Arama sonuçlarınız

1. TA1KC

Cj İle Defender'ı Mukayese Edelim

Ynt: Cj İle Defender'ı Mukayese Edelim Herkes aşırı duygusal bir şekilde yaklaşmış, bu noktada taraflara sormak istediğim bir soru var; CJ sahipleri: Bir takım çamur lastiği ile başka hiç bir modifikasyona gerek duymadan sert olduğunu bilidiğiniz bir çamur etabına girebilir misiniz? Defender...

2. TA1KC

Cj-5'de Egzos Sorunu

Ynt: Cj-5'de Egzos Sorunu Ortaya çift susturucu ve büyük olanın içi boş(izocamları boşaltılmış) diğeri ise ufak ve hemen arkasında olacak şekilde yerleştirilirse istediğiniz sesi almanız muhtemel. Sadece ortaya tek susturucu ve içi boş olursa motorun sayışını dinlersiniz fakat özellikle yüksek...
  3. TA1KC

Off-Road Tecrübe ve Dikkat İster; Geçmiş Olsun Yılmaz

Ynt: Off-Road Tecrübe ve Dikkat İster; Geçmiş Olsun Yılmaz Geçmiş olsun Faruk abi, Allah beterinden saklasın.

4. TA1KC

İmrahor Ormanları ve Maden Ocakları Keşif Gezisi (26 Nisan 2008)

Ynt: İmrahor Ormanları ve Maden Ocakları Keşif Gezisi (26 Nisan 2008) Abiler arabayı günlük kullandığım için biraz "on-road" yapayım dedim o kadar ;) Egsoz çıkışları ustanın tercihi, ben supercharged'in ki gibi ince ve düz istiyordum aslında.Olmadı bir ara uğrar değiştirtirim, benim de aklımı...
  5. TA1KC

Unimog

Ynt: Unimog Büyük lastiklerin ihtiyacı olan torku, gücü daha iyi taşıdığı ve ilettiği için full-floating aks sistemleri Unimog için her zaman daha avantajlıdır. Ayrıca dediğiniz gibi dayanıklılık açısından da katkısı var.

6. TA1KC

Zincir

Ynt: Zincir Ben de biraz düşününce ön aksın manevra yeteneği olduğundan arkayı önermiş olabilecekleri kanısına vardım.En az sayıda zincir takarak minimum mukavemet ve lastik deformasyonu için 2 lastikte sınırlamışlardır heralde.

7. TA1KC

Defender 110 3.5lt V8

Ynt: Defender 110 3.5lt V8 Abi havalı pnömatik oluyor, hidrolik akışkanlar ile çalışan.
  8. TA1KC

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... çokoprens
  9. TA1KC

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... peyzaj

10. TA1KC

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... origami

11. TA1KC

Discovery! Bu Hastalığa Ben de Kapıldım Acil Doktor Aranmakta

Ynt: Discovery! Bu Hastalığa Ben de Kapıldım Acil Doktor Aranmakta Anti-parantez; piyango vurduğunda bu parayla ne alsam diyenler için başka bir "şey", Bowler Nemesis;
  12. TA1KC

Unimog mu? BMW X5 mi?

Ynt: Unimog mu? BMW X5 mi? Uzaktan kumandalı BMW X5 oyuncaklarının tam dolu bir batarya ile çıkamayacağı geçemeyeceği yer yok.Arkadaşına söyle mutlaka bir adet edinsin ilk fırsatta.

13. TA1KC

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 Madem öyle ben de elimden geldiğince cevap vereyim kendi adıma; 1-404'lerin orjinal atmosferik benzinli motoru aracın kullanım alanına "tork açısından" yeterli görüldüğü için seri üretimde kullanılmıştır.Yoksa ~350:1 gibi bir dişli oranını yaratabilen Alman mühendisler...
  14. TA1KC

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri Aramıza hoşgeldiniz,ben donanımhaber'deki RqJnr :)
  15. TA1KC

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (29 Ekim 2007)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (29 Ekim 2007) Katılan herkese teşekkürler,yine çok güzel bir organizasyona imza attık Gezenbilir ailesi olarak :)

16. TA1KC

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir.com Korteji (2007)

İlk mesajda katılımcı listesi mevcut hali hazırda. :)
  17. TA1KC

Zaten bu organizasyon bütün komüniteye açık bir organizasyondur.Sadece off-road grubu ile sınırlı değil yani.Pazartesi dağcısıyla,fotoğrafçısıyla,off-road tutkunuyla,gezginiyle,kampçısıyla,kısacası gezenbilir.com ailesi olarak orada olacağız. ;)
  18. TA1KC

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Bu "lider" olgusu neden bu kadar olması gerektiğinden daha önemseniyor anlayamadım. Acaba bir lider içeren organizasyonda katılımcılar ile lider arasında bir tür alfa-beta emir komut zinciri falan oluşacağı mı sanılıyor?Lider(kelime anlamıyla özgürlük...

19. TA1KC

Araçlarda yer sıkıntısı olacağını pek zannetmiyorum.
  20. TA1KC

2007 İSOFF Offroad Oyunları Hazırlık

Ynt: 2007 İSOFF Offroad Oyunları Hazırlık Abi sen bizi de ekleyiver oraya. ;)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,999
Kaydolan Son Üyemiz
Hüseyin Erbilek

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR