Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,294
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)

sevgılı patron
beraber yürüdük biz bu yollarda
beraber geçtik camur dolu cukurlardan... :smiley:
uzaktan mısafırlerım olmasaydı gelırdım valla pazara
ama senın bırsuru copılotun var anlasılan arabada, küstüm yaniiii:smiley:

serkan baba yazılar ıcı sagol ama satmayayım sımdı suzukimi
sırtından atacak benı valla:smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)

ur-guru' Alıntı:
sevgılı patron
beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber geçtik camur dolu cukurlardan... :smiley:
uzaktan mısafırlerım olmasaydı gelırdım valla pazara. ama senın bırsuru copılotun var anlasılan arabada, küstüm yaniiii:smiley:

:smiley: :smiley:

Mürşatcım bu geziye gelemiyorsan Düzce'ye gel...
Yine oyunlara katılacağım, co-pilota ihtiyacım var :smiley:
Oyunlara katılmak istersen bu kez ben sana co-pilotluk yaparım memnuniyetle ;)

ya orayı dusunuyorum aslında
hem cumada tatıl olmus why not yanı
gercı arabada ufak bır problem var, dert olmayacak gıbıyse gelırım
olmadı kıtlerız arabayı gelırız

Evet, bizim için geri sayım başladı :smiley:

Bugün Dicimonu sanayide gezmeye götüreceğim, gezi öncesi bir kontrolden geçelim ;D
Eksiklerimizi tamamlayalım, alışverişimizi yapalım...

Katılımcı tüm arkadaşlarımıza da aynılarını tavsiye edelim ;)

index.jpg

Son tekrarlar ;)

Buluşma Noktası :

Diğer gezilerimizde de kullandığımız, Şile Yolu üzerinde Üvezli sapağı civarındaki gözlemeciler; Mola Gözleme Evi'dir. İsteyen arkadaşlarımız daha erken gelip kahvaltılarını burada yapabilirler. Yol tarifi almak isteyenler; Ömerli'yi geçip rampaları çıktıktan sonra Kömürlük sapağını da geçiyoruz. Üvezli sapağına gelmeden, sol tarafınızda gözlemeciler ve Mola'yı göreceksiniz.

Hareket saati : 10.00

Hacıllı'nın muhteşem güzelliğini daha fazla yaşayabilmek amacıyla hareket saatinde orada olmaya özen göstermenizi rica ediyorum :smiley:

Gezi Programı :

10.00 Buluşma noktasından hareket
10.00-13.30 Gezi (bölüm:1)
13.30-15.30 Tanışma ve yemek (isteğe göre hazır yiyecek veya mangal teşkilatımızı önceden temin edelim lütfen)
15.30-16.00 Toplanma ve temizlik (bulduğumuz gibi bırakabilmek için ;) )
16.00-18.00 Gezi (bölüm:2)
18.00 Vedalaşma

Katılacak Araçlarda Bulunması Gereken Min. Ekipman

6Mt. Çekme halatı 12-14mm, 2 Adet U-Bolt Kilit, Eldiven, Çizme

Sorunsuz bir gezi gerçekleştirebilmemiz için Konvoy Kuralları'nın önemini vurgulamak isterim

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8908.0

Gezenbilir'e ve Mitsubishi severlere yakışan bir gezi olması için "Doğaya Saygılı Off-Road" manifestosunu incelemeyi de ihmal etmeyelim lütfen

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10587.0

Gezi günü hava raporu

http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=ISTANBUL

Önemlidir :

Bizden dostluk ve misafirperverliklerini esirgemeyen Hacıllı ve diğer civar köylerin geçimlerini sağladıkları yaşama alanlarını korumaya maksimum özeni göstereceğimizden eminim ama tekrar hatırlatmak istedim :smiley:

Listenin son durumu

01) Sevtap Dilek Çimen (SDC) / Pajero 1988 / MT lastik - telsiz / 3 kişi / Anadolu Yakası
02) Şinasi Erol (Mantez) / Mitsubishi L200 2008 / AT lastik -vinç / ? kişi / Avrupa Yakası
03) Trail Rated / araçsız (liste tamamlanınca kime konuk olacağınızı belirleriz ama isim ve bölge lütfen)
04) Kemal Sarıgül (KEMALS42) / Pajero 1990 / tam donanım - telsiz yok / 4 kişi / Anadolu Yakası
05) Serkan Kara (eksperoto) / Pajero 1988 td / MT lastik - kilit - yükseltme - şnorkel - telsiz / 2 kişi / Avrupa Yakası (Başakşehir)
06) Erhan Yılmaz (PERFORMANS) / Mitsubishi L200 (2008) 4X2 / ? kişi / Karabük -Safranbolu
07) Veysel Bey (bfgoodrich) / Mitsubishi L200 4x4 / AT lastik - vinç - şnorkel - çeki demiri - telsiz / 3 kişi / Avrupa Yakası
08) Ender Çelebi ( Çelebi ) / Pajero 1999 /standart / 4 kişi / Anadolu Yakası
09) İrfan Ünal (irfanücas) / Pajero 1990 tdi / tam donanım / ? kişi / ? bölge
10) ................(agasarlı) / Pajero 1992 / tam donanım-telsiz yok / 4 kişi / Anadolu Yakası(Çamlıca)
11) Oğuz Kuğu(saldıray) / Pajero 1993 /................................. / 2 Kişi / Anadolu Yakası
12) Yiğit-Serkan / araçsız (buluşma noktasına gelecek)
13) Tarık Bey (bull) / L 200 /....................... / 3 kişi / ............
14) İlhan Erbay (ilhan erbay) / Pajero 1993 / MT lastik - vinç / 1 kişi / Gebze - Kocaeli
15) Serhat Cakir / semuca / L200 (offroad donanımı) / Samsun
16) Murat KARA (caramurat) / Outlander 2008 / ? bölge
17) Murat AKDUMAN (?) / L200 4x4 2007 / ? donanım / ? bölge

Görevli Katılımcılar
01) Yüksel Uysal (yuysal) / Willys
02) Uğur Kalaycı (Jeep34) / CJ7
03) Mustafa Kemik (MK51) / Cherokee

ya arkadaşlar mıssubıshı harıcı almıyorsunuz aranıza benım pajero gorunumlu nıvayla gelsem olmaz mı ı ;D ;D :D

Araçlarda yer olursa, güzergah konusunda yardımcı olacak görevli araçlarda olmayacak. Bulunma nedenimiz etapları tanımamızdan öte değildir.
Bu gezi, markaya özgüdür.

Güzel bir gezi olmasını dilerim. Gezinin detay ve fotoğraflarını aşağıdaki linkte paylaşacağız..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30801.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,981
Kayıtlı Üye Sayımız
166,731
Kaydolan Son Üyemiz
cnrdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri