Arama sonuçlarınız

1. TA1KC

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir.com Korteji (2007)

Cumhuriyetimizin kuruluşunu elimizden gelen en iyi şekilde, çoşkuyla kutlamak için Gezenbilir.com ailesi olarak 29 Ekim günü Bağdat Caddesi'nde olacağız. Aracı olmayan üyelerimiz, araçlarda bulunan boş yerlerden faydanalanarak korteje katılabilir. Bayrak sıkıntımız olabileceğinden, imkanı olan...

2. TA1KC

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Onno usta arazi araçlarıyla ilgilenir miydi ki? Ben daha çok kendisini asfalt makinalarının modifikasyonları vs. alanlarında bilir tanır görürüm.
  3. TA1KC

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Bilmukabele Uğur abi. Aynı şekilde ben de tüm İslam aleminin Kadir gecesini kutluyor,dualarının kabul olmasını diliyorum.

4. TA1KC

780 CUI (12.9L) 1,100 HP ve 1,760Nm Tork Bu Makina Neye Takılır?

Ynt: 780 CUI (12.9L) 1,100 HP ve 1,760Nm Tork Bu Makina Neye Takılır? Unimog'u 10-15 km hızlandırmak için ayna dişli oranını kayda değer bir şekilde düşürmek;aynı şekilde akselerasyonunda ufak bir değişiklik için şanzımanı olduğu gibi değiştirmek gerekir. Ve herkesin de bildiğinden eminim ki,bu...
  5. TA1KC

ALM - Acmat

Ynt: ALM - Acmat Menşei farketmeksizin hiç bir askeri araçta tasarım ve estetik,üretim aşamasında mühendisler tarafından önemsenen bir kriter değildir. ;)

6. TA1KC

Jeep Alırken Hangi Usta???

Ynt: Jeep Alırken Hangi Usta??? Çok fazla tek yönlü gidiyor karşılaştırmalar,biraz rekabet yaratalım. Jeep sert olan her satıhta öncüdür,ama yumuşak zeminde Toyota ve Land Rover(ve Ruslar tabii ki)'ın arkasından gelmeye mahkumdur. Stok bir Land Rover ile kırıcı kaya etaplarına giremezsiniz...

7. TA1KC

Unimog

Ynt: Unimog Ercüment bey,bu dediğiniz olay Unimog'un dişli oranlarının değişmediği sürece mümkün değildir. ;) Unimog'un da dişli oranları,yani aktarma sistemi ile diğer 4x4'lerden ayrıldığını düşünürsek bence gerekli de değildir.
  8. TA1KC

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Geçmiş olsun Yücel abi.
  9. TA1KC

Çavuşbaşı-Polonez-Kilimli Gece Yarısı Operasyonu Keşif Gezisi (2 Ağustos 2007)

Ynt: 2 Ağustos Çavuşbaşı - Polonez - Kilimli Gece Yarısı Operasyonu Yüksel abi fotoğraf iyiymiş.Jön mü oldun sorması ayıp? ;) Ayrıca gezenbilir ailesi olarak logo çalışmalarımız sürmekte. Sayın MCY(rte gibi oldu ;D),şu logo işini bir gündeme getirelim.

10. TA1KC

Jeep Alırken Hangi Usta???

Ynt: Jeep Alırken Hangi Usta??? Türkiye şartlarına göre Disco I ve Range Rover daha iyidir arazi açısından ama yine de karar sizin tabii. Jeep ekspertizi için kullananan üyelerimiz referans verebilirler. Olur da Land Rover'a dönerseniz Maslak sanayii Onuş oto ilk adresiniz olsun.Forumda adresi...

11. TA1KC

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Eski gezilerimiz incelendiğinde anlaşılabileceği gibi,daha komplike ve araçların hakkını verebilecek türden geziler düzenlenebilmesi için zaman biraz erken.1-2 ay içinde gerçek tadı alabileceğimiz türden geziler yapabilmemiz için gerekli zemin...
  12. TA1KC

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Ben de dönüş yolundayken gördüm. Takip altındasın Serkan abi ;D

13. TA1KC

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Şahsen ben ip yerine çelik halat ile çekiyorum. ;D '06 versiyonunu gölgede bırakacak,hafızalarda uzun süre yer edecek bir kortejimiz olsun istiyorum. Hatta bunun için ilk adımı,yanmaz korna rölesi aramaya başlayarak atıyorum. ;)
  14. TA1KC

Gezenbilir Ağaçlı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21 Temmuz 2007)

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) Bu konu haricinde sadece bir konu vardı o da Suavi Bey'in açtığı fotoğraf konusu.Ben de bu konu ile birleştirdim onu.Bu ikisinin haricinde gezi ile ilgili başka konu yok şu an için.
  15. TA1KC

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) Katılanlar; 1-yuysal 2-sduran 3-Jeep34 4-suavi 5-yücel 5-frkbdr&hural 6-MK51 7-mogzilla&mogzilla ceyar(2 araç) 8-corehunn 9-CortoMaltese 10-elnino(2 araç) 11-erhanranger 12-Jeepcj7 13-IKSJE 14-KML(kesin değil)

16. TA1KC

Ynt: Ağaçlı Civarı Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (21-07-2007) Eğer sıralı sistem ise performans kaybı %1-2 civarında olur.Hatta o bile olmaz.
  17. TA1KC

Gezenbilir Çavuşbaşı Off-road Gezisi (8 Temmuz 2007)

Ynt: Çavuşbaşı Off-road Gezisi (8 Temmuz Pazar) Şu karter korumasının dili olsa da konuşsa,hale bak.Zavallı ;D
  18. TA1KC

Ynt: Çavuşbaşı Off-road Gezisi (8 Temmuz Pazar) :) Ben okkalı bir yağmur duasına çıkayım Ağustos sonuna doğru en iyisi. ;) Benden de iyi geceler,görüşmek üzere.

19. TA1KC

Ynt: Çavuşbaşı Off-road Gezisi (8 Temmuz Pazar) İş rekabete bindi şimdi,Unimog'un 2 tekerlek üstünde durması yetmedi artık tek tekerlekte durması gerekiyor. ;D Şaka bir yana güzel bir gün geçirmişsiniz belli ki.Yağmurları hasretle bekliyoruz biz de.
  20. TA1KC

Çavuşbaşı Off-road Gezisi (8 Temmuz Pazar) İşin sırrı da o zaten abi,batanın gözü 5-10'u görmüyor. ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,999
Kaydolan Son Üyemiz
Hüseyin Erbilek

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR