2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 938
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,113

Etiketler

Bugün Güçlü'yü Törekent' bırakıp metro ile Demetevler'e gittim.
Ortadoğu Hastanesi'ndeki psikiyatristim Rahmi Cihan'ı ziyaret ettim. Beş gün de rapor aldım kendisinden. Bu hafta evde dinleneceğim. Biraz okul stresinden uzaklaşmak iyi gelecektir.

Bizim okulda çayı iptal etmelerine rağmen, Ayaş merkezde kahveler açık ve oldukça da kalabalıklar. Bugün bir kahvede oturdum ve iki tane üçü birarada, bir tane de çay içtim. Sadece 50TL ücret ödedim. Bu arada bankanın da saati gelmiş oldu.
Ayaş Merkezini seviyorum. Küçük ve şirin bir merkezdir burası. Yazın burada gölge mekanlarda oturup çay içmesi de çok zevkli olur herhalde.
Artık çok az şehirdışına çıkmayı, paramı çar çur etmemeyi düşünüyorum. Maddiyat her şeyin başı malesef arkiler. Ben sınırlı gelirli birisiyim ve dikkatli olmazsam emeklilikte sıkıntı çekebilirim bu gidişle...
Bu AYAŞ kentinde istediğim her şey var. Kitaplarım ve pekçok şey de bana kargo ile ulaşabiliyor. Canım istediğinde ANKARA'ya gidip kitap karıştıabiliyorum da... Ben edebiyatttan zevk alan birisiyim. Benim için yaşam kolay. Kitaplarımın olduğu her yerde keyifle yaşarım ben arkilerim.

Artık şehirdışı seyahatlerimi de otobüsle yapmayı bir deneyeceğim. Mazot gerçekten çok pahalı arkilerim. Kazancımı güçlükle yetirebiliyorum. Ben bir gariban öğretmenim. Deli deli mazot yakamam. Aracım 100KM de tam yedi litre tüketiyor yılda en az 10000 KM yapıyorum. Bu yaklaşık 700litre Mazot yaktığım anlamına gelir. Bu da senede 40000TL'den fazlasını mazota vermek demektir. Gerçi benim yolculuklarımın büyük bölümü zorunlu yolculuklar. Ama olsun. Mazotu az yakmak daha iyi olur her zaman için.

Son düzenleme:

Bu arada hesabını da yapmış oldum ki, LPG'ye geçmek bana sadece senede 10000TL en fazla kar ettirebiliyor. Bu tutar için TURBODİZELİN karavan çekerken daha üstün güç ürettiği gerçeğinden vazgeçmeye değmez. GÜÇLÜ ile ve varolan PİRİKAMP (Çekme Karavan) ile yola devam şimdilik...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,102
Kayıtlı Üye Sayımız
167,011
Kaydolan Son Üyemiz
herhangy

Çevrimiçi üyeler