olayı yardımcı olan herkese teşekkür ederim

7. sadness77

Ynt: Lpg Ayarından Sonra Gelen Arıza ?.. araçta sıralı sistem var hafif bir tekleme söz konusu bilgileriniz için teşekkür edrim
  8. sadness77

aracıma bugun gaz ayarı yaptırdım ve sonrasın eksoztan duman çıkmaya başladı ve ara ara istop ediyo çalış mıyo dinlenmeden bunu sebebi nedir dumanın rengi beyaz yardımcı olursanız sevinirim
  9. sadness77

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) meerhabalar ben bayram iyibaş 1997 model 2000 v6 motor suzuki kullanıcısıyım ve aranıza yalovadan katılıyorum biz yalovada sadece iki aracız ve yeni başladık zaten ilerleyen zamanda da sizlerle yapılan toplu organizasyona katılmayı çok istiyoruz varsa yalovadan...

10. sadness77

Otomatik Vitara İle Karda Veya Buzda Rampa İnişleri

Ynt: Otomatik Vitara İle Karda Veya Buzda Rampa İnişleri Bu bilgileri paylaşan herkese çok teşekkür ederim.

11. sadness77

Otomatik Vitara İle Karda Veya Buzda Rampa İnişleri

Uzun zamandır kafamı kurcalayan konudur bu otomatik araçla karda nasıl aşağı inicen araç yol aldıkca hızlanıyor bunu bana duayenlerimiz bir açıklarsa çok sevinirim
  12. sadness77

Vitara Otomatik Şanzıman Sorunu

Ynt: Vitara Otomatik Şanzıman Sorunu merhabalar abicim benim 97 model vitaramda da çok hafif olarak var ama sorun olmuyo gibi ustalar baktı bişey olmaz dediler bende öle kullanıyorum

13. sadness77

1997 Model Suzuki Vitara'nın Su Geçişi ve Eğim Limitleri ?..

merhabalar suzuki vitaraların kaç cm sudan ve kaç cm eğim den gebildini yazarsanız sevinirim

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR