Arama sonuçlarınız

1. balikadam06

jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi?

Ynt: jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi? ben sizin yazınızı okumadım, nerden ve kaç araç aldığınızıda bilmiyorum, aldıysanda hayırlı olsun, tabiki iyi araçlar... ben sadece cherokee mi yoksa nissan x trail mi başlığı için yazıyorum...

2. balikadam06

Ynt: jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi? Ben sadece nissan, toyota gibi markaların bu işi bildiğini kastettim.. adamlar 4x4 mantığını iyi biliyor, her duruma göre yapabiliyor... demek istediğim jip adını jeep ten almıştır en iyiside odur mantığı yanlış... yoksa 75 model cj5, ve hatta 10...
  3. balikadam06

Ynt: jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi? marka aşkı, işin hastalık kısmını bir tarafa bırakırsak, her ne kadar ingilizler ve amerikalılar daha önce başlasada, bu işin babası şu an japonlar... siz hiç nikaraguada, yemende, afganistanda, peruda, pakistanda, afrikada orman çamur dağ kaya...

4. balikadam06

Ankara Yenikent (Akçaören Köyü) Defender Kurtarma Operasyonu (01 Kasım 2009)

Ynt: Ankara Yenikent (Akçaören Köyü) Defender Kurtarma Operasyonu (01 Kasım 2009) kurtarma operasyonu, teknik, duygusal ve ustalık yönünden harika anlatılmış.. çok teşekkürler
  5. balikadam06

Ynt: jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi? yakıtı uygun, genlerinde off-road olan, şehir içinde de lüx oto konforunda nissan X-TRAİL tavsiye ederim.. şerokelerin devir bitti;) daha dinamik daha güncel daha sert çizgileri var x-trailin.. jeepe kötü demiyorum ama, 4.7, 5.7 3.7 motorla yakıt...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,999
Kaydolan Son Üyemiz
Hüseyin Erbilek

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR