Arama sonuçlarınız

1. sonsokak34

İstanbul Jeep Gezimizden Fotoğraflar (19 Aralık 2010)

Ynt: İstanbul Jeep Gezimizden Fotoğraflar (19 Aralık 2010) şimdi sizin yaptığınızda ayıp bişey ama araçlarınızla neden ormanlara yollara zarar veriyosunuz sizin ormanları siteler yapmak fabrikalar kurmak için ona buna peşkeş çekmeniz ne biliyim eşinize dostunuza yağmalatmamanız ne kadar kötü...

2. sonsokak34

Kesin Karar Verilmiştir: 1996 ZJ 5.2 V8 Şimdi Sıra Detaylarda

Ynt: Kesin Karar Verilmiştir: 1996 ZJ 5.2 V8 Şimdi Sıra Detaylarda işin lşakası abi benim dediğim inşanlah kafana göre bişeyler çıkarırsın takipçin olucam
  3. sonsokak34

Türk Telekom'dan Satılık 4x4'ler

Ynt: Türk Telekom'dan Satılık 4x4'ler işin resmiyeti aynen anlattığınız şekilde ama uygulama çok farklı ki hemen belirteyim tasişte piyasa değeri 4 bin tl olan bir araç için 13 bin tl isteniyor bu aracı 1. ve 2. ihalede almayıp 3. ihalesinde almaya kalksanız yine piyasa değerinin üzerinde bir...

4. sonsokak34

Bu İlana Dikkat Edelim

Ynt: Bu İlana Dikkat Edelim oda vicdansızlık abi eğer samimiyseniz kafasına vura vura aldırmayacaksınız ben bi doktor abime 40 ın üzerinde aracı almasına engel oldum bana dediki sen benim dostummusun düşmanım mı bir araba aldırmadın :) ama sonunda çok çok temiz bir a3 sahibi oldu
  5. sonsokak34

97 Model 5.2 ZJ Ocak Bandırolu Ne Kadar Olacak?

Ynt: 97 Model 5.2 ZJ Ocak Bandırolu Ne Kadar Olacak? suzuki alayım derken bu bir şakaydı ve sizinde zjnizi satmayı düşündüğünüzü hatırlıyorum:)ayrıca öğrenci olup birde otomobilinizin olduğunu da hatırlıyorum valla biz öğrenciyken otobüse zor biniyorduk bunuda hatırlıyorum sanırım siz çok...

6. sonsokak34

Bu İlana Dikkat Edelim

Ynt: Bu İlana Dikkat Edelim yurt dışında satıcı alıcaya aracın her türlü kusurunu bildirmek zorunda ve bunun yaptırımları var ama malesef ülkemizde kör tuttuğunu hesabı ve sözde öyle dürüst öyle inanan insanlarızki biz adamlara birde gavur! diyoruz bu ne müslümanlığa ne de insanlığa sığar

7. sonsokak34

Kesin Karar Verilmiştir: 1996 ZJ 5.2 V8 Şimdi Sıra Detaylarda

Ynt: Kesin Karar Verilmiştir: 1996 ZJ 5.2 V8 Şimdi Sıra Detaylarda abi var bu para bende diosun kısaca :)
  8. sonsokak34

1999 Model Tipo 1.6 i.e Mpi Takaslı

Ynt: 1999 Model Tipo 1.6 i.e Mpi Takaslı güncel
  9. sonsokak34

Ynt: Türk Telekom'dan Satılık 4x4'ler elbette kimsenin ticaretine birşey dediğimiz yok olamazda benim anlayamadığım konu şu ihalelerin takibi çok basit olmasına rağmen ihaleden araç olmak biraz zor örneğin tasiş deki araçları incelerseniz piyasa değerinin 3 4 katı fiyat isteniyor ve buna 100 de...

10. sonsokak34

Ynt: Türk Telekom'dan Satılık 4x4'ler artı emek bedeli haklısınız nasıl bie emekse bu alınan fiyatın 2 katından fazlası ayrıca tasiş bu aralar uçmuş durumda gene birilerine peşkeş çekilecek sanırım ihalaler

11. sonsokak34

Cherokee Almak için Sponsor

Ynt: Cherokee Almak için Sponsor yok be abi gerçekten ödenecek ama bu ara biraz zor
  12. sonsokak34

Ynt: 1999 Model Tipo 1.6 i.e Mpi Takaslı güncel

13. sonsokak34

1997 model RR 4.6 motoru hakkında yardım

burada ki ustalara sormak istediğim 97 model 4.6 hse nin komple motoru kaça mal olabilir yardımcı olursanız sevinirim
  14. sonsokak34

Cherokee Almak için Sponsor

Ynt: Cherokee Almak için Sponsor geri ödemesi yapılacak ama teneşir vade olabilir:)
  15. sonsokak34

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... yakınlarına allah sabır versin allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

16. sonsokak34

Ynt: 1999 Model Tipo 1.6 i.e Mpi Takaslı tavsiyeleriniz için teşekkür ederim dediğim gibi aracı tek satma nedenim zj merakım inş satılırda bende artık asfaltlardan dağlara çıkabilirim
  17. sonsokak34

Sezonu Belgrad Ormanında Açtık (12 Eylül 2010)

Ynt: Sezonu Belgrad Ormanında Açtık (12 Eylül 2010) güzel paylaşım teşekkürler
  18. sonsokak34

Ynt: 1999 Model Tipo 1.6 i.e Mpi Takaslı teşekkürler...alan yokmu tipo yu ya alında bende bir zj sahibi olayım artık

19. sonsokak34

cheroke xj almayı kafaya taktım.

Ynt: cheroke xj almayı kafaya taktım. yok usta 2000 model bmw de falan gözümüz 97 zj de gözümüz
  20. sonsokak34

Grand Cherokee Müzikleri :)

Ynt: Grand Cherokee Müzikleri :) :) birgün bi zj alayımda neler dinlemeyeceğim ki

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,976
Kaydolan Son Üyemiz
GC Zefir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR