Arama sonuçlarınız

1. 80

Land Cruiser Yükseltme Kiti

Ynt: Land Cruiser Yükseltme Kiti Benim aracım artık yeni yay ve amortisörlere ihtiyacı varmış, acaba bunların yenisini alana kadar, böyle bir olaya girmenin faydası olur mu??? Yanlız ben çok ağır off-road yapan biri değilim, ara sıra yaptığım için uzun yolda arabamın keyfini bozarmıyım diye...

2. 80

Toyota 4Runner vs Toyota LC VX80

Ynt: Toyota 4Runner vs Toyota LC VX80 Evet, virüs olayını ancak bu kadar net görebilirdik arkadaşlar.... Benim kardeşim, bahçesiyle, ağaçlarıyla ilgilenen ve fotoğrafçılık hobisini devam ettirirken, arkadaşa bir Toyota virusü bulaştı... ;D Şimdi çıkış yolu arıyor ama nafile....Benimle dalga...
  3. 80

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Evet ben de geçen hafta İst.da idim ve Maslak Sanayi'de gördüm... Dikkat çekmeyecek bir makina değil ki!!! Selamlar...

4. 80

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Pazartesi itibariyle Vecihi Usta'dayım, Gezenbilir ailesinden oralara yolu düşen arkadaşlarla, görüşüp, tanışmak isterim... Selamlar, saygılar...
  5. 80

1998 Land Cruiser FJ80

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80 Güle güle kullanın, resimlerini merakla bekliyoruz. Syncro işi "Volkswagen Caravella Syncro" oluyo dimi... Yurt dışında bu işin de bayağı fanatiği var sanırım... Selamlar...

6. 80

1998 Land Cruiser FJ80

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80 Pardon benim modelden konuştuğunuzu sandım... Benimki orj. üstündeydi,siz tam oraya oturtabilecekmisiniz? Çok iyi bir fikir, Cilvegözü,Hatay'dan da birileri olabilir... Selamlar...

7. 80

1998 Land Cruiser FJ80

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80 Doğrudur, 95lt. ana depo, 50lt. yedek depo...
  8. 80

1998 Land Cruiser FJ80

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80 Doğrudur, beyin yok, sadece elektrik bağlantısı var, bendekini söküp temizledim ve gece aydınlatma lambalarını değiştirdim, ayrıca altimetre gerçekten rakımı tam gösteriyor... Selamlar...
  9. 80

Dizel mi? Yoksa Benzin/LPG mi?

Ynt: Dizel mi? Yoksa Benzin/LPG mi? Evet lastiklerim 31X10,5X15, stepnesi hala orj Dunlop ve üstünde 7.50-16 rakamı var, ben zaten orda da dikkat ederseniz bunun yakıtı etkileyebileceğini söylemiştim, ;) ama ben hesaplamayı çok iyi bilmiyorum. Herhalde bu lastik ebadı da 14-15 lt.ye...

10. 80

Dizel mi? Yoksa Benzin/LPG mi?

Ynt: Dizel mi? Yoksa Benzin/LPG mi? Valla benim aracım 4.200cc. atmosferik dizel, şehir içinde 11-11.5 lt. "kara" mazot yakar, uzun yolda ise 9-9.5 lt. Hiç "euro" dizel koymadım zira daha ince olduğu için daha çok yakar diye duydum...7-8 aydır biniyorum, sadece yağını değiştiriyorum ve...

11. 80

Toyota LandCruiser mi? Landrover Discovery mi ?

Ynt: Toyota LandCruiser mi? Landrover Discovery mi ? Neden bu "dailymotion.com"a yüklediğimiz video gözükmüyor??? ???
  12. 80

Ynt: Toyota LandCruiser mi? Landrover Discovery mi ? "Toyota'da işten çıkarma yok!"... ;D ;D http://www.dailymotion.com/video/x90aik_toyota_auto

13. 80

Toyota Landcruiser FJ70 Alacağım?

Ynt: Toyota Landcruiser FJ70 Alacağım? Abi bu porya kilitlerinin mantığını, çalışma prensiplerini bir anlatsanız ne iyi olur ya??? Herkes çok iyi, faydalı birşey diyor ama bizim mekaniğimiz olmadığı için tam anlayamıyoruz! ??? Selamlar...
  14. 80

1990 Model 80 Seri (Fully Loaded)

Ynt: 1990 Model 80 Seri (Fully Loaded) Bakın elin Fransız'ı neler yapıyo??? ??? http://www.roycreations.com/pages/toits_relevables.htm
  15. 80

4 Runner - Yoruma Açık

Ynt: 4 Runner - Yoruma Açık Kısmet işte, nerden nereye??? ??? Ben aslen Tarsus'luyum.(Mersin-Tarsus) Ancak görev icabı,Trabzon'da ikamet ediyorum. Ben de 2008 Eylül'de aldım aracımı, yeni sayılır, bir senelik araştırmalarımdan sonra ancak aldım ama değdi doğrusu, aşığım ben bu arabaya...

16. 80

4 Runner - Yoruma Açık

Ynt: 4 Runner - Yoruma Açık Hayır aracı sadece Trabzon'da gördüm, arkadaşımın dükkanında oturuyordum ve aracınızın eski sahibi yandaki oto alarm'cıya geldi, benim de LC ve 4Runner'lar hep ilgimi çektiği için çıkıp sohbet ettim. Sanırım uzaktan kumanda veya alarmında bir ufak problem vardı...
  17. 80

4 Runner - Yoruma Açık

Ynt: 4 Runner - Yoruma Açık Güle güle kullanın, ben araç sahibiyle çok kısa bir süre muhabbet etmiştim Trabzon'da...Samsun'da size teslim edeceğini söylemişti, çok temiz bir araca benziyordu. Kazasız, belasız, iyi günlerde kullanın...
  18. 80

Ynt: Toyota LandCruiser mi? Landrover Discovery mi ? Benim Land Cruiser maceramdaki en önemli görgü tanıklarım Orman Bölge Müdürlükleri şöforleriydi, bunu İstanbul'da ne kadar başarırsınız bilmiyorum ama Ege ve Karadeniz'de çalıştığım sıralarda, en çok fikir alışverişinde bulunduğum insanlar...

19. 80

4 Runner - Yoruma Açık

Ynt: 4 Runner - Yoruma Açık Bu aracı Artvin'den mi aldınız? Selamlar...
  20. 80

Toyota Land Cruiser 80 için Redüksiyon

Ynt: Toyota Land Cruiser 80 için Redüksiyon Üstad, inan konu hakkında hiç bir fikrim yoktu ama senin sayende aşağıda ki linkteki bilgileri edindim, muhtemelen siz bunları biliyorsunuzdur ama belki forumdan faydalanırsınız diye linki vermek istedim... Selamlar... ;)...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR