Arama sonuçlarınız

1. ur-guru

4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) ben çaya yetişirim kaçmayın sakın!

2. ur-guru

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) sevgili ferdane ne demek ayarlayın bır terslık olmazsa katılırız
  3. ur-guru

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) bir toplantı için ankaradayım sizlere afiyet olsun diyorum

4. ur-guru

Ağustosta Çadırlı Batı Karadeniz Turu İçin Öneri?

selam arkadaslar agustos bası gıbı batı karadenıze cadırlı tur dusunuyoruz, duzce kastamonu sınop kastamonu ıcınde 2-3 gun ayıracagız nerelere gıtmeyı cadır ıcın nerelerde konaklamayı onerırsınız tesekkurler mürşat özkaya
  5. ur-guru

Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) ben artık pajeroları sevmıyorum:) amaaaaaa pajero sahıplerını sevıyoruuuum:) benım tanıdıklarım kemal abi, serkan baba ve patronum sevtap:) bu arada madem herkes tekrar ıstıyor 19 mayısta ucalım bıryerlere (18...

6. ur-guru

Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) arkadaslar ön kaputu kapalı pajero gören oldu mu hıc resimlerde:):):)

7. ur-guru

Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) arkadaslar bız bırkac araba cuma saat 3 te tem uzerındekı kurtkoy opet mehmetcık benzın ıstasyonunda bulusup devam edecegız, gelenler olursa beklerız
  8. ur-guru

Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) benım bıldıgım cumacı 4 araba var sımdılık
  9. ur-guru

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) TAMAMDIR SERKAN KONUSURUZ SEVTAP PATRON OLDUMU SIMDI GENE KONVOY YAPAMADIK SENLE:) MURAT SIZ NE ZAMAN GIDIYORSUNUZ

10. ur-guru

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) selam millet yol uzun cumadan gıtmekte guzel olabılır bizde bırkac kısı gıtmeyı dusunuyoruz patron sevtap ve eksper oto serkan sesımı duyuyorsanız cevap verın

11. ur-guru

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) ARKADASLAR CUMA TATIL COGU KISI ICIN HERALDE NEDEN CUMADAN GIDILMIYOR
  12. ur-guru

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) lisa olurda bart olmaz mı:)

13. ur-guru

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) 01- Selma ve Behiçefe ( PASSIFFLORA ) - İstanbul / Binek araç 02- Yüksel Uysal ( yuysal ) - İst.Anadolu / Willys yada XJ 03- Levent Baştepe ( levend ) - İst.Anadolu / Vitara...
  14. ur-guru

Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009) ya orayı dusunuyorum aslında hem cumada tatıl olmus why not yanı gercı arabada ufak bır problem var, dert olmayacak gıbıyse gelırım olmadı kıtlerız arabayı gelırız
  15. ur-guru

Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009) sevgılı patron beraber yürüdük biz bu yollarda beraber geçtik camur dolu cukurlardan... :) uzaktan mısafırlerım olmasaydı gelırdım valla pazara ama senın bırsuru copılotun var anlasılan arabada, küstüm...

16. ur-guru

Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009) benim arabada öndede arkadada suzuki yazıyor, onları çıkarıp mitsubishi yazsam olmaz mı:)
  17. ur-guru

Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) seninleyiz ugur abı
  18. ur-guru

Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) sarıyerden gelecegım saat 8 beykent ayazağa en uygun toplanma noktası sanırım

19. ur-guru

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) arkadaslar bırkac soru 2 hafta oncekı bolu aladağ gezısıne katılan varmı aramızda bırde beykent ayazağa kampusu ayazağa koyunun ıcındemı sabah sabah kaybolmayalım son olarak yemek olayını ne edıyoruz...
  20. ur-guru

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) o zaman geldım gıttı be abılarımız sagolsun:) bır camur bır kar gıdıyoruz zaten sırada camur var anlasılan

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,976
Kaydolan Son Üyemiz
GC Zefir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR