Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neyi savunduğunuzu anlayamadım. Yazdıklarım gayet açık sanıyorum. Bu makalenin eski olduğunu söyledim, bilime karşı olduğumu söylemedim. Ben satın alınmış bilime güvenmem onu ifade ettim.
Sistemimin sahaya uygun olmadığı "gerçeğini" nasıl bulduğunuzu da epey merak ettim. Bu kadar piyasa...
Yıllarca dünya sağlık otoriteleri (WHO da dahil) yumurta, tereyağ yemeyin kolesterolünüz yükselir demiyorlar mıydı? Hem de onlarca sözümona bilimsel araştırmaların sonuçlarına göre. Şimdi ne oldu? Pardon dediler. Bu paylaşılan makale 2004 yılında paylaşılmış ve içindeki referans çalışmalar 90'lı...
Bir de paylaştığınız linkteki firma ne satıyor buna da bakmak lazım. "Ters osmozdan çıkan sağlıksız suyu bizim sattığımız cihaz sağlıklı hale getirir." diyen firmanın paylaştığı makale "Yumurta kolesterol yapar, bizim ilacımızı içerseniz kolesterolünüz düşer. Bakın araştırdık, makalesi burada."...
Kurduğum sistemde membrandan sonra mineral son filtre var.
Atık suyu tekrar depoya vererek nasıl bir risk alınabilir ki? Zaten kullanım suyu olarak kullanıldığından depodaki su sürekli tazeleniyor. 100 lt tankın en fazla 10 lt.si içme suyu olarak alınıyor. Bu da suyun en fazla 50 lt.sinin...
Hidrofor çıkışından direk olarak bir ters osmoz arıtma sistemine çıkış aldım. Membranın atık çıkışını da tekrar depoya verdim. Böylece her türlü kaynaktan (deniz suyu hariç) tertemiz içme suyum her zaman hazır. Ters osmoz cihazını kendim kurdum. Sadece filtreleri bağladım, deponun üzerine...
Bu kadar güzel bir işletmeyi böyle çamur atarak karalamak nasıl bir vicdansızlık? Kamp yeri bulamamaktan ağlıyoruz, ota boka bahane bularak çamur atılması çok ayıp. Birileri her ne içtiyse içti diye koca işletmeye 32 yaşında bir delikanlının ateşli yorumuyla bok atılıp karalanması inanılır gibi...
EGM Trafik Uygulama ve Denetleme Dairesi Başkanlığı mevzuatla ilgili birim sanıyorum.
Bu yapılması gereken iş mevzuatla ilgili. Zaten konuyla ilgili olmasaydı bunu ifade eder, ilgili birime yönlendirirlerdi.
Karayolları Trafik Yönetmeliğinde belirtilen Motokaravan ifadesinin Özel amaçlı Taşıtlar grubundan çıkarılarak Karayolları Trafik Kanununda yer alan Kamp Taşıtı grubuna dahil edilmesini talep ediyorum. Bu sayede motokaravanlar ambulans ya da çekici olarak değil, gerçek kullanım amacı olan "kamp...
Ynt: Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler
Konuyu bastan sona okudum. Yaptirdigi veya aldigi karavanla ilgili insanlarin yakinmalarina bir tek firma dahi cevap vermemis, istedikleri fiyatlarla ilgili bir tek aciklama yapilmamisken bir uretici gayet arkadasca yapilan ovgulere...