Arama sonuçlarınız

1. yugun

2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Erkek yada Kadın kendine yetebilen insanlarla arkadaş olabilirim. Bu arkadaşlık karşı cinsten de olabilir. Ama ben asla artık bir daha evlenmeyeceğim. Bunu kafama böyle koydum arkilerim.

2. yugun

Arkiler, Çelebi'mi bir taraftan üretip bir yandan kamp yerlerinde onunla boy gösterirken babam kanser oldu ve hayatım birdenbire değişti. Eşim de aynı anda boşanmak isteyince ben de ister istemez depresyona girdim ve bu durum şizofreniye kadar da gitti. Ama şimdi çok daha iyiyim arkilerim. Ama...
  3. yugun

Kampçılık benim hobim ve hayatta beni en çok mutlu eden şey arkiler. Ama tabii ki kendi imkanlarımın da dışına çıkmadan bu işi yapmam gerekiyor. Ben bedava kampçılık sevmiyorum. Ücretini ödediğim bir kampta takılmayı severim. Benim sevdam böyle.

4. yugun

Bu akşam evdeki geçmişten kalan yarın şişe şarabı götürdüm. Ben şizofren hastasıyım. Teknik manada bir akıl hastasıyım. O yüzden dini inanç bana zorunlu değil. Şarabımı rahat rahat içerim.
  5. yugun

Dediğim gibi eğer eşim atansaydı her şey bizim için çok farklı olacaktı belki. Olmadı arkiler. En sonunda biz de anlaşarak ve isteyerek yollarımızı ayırdık.

6. yugun

Eşim bir yuva bir çocuk istiyordu ama ben karavan sevdasındaydım. Kendimi suçlamıyorum arkiler. Bu da benim fıtratım. Ben bir kampçı gezgin olmayı çoktan seçmiştim. Zaman içinde eşimin ailesi de beni paramı çar çur etmekle suçlamıştır herhalde. Ama olsun ben bugün bile kendi ÇELEBİ'mi yapmaya...

7. yugun

Eşim benim kampçılık hobimi pek sevmiyordu. Kamplarıma da gelmedi zaten. Düzenlediğim kampların çoğuna yalnız ben katılırdım. Eşimin senelerce ataması olmadı. Eğer olsaydı biz de iyi bir gelire sahip olacaktık. Ama olmadı arkiler. Bu evlilik de geçim sıkıntıları arasında elimden kayıp gitti...
  8. yugun

Arkiler, Hayat böyle getirdi ben de sabit kampçı oldum hayatımın büyük bir bölümünde. Yine de ben bir kampçıyım ve bu yaşamı çok seviyorum. Ben bir kamp karavan aşığı kimseyim. Benim sadece bir kampım var. Kampçılık hayatımı tatillerde o kampta tatilimi değerlendirerek yaşıyorum. Ben aslında...
  9. yugun

Arkadaşlar, Arkamdan yalan konuşan insanlar benim dostum değiller. Bu kişilere sadece haydi başka kapıyaaa! demek lazım.

10. yugun

Arkiler, Gerçek manada dostum birkaç tane. Gerisi olmasa da olur...

11. yugun

Bugün ilk defa kendime MİGROS kahvesinden tellendirdim. Güzel köpüren hoş içimli bir kahve arkiler bu da...
  12. yugun

Yeni akrobat okuma lambam salonuma hoş bir hava verdi.

13. yugun

Kendime Akrobat Okuma Lambası sipariş ettim. Bu eski okuma lambamdan daha kullanışlı çünkü ışığı daha yüksekten veriyor arkilerim... Okuma lambam geldi ve kullanmaya da başladım.
  14. yugun

Ben dost canlısı biriyimdir.
  15. yugun

Hiçbir suçum günahım yok. Dostlarıma dostum demekten başka...

16. yugun

Kime ne özgür hayatımdan gardaşım? İstediğim gibi olurum da yaşarım da. Ben özgür bir insanım.
  17. yugun

Biz aynı zamanda bir öğretmeniz de, Hayatımızı bundan kazanıyoruz.
  18. yugun

Biz kampçı gezginiz arkiler... İstediğimiz gibi yaşamakta özgürüz...

19. yugun

Benim hayatımı istediğim gibi özgür yaşamamı engelleyebilecek hiçkimse ve hiçbir şey yok. Gayet güzel yaşıyorum özgür hayatımı...
  20. yugun

Biz dostluktan, Seviden başka kimseden bir şey istemedik arkiler...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,106
Kayıtlı Üye Sayımız
167,014
Kaydolan Son Üyemiz
issan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR