2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 841
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,922

Etiketler

Kendime Akrobat Okuma Lambası sipariş ettim. Bu eski okuma lambamdan daha kullanışlı çünkü ışığı daha yüksekten veriyor arkilerim...
Okuma lambam geldi ve kullanmaya da başladım.

1000041041.jpg

Yeni akrobat okuma lambam salonuma hoş bir hava verdi.

Arkiler,

Hayat böyle getirdi ben de sabit kampçı oldum hayatımın büyük bir bölümünde. Yine de ben bir kampçıyım ve bu yaşamı çok seviyorum. Ben bir kamp karavan aşığı kimseyim.
Benim sadece bir kampım var. Kampçılık hayatımı tatillerde o kampta tatilimi değerlendirerek yaşıyorum.
Ben aslında çadırla başladım ve favori bir kampım vardı. Gezme hevesi sonradan geldi. Fakat gezip durmak çok maliyetli ve şizofreni hastalığım da olduğu için çok zor benim için arkiler. Ben yaz tatillerimde bir hafta kadar bir yerde tatil yapıyor geri kalan kısmını da Kahramankazan'daki karavanımda geçiriyorum. Maddi zorlukları kendime karavan yaparak da aşamadım. Kamp yerleri de Yakıt da çok pahalandı zaman içerisinde. Yine de benim maddi durumum tüm yaz kampçılığa yetmiyordu. Ama kamp yeriyle uzun süreli anlaşmak daha ucuz olduğu için karavanımı sürekli kamp yerinde tutabiliyorum arkiler. Bu nedenle artık maddi durumum tüm yaz boyu kamp yapmaya yeter oldu ama benim sevdiğim ve bildiğim tek bir kampingde. Ayrıca bu kampingde deniz de yok tabii havuz da. Yani ülkemde tatil sadece deniz yada havuz olarak algılanmakta bazı kimseler tarafından bu doğal da bir şey. Benim artık ne deniz ne havuz isteğim var. Tek istediğim sakin bir kamp köşesi. Yazın daha çok karavanımda kitap okuyarak vaktimi değerlendiriyorum arkiler. Benim diğer hobim okumak. Karavanda okumak da epiy keyifli yani...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,095
Kayıtlı Üye Sayımız
167,004
Kaydolan Son Üyemiz
kocayusuf06

Çevrimiçi üyeler