Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Riva İncir Boğazı Gezisi (27 Aralık 2009)
o gün gerçekten maceralı bir gündü sizinde sağsağlim dönebilmenize sevindim gecenin bi saati genel olarak da telefonların çekmediği bir bölgede şansızlık yaşamak pek hoş değil.
o gün yardımlarınız için tekrar teşekkürler.
http://www.mapmyride.com/route/tr/null/istanbul/107126241200135290
selamlar yukarıda ki linke tıkladığızda açılan sayfada bir link daha var onu da tıklarsanız izleidğimiz rotayı görebilirsiniz.
riva köyünden sahil boyunca devam edip orman içinden incir boğazına indik ne yazıkki benim gps yanımda yoktu kaydını alamadım ama fırsat bulursam google üzerinden manuel bir rota çizmeye çalışıp eklerim.
iyi seneler.
evet geçerken sizleri de görmüştük suzuki de problem vardı. bizde ki range'in arızası bizi de çok zorladı ama sağ sağlim döndük çok şükür CJ ' ci arkadaşlara da buradan tekrar teşekkür ederiz sağolsunlar hiç yüksünmeden yardım ettiler. dediğiniz...
e vinçledik çıkardık devamı gelecek amma seneye artık çıkmam lazım. tekrar herkeşlere gönüllerince mutlu sağlıklı yıllar, tüm gezenbilir ailesine sevgiler. 2010 da çamurdan çıkamayın emi
güzel bir gün oldu araç arızaları yüzünden eve gitmekte gecikip fırçamızı yesekte açıkçası değer bi gezi oldu mangal süperdi acaip yedim doydum, erhan abim üşenmeden yaktı bütün sahilde ki çöpleri.
sevgili abim konuyu açmış ama resimler yok ortada herkese mutlu yıllar diliyorum. bi kaç resim ekliyorum devamı da gelecek.
Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç An
Samimiyeti ve işbilirliği konusunda zaten şüphem yok daha öncesinde alışverişimiz var zaten, uygun zaman da ziyaretimizi yapacağız. gün içinde sürekli trafikte olduğum için denk getirme durumunu ayarlamak için...