Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
Onlar pek uğramaz buraya,site sakinleri ile araları iyi sayılamaz ;D
Nadiren getirdiğimiz oluyor siteye.29 Ekim sabahı buradan hareket edeceğiz mesela.Anca öyle özel olaylar için veya bulunduğumuz yerden eve gelmek daha mantıklıysa getiriyoruz.
Acarlar koru evleri Atlantis.
Maden'den yukarı çıkarken Zekeriyaköy yolundaki Acarlar işte.
Hayırdır ne oldu ki :)
Ynt: 91 Range Rover
Yeni kanunlardan dolayı benzinli araç dizele,dizel de benzinliye çevirilemiyor malesef.
Motoru revizyona sokmanız sizin için daha uygun bir yöntem olacaktır.
Ya meğer dün sabah kaldırımda gördüğüm Navara seninkiymiş.Hatta lastiğe baktım 37" güzel olmuş dedim. :)
Ben de bir kaç araç arkaya bırakmıştım.
Hangi bölüm?
4.7 Powertech şehir içinde 17lt/100km gibi bir değer üretir.Sıralı sistemlerinde %40 tasarrufu garantilediğini baz alırsak;
Benzin sarfiyatı:Kilometrede 485~Kr
LPG sarfiyatı:Kilometrede 290~Kr
olacaktır.
Ynt: 13 - 14 Ekim Maşukiye - Kuzuyayla Keşif Gezisi
Gezi mükemmel,fotoğraflar mükemmel,mekan mükemmel.Yapımda emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
Yalnız Yücel abi affına sığınarak iki üstteki fotoğraf ile ilgili bir yorum yapmak istiyorum;
ahahah ;D ;D ;D
Evet bu arada ilk mesaja eklemeyi unutmuşum;
Aracı olmayan üyelerimiz,katılan araçlarda bulunan boş yerlerden faydanalanarak korteje katılabilir.
Dağılım burada da olabilir,buluşma noktamızda da yapabiliriz.
Abi aynı Audi VW grubunun lüks sedanlarda kullandığı 22" krom jant gibi.Al bauhaus'tan krom boya bas bir güzel,oldu sana o jantın aynısı ;D
Abi geçen seneki resimlere bakarsan Mert abi direkt oyunlardan geldiğini belli ediyordu,olmayacak bir şey değil yani ;D
Buluşma saati için henüz bir şey konuşulmadı ama hem oyunlardan dönecek olanlar için,hem de biz ağır vasıtalar için heralde öğlen saatlerine doğru toparlanılır.İlerleyen...