Arama sonuçlarınız

1. 80

Toyota’cılara 2. takım 6x139.7 Jant

Ynt: Toyota’cılara 2. takım 6x139.7 Jant Jant ölçüsü 15x8,5...

2. 80

Ynt: Toyota’cılara 2. takım 6x139.7 Jant devam
  3. 80

16 Jant’a geçmek için ihtiyaç fazlasıdır, aldığım fiyata veriyorum kar etme gibi bir amacım yoktur, pazarlıksız 1.000TL’dir. Kırık, tamir yoktur, jantların 2’si kusursuzdur, diğer ikisinin de resimlerinde ufak tefek kusurları açıkça belli olmaktadır. Tarık 532-647 11 19 Jantlar orijinal Toyota...

4. 80

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Hakkaten km. yi iyi azaltmışlar. :D :D
  5. 80

Land Cruiser Mont Yaptıralım

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım 1. İlk mesajınızda böyle bir not yoktu, bunu daha sonra düzeltip yazdınız. “Cagların numarasi iki tarafinda rizasiyla Ersun abiye geçmiştir.” Kendi mesajımda da söylemiştim “Çağlar bey’in rızası olursa” diye. Ben bunun üstüne herhalde böyle bir yazıyı okusam...

6. 80

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım 80 numara için ben farklı bir cevap almıştım ama şimdi farklı bir cevap görüyorum.

7. 80

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Abi süpersiniz, diyecek birşey bulamıyorum...
  8. 80

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Arkadaşlar, benim 80 biliyosunuz, "nick"imdi, ancak konuyu geç okuduğum için Çağlar almıştı, eğer Çağlar da müsade ederse 80 i isterim, ama Çağlar tekrar almayı düşünürse saygı duyarım... Selamlar.
  9. 80

VX 100 Seri Aracım

Ynt: VX 100 Seri Aracım Garaj Toyo kapandı artık, sadece Tem Servis olarak devam ediyorlar... ;)

10. 80

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Kadın doğum uzmanı sormuş, "Sevk aldınız mı?" diye, bayan hasta utanarak, "Eh azıcık aldım, tohtor bey..." "sevk arabası" bunu hatırlattı bana... ;D ;D

11. 80

COOPER STT 285/75R16

Ynt: COOPER STT 285/75R16 Fiyat alabilirmiyiz acaba? Selamlar Özür, aşağıdaki link de varmış....
  12. 80

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Ailesine, tüm dostlarına allah sabırlar versin.... Zamansız ölüm hiçkimseye yakışmıyor, hiç tanımasak da tarifsiz bir acı veriyor. Çok üzgünüm... Işıklar içinde yatsın...

13. 80

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Abi 18 kuruşa onu ben arabama dökmem, direk içerim... :D :D
  14. 80

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Para birimi, yada eşdeğer $ nedir acaba??? Alıştıra alıştıra söyleyin ama... ;D ;D ;D Selamlar
  15. 80

vx 80 fiber kaput

Ynt: vx 80 fiber kaput Mücahit hocam inşallah bir 80 sahibi Fransa,Lyon'a tatile gitmez. Hani derler ya, hem ziyaret hem ticaret. ;D ;D Selamlar... http://www.roycreations.com/pages/catalogue-toy/catalogue-toy-8.html

16. 80

Toyota fj80 yapımına başlama

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama Hocam hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın ancak bu parçalar bana orj.Toyota gibi gelmedi, özellikle motor aksamında orj. parçadan şaşmamanızı tavsiye ederim... Selamlar
  17. 80

Yeni Bir Araç..

Ynt: Yeni Bir Araç.. İstanbul'dan bir bayanın sattığı aracı kastediyorsunuz herhalde ama bu ona tam benzemiyor. Ya da siz şöyle yapın, aracı kimden aldığını sorgulayın, onun yan bant altı gri boyalıydı, derisi orj. gri renkti. Yani bant altı boyandı ve deri döşeme değiştiyse yüksek ihtimal, bu...
  18. 80

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Recep bey, güle güle kullanın,kazasız belasız inşallah. Ben de Beykoz'daki sahibinde iken bakmıştım araca, dikkatimi çeken birşey olmuştu, tüm camları orj. değildi, neden diye sahibine sormuştum, eveleyip gevelemişti, hala kafamdadır o, tüm camlar neden değişir...

19. 80

My FZJ80 or VX80

Ynt: My FZJ80 or VX80 Gerçekten büyük bir titizlik ve ayrıntıcı bir yenileme olmuş... Güle güle kullanın, mahsuru yoksa husky paspaslar, sol-sağ arka tampon ve km sensörünün fiyatlarını öğrenebilirmiyiz? Bir ayrıntı daha gözüme çarptı, orj. alet setinde bir de orj. Toyota yazılı tornavida...
  20. 80

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Çağlar, hayırlı uğurlu olsun, kazasız, belasız, ailenle mutlu günlerde binesin inşallah... Selamlar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR