Arama sonuçlarınız

1. 80

Toyota'ların İstanbul Buluşması (22 Mart 2009)

Ynt: Toyota'ların İstanbul Buluşması (22 Mart 2009) Elinize, kolunuza, yüreğinize sağlık... Çok güzel bir gezi olmuş, Ersun bey'in müthiş aracını bir dergiden okumuştum, nazar değmesin, MAŞALLAH... Toyota kardeş ve sevgisiyle!!!

2. 80

Cam Filmi Konusunda Yardım ?..

Ynt: Cam Filmi Konusunda Yardım ?.. Yardımlar için çok teşekkürler, bende de çok hafif bir film var ve o nedenle arka cam rezistansı çalışmıyor, elektrikçiye baktırdım, bacaklara elektrik geliyor fakat buğuyu eritmiyor, "sanırım eskiliğinden rezistansı bozmuştur" dedi elektrikçi...
  3. 80

Ynt: Cam Filmi Konusunda Yardım ?.. Arkadaşlar, teşekkür ederim, inanın güvenlik işi ve camın parçalanması hiç aklıma gelmemişti... ::) Özellikle de arkada oturan 3 çocuğunuz olunca... ;D Selamlar.

4. 80

Arkadaşlar, aracımda çok ince, şeffaf bir cam filmi var, özellikle arka camları söktürüp temizletmeyi düşünüyorum, bunu yaparken de cam filmini temizletip orj. halemi getirsem yoksa daha koyusunu mu taktırsam bir türlü karar veremedim. Daha doğrusu şimdiye kadar hiç cam filmli araca binmediğim...
  5. 80

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Mücahit bey, 80 kasa Fransa’da (tabi tüm dünyada olduğu gibi) çok tutulan ve oynanan bir model, çok ütopik olsada yurtdışına araçla çıkanların yaptırabilecekleri şeyler açısından incelemeniz için bir link gönderiyorum… Selamlar…...

6. 80

1998 Land Cruiser FJ80

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80 Ergün bey, öncelikle bu arabayı “Aşkın Jeep” in sayfasından hatırladığım kadarıyla (yine teyit edip baktım, duruyor) dizeldir, ancak ilanda 4.5lt. dizel yazmışlar, 4.2dir halbuki, zira bu araç benimkinin aynısı, yine de dediğiniz gibi Toyota insanı şaşırtıyor, ...

7. 80

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap Valla benden evvel davrandınız... 80 kasa LC gibi geldi bana da... Selamlar
  8. 80

Toyota'ların İstanbul Buluşması Duyurusu (22 Mart 2009)

Ynt: Toyota'ların İstanbul Buluşması Duyurusu (22 Mart 2009) Valla ben de çok isterim abi, ama işten dolayı maalesef gelemiyoruz, buralarda biz yalnız takılıyoruz, bu hafta sonu Ovit geçidine çıktım, tek başıma da tırsmıyor değilim hani… İllaki bir İst.a geleceğiz, zira kayınpederler orda...
  9. 80

Lastik Ebatlarında Yapılan Değişim Sonucu Yapılan km. ?

Ynt: Lastik Ebatlarında Yapılan Değişim Sonucu Yapılan km. ? Çok güzel, süper bir proram... Hız bilgisini hallettik, benim kafama takılan esas yapılan km??? Çünkü aracın yakıtını hesaplarken kafama takıldı, muhtemelen çap düşünce yapılan km. artıp daha az yakıyor gibi görünmesi lazım...Yakıtı...

10. 80

Ynt: Lastik Ebatlarında Yapılan Değişim Sonucu Yapılan km. ? İşte bütün mesele bu... 2-pi-r formülünümü uygulamamız lazım... :D Yoksa bir değişim tablosu varmıdır acaba? Teşekkürler...

11. 80

Bununla ilgili hiçbir yerde bir bilgi görmedim, orj. 16 jant (örn. 285/75R16) olan bir araca 15 jant(örn. 31X10.50R15) takılırsa km. sayacı herhalde aynı km. yi yapmaz... ::) Acaba ikisi arasında ne kadar fark olur veya aynı olması için ne yapmak lazım diye merak ediyorum... ??? Selamlar...
  12. 80

33x12.5R15 Cooper STT Lastik

Ynt: 33x12.5R15 Cooper STT Lastik Kusura bakmayın ama sormadan geçemeyeceğim, bununla ilgili hiçbir yerde bir bilgi görmedim, orj. 16 jant olan bir araca 15 jant takılırsa km. sayacı herhalde aynı km. yi yapmaz... ::) Acaba ikisi arasında ne kadar fark olur veya aynı olması için ne yapmak...

13. 80

1998 Land Cruiser FJ80

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80 Valla sizde sıkı bir LC resim arşivi var herhalde Hasan bey...
  14. 80

1998 Land Cruiser FJ80

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80 O kasa BJ60 kasadır abicim... Selamlar...
  15. 80

Hilux Yardım

Ynt: Hilux Yardım Yukarıda söylenenlerin hepsi doğrudur ancak bu araçlarda en hassas olacağınız olay bunun gibi mekanik olarak parçasını değiştirmek zorunda olduğunuz şeylerdir, bunu yaparsanız aracınız kolay kolay problem çıkarmaz...Ben olsam ömrünün dolup dolmadığına bakmadan triger kayışını...

16. 80

Satılık 2000 km Kullanılmış MTR Lastik

Ynt: Satılık 2000 km Kullanılmış MTR Lastik Tam adresi alabilirmiyiz acaba? İyi günler...
  17. 80

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Yavuz bey, kaça kaç bir oran kullanıyorsunuz acaba? Cam suyunda donmadan kurtulmak için racon nedir acaba? Selamlar...
  18. 80

92 Hilux Safari Şnorkel'li Son Foto

Ynt: 92 Hilux Safari Şnorkel'li Son Foto Umut Bey çok yakışmış, güle güle kullanın... Onur bey, ben de orj. LC 16 jantına bakıyorum ama çıkma pek yok... Bahsettiğiniz "Transporter" olayını açabilirmisiniz acaba? Selamlar...

19. 80

Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008)

Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008) Ellerinize sağlık çok güzel bir gezi olmuş... Ayrıca bu kadar foto ile biz de orda gibi olduk... Bu kalabalık gibi ben de çok merak ettim, burada ne oldu abi??? Selamlar...
  20. 80

Amerika'dan Parça

Ynt: Amerika'dan Parça Sayın Moderatör, bu tip durumlarda konuyu kapatma imkanınız yokmudur acaba... ??? Anlaşılan bu parça işi açıldığı gün bitmiş... ;D Her seferinde biri daha düşüyor... Selamlar...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,969
Kaydolan Son Üyemiz
profdrengnsylkn

SON KONULAR

Geri