Arama sonuçlarınız

1. TA1KC

2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014)

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) Bu dönemki çağrı işaretlerinde moda india ile başlamak olmuş. İnsan şöyle bir delta zulu echo falan yapar. :)

2. TA1KC

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) Belge az önce elime ulaştı, darısı telsizin başına. :) Bu arada bir videoya denk gelmiştim, android işletim sistemli bir telefonu usb ile telsize bağlayarak aprs kuruyordu vatandaş. http://aprsdroid.org/ Bu sitede de ilgili...
  3. TA1KC

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) Zamanında yarışlarda kullanmak için 2'li paketlerden toplam 6 adet Baofeng uv-3r bir de uv-5r almıştım. Hiçbirinde gümrükte herhangi bir sorun yaşanmadı, tek problem yeni mevzuatta alışverişlerin zaman aralığına bakılıyor sanırım...

4. TA1KC

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) Ben de güvenliğe teslim ettirilmek zorunda bırakıldığımdan herhangi bir şık seçemedim teslimat konusunda. Telefonla evrakları teyit etti ve görüşme bitti. Demek ki çalışanların da halet-i ruhiyeleri biraz değişken. :) Telsizi de...
  5. TA1KC

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) Aynı verimliliği ben bugün yaptığım telefon görüşmesinde alamadım maalesef. Çok çekinceli bir ifadeyle "5-10 gün sonra gelmezse arayın" şeklinde bir beyanatta bulundu telefondaki beyefendi.

6. TA1KC

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) Aynı senaryoyu ben de yaşadım, müdürlüğü aradığımda Nuri bey yerine görüşen kişi durumu aşırı normalmiş gibi lanse ederek bir iki gün sonra ödenebileceğini ifade etti.

7. TA1KC

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) KEGM benim Kabataş'taki ofisimin tam karşı çaprazında kalıyor. Dilekçeyi sitede ifade edilen şekilde doldurdum, Vakıfbank'tan da parayı öder gider idareye danışırım. Daha sonrasında da evrakları kargo ile Telsiz İşletme...
  8. TA1KC

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) Sınav öncesinde bizden bazı araçları etrafta gördüm lakin eski üyeler haricinde pek kimseyi tanımadığımdan irtibat kuramadım. Ben de A sınıfını kazandım, başarılı olan herkese hayırlı olsun.
  9. TA1KC

P1441 - P0446 Hata Kodları Yardım

Ynt: P1441 - P0446 Hata Kodları Yardım Depoda oluşan benzin buharını manifolda ileten valfte ve elektrik devresinde arıza var. Belki sadece kısa devreden de oluşmuş olabilir bu iki durum.

10. TA1KC

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2011)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2011) Abi belli değil ama gelemeyebilir. Ayrıca Bağdat Caddesi bu sene trafiğe kapalı olacakmış, acaba bizim için bir engel teşkil eder mi? Sonuçta sivil bir organizasyonuz.

11. TA1KC

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2011)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2011) 01- Esra Akeroğlu - Renault Megane sv 02- Berk Özgenç - Renault Megane HB 03- Burak Akkan - Toyota LC VX100 04- Funda Erhan 05- Emre Akkaya - Land Rover 06- Rıdvan KAYA - Land Rover Discovery II 07- Ismail OZTURK LC VX 100 08-...
  12. TA1KC

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010) Sarıyer gibi amazon iklimine sahip bir bölgede bayrakları takıp geleyim demekle yağmurun azizliğine uğradım o yüzden konvoyu yolda yakalamak zorunda kaldım. :) Hava şartlarına rağmen çok güzel bir kortej oldu...

13. TA1KC

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010) İptal olma durumunu bana da soranlar oldu, benim sahsi dusuncem soyledir; ozellikle cogumuz off-road tutkunlari olmak uzere hepimiz dogayla ic ice olan insanlariz. Bu nedenle olumsuz hava sartlari bizi etkilememeli diye...
  14. TA1KC

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010) 1- Esra Akeroğlu ( Renault) 2- Murat VURAL ( HONDA Enduro Motosiklet ) Kocaeli 3-Berk Gemicioğlu (VW Transporter T3) 4-Can Uğurlular (Range Rover) 5-Nadir Uğurlular (Mercedes G/Acmat) 6- 7-
  15. TA1KC

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010) Avrupa yakasında benzeri bir geçit yapabileceğimiz tek adres Vatan Caddesi, orası da malum resmi geçit alanı. :) Bağdat Caddesi'nin tercih edilme nedeni hem düz ve geniş bir yol olması hem de herhangi bir resmi geçit ile...

16. TA1KC

Arkadaşlar merhaba, Her sene Gezenbilir ailesi olarak düzenlediğimiz "Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji"ni Cumhuriyet'imizin 87. yıldönümünde önce Ata'mıza, sonra vatanımıza ve milletimize yakışır bir şekilde kutlamak için herkesi bekliyoruz. Her sene olduğu gibi kortej toplanma yerimiz...
  17. TA1KC

Ranger Rover HSE 4.6

Ynt: Ranger Rover HSE 4.6 Herhangi bir problem yaşamadım ben şu ana kadar, kalkıştan sonra bütün gücün arkaya iletildiğinin bilincinde olursanız hiç bir sıkıntısı olmaz. Aksine hareket halindeki ataletini de kırıyor arabanın, rahatlatıyor. Sadece şaft tekrar takılacağında hem ön hem arka şaftın...
  18. TA1KC

Hakan Sağnak (Vefat)

Ynt: Hakan Sağnak (Vefat) Cenaze namazi ikindi ezanina muteakiben ortakoy merkez camii'nde kilinacak, ferikoy mezarligina kaldirilacaktir. Bilgilerinize.

19. TA1KC

Gezenbilir Paintball Turnuvası (22 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası (22 Kasım 2009) Saolsun hakemler oyuna dahil olmak yerine ellerinde toplar hakem kulübesine gitmemiz için bekliyorlardı. ;D Ben şahsen 8 saydım biri kafadan olmak üzere(sorsak herkes ben değilim der :P), bu 8 vuruşta 3'ü kaleye dönmek yerine Hasan abinin...
  20. TA1KC

Eksoz Katalizörü

Ynt: Eksoz Katalizörü Bir bilgi de ben vereyim. Oksijen sensörleri iki tip bulunur araçlarda. Biri ısıtmalı diğeri ısıtmasız. Isıtmalı olanların (HO2S) üzerinde bir rezistans devreleri vardır ve sağlıklı çalışmak için ihtiyacı olan 300 derece civarına seri bir sürede çıkmasını sağlarlar...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,999
Kaydolan Son Üyemiz
Hüseyin Erbilek

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR