Arama sonuçlarınız

1. yugun

2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Benim GÜÇLÜ'm iyi bir kamp destek aracı, Benim her işimi de görüyor.

2. yugun

Artık şehirdışı seyahatlerimi de otobüsle yapmayı bir deneyeceğim. Mazot gerçekten çok pahalı arkilerim. Kazancımı güçlükle yetirebiliyorum. Ben bir gariban öğretmenim. Deli deli mazot yakamam. Aracım 100KM de tam yedi litre tüketiyor yılda en az 10000 KM yapıyorum. Bu yaklaşık 700litre Mazot...
  3. yugun

Bizim okulda çayı iptal etmelerine rağmen, Ayaş merkezde kahveler açık ve oldukça da kalabalıklar. Bugün bir kahvede oturdum ve iki tane üçü birarada, bir tane de çay içtim. Sadece 50TL ücret ödedim. Bu arada bankanın da saati gelmiş oldu. Ayaş Merkezini seviyorum. Küçük ve şirin bir merkezdir...

4. yugun

Ayaş'ı seviyorum. Başta küçük geldi ama sonra alıştım.
  5. yugun

Bugün Ayaş merkeze indim. Halk Bankası'nda işim var. Öğle tatilini bekliyorum. Burada bir kahveye oturdum. Üçü birarada içiyorum.

6. yugun

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Hoşgeldiniz.

7. yugun

Discovery 3 Yedek Akü

Benim aracım CONNECT, İkinci akü yolcunun ayak dibine takıldı. Tabanda delik açılarak kablolar geçiriliyor. İyi bir elektrikçiye götürün yapar.
  8. yugun

Bugün Güçlü'yü Törekent' bırakıp metro ile Demetevler'e gittim. Ortadoğu Hastanesi'ndeki psikiyatristim Rahmi Cihan'ı ziyaret ettim. Beş gün de rapor aldım kendisinden. Bu hafta evde dinleneceğim. Biraz okul stresinden uzaklaşmak iyi gelecektir.
  9. yugun

Arkadaşlar, Sırtımdan ve arkamdan yalanla sıkılan hiçbir iftiradan dolayı hiçbir şey olmadım. Gayet güzel hayatımı yaşıyorum. Kimse de bana böyle bir halt yapamaz.

10. yugun

Arkadaşlar, Bu hayat benim, Onu istediğim gibi yaşarım. Kimse de bana karışamaz.
  11. yugun

İyi geceler arkilerlm...

12. yugun

Öğretmenevlerinde yer bulmak yazın biraz sıkıntılı ancak bir ay önceden falan rezarvasyon yapılırsa yer bulunabiliyor arkiler...
  13. yugun

Bugün de duşumu tertemiz aldım ve sakal traşımı oldum. Şimdi bilgisayarımın başında kahvemi içiyorum. Kağıt kürek işleri var halolacak, Onları da halledersem yeni haftaya hazırlıklar tamam olacak...
  14. yugun

İşte Karadeniz hususundaki planım bu şekilde... Çok istiyorum Doğu Karadeniz, Hiç istemez miyim? Ama imkanlar ve hastalık ne kadarına izin verir göreceğiz.

15. yugun

Ben meslekte ilerledim. Artık bir BAŞÖĞRETMENİM. İki hafta öğretmenevi tatili bütçemi sarsmaz inşallah. Bütçem elvermezse bir hafta da yeter. Bir Hafta bir sene, ORDU, Bir Hafta bir sene, TRABZON... Sonrasında yaz tatili boyunca KAHRAMANKAZAN. :)
  16. yugun

Aslında hayatımda geldiğim noktada yeniden gezen bir çekme karavan yapmaya uğraşmak yerine varolan öğretmenevleri imkanını daha iyi değerlendirmeye almak en iyisi, Karavanım dönüşte kalmak için yine Kahramankazan'da durur, Ben GÜÇLÜ ile gezer öğretmenevinde de kalırım. Allah sağlık sıhhat...
  17. yugun

Yaa Karadeniz istemez miyim? Çok istiyorum elbet... Ama olaya farklı yaklaşacağım gibi bu sefer... Bir sene ORDU, Diğer bir sene TRABZON. Ordan oraya gezip durmadan sadece bir kampta kalarak, Ve Güçlü ile çevreye geziler yaparak en az 15'er gün olmak üzere. Böyle bir şey yapmayı düşünüyorum...

18. yugun

Bunları yazmaktan vazgeçtim...
  19. yugun

Burada yazdıklarımı yazmaktan vazgeçtim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,106
Kayıtlı Üye Sayımız
167,014
Kaydolan Son Üyemiz
issan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR