Arama sonuçlarınız

1. Jeep34

Suzuki Grand Vitara 2.0 Otomatik (SATILMIŞTIR)

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Otomatik (SATILMIŞTIR) Araç buradan bakılınca gerçekten güzel. Km.si 2. el 2004 model araç için iyi. Mustafa bey ile bugün telefonda görüştüm. Başka bir arkadaşımız kapora vermiş. Hayırlı olsun. Çok samimi bir arkadaşım böyle bir araç için bana vekalet vermişti...

2. Jeep34

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 Orkun, Cj-5'e Soft-top, CJ-7'ye hard-top yakışır demişti de inanmamıştım. Hayırlı olsun Tuncay. Çok şık olmuş aklımı çeliyorsun. Araç kıvamına gelmiş :D Hele ki taba rengine dayanamam ;)
  3. Jeep34

2009 Cherokee Ltd Modifikasyonu ?..

Ynt: 2009 Cherokee Ltd Modifikasyonu ?.. 18'' Janta göre AT veya MT lastik bulduktan sonra, 17'' janta o kadar ödemeye gerek yok. Lastik ebatlarınız benim standart Cherokee nin lastikleri aynı neredeyse. 245/65/17 (29.5''). Ben 33'' lastik takmak için 4'' yükseltme yaptım. Sizin standart...

4. Jeep34

Matlaşmış Far,Stop,Sinyal Camlarınızı Eski Haline Getiriyorum.

Ynt: Matlaşmış Far,Stop,Sinyal Camlarınızı Eski Haline Getiriyorum. Asıl sorun sanırım içten yaşanıyor. 2003 Model Bmw otomobilimin farlarında hafif içten kararma var. Yukarıdaki resimlerdeki gibi kötü değil. İçtende temizlendiğini biliyorum. Daha iyi sonuç veriyor. Farı kapatırken...
  5. Jeep34

Hangi XJ ?..

Ynt: Hangi XJ ?.. Murat arkadaşımız en can alıcı açıklamayı doyurucu biçimde yapmış sanırım. Arka diferansiyeli 8.25 modelinden alırsanız ve açık diferansiyel çıkarsa, LSD bulmakta zorlanabilirsiniz. Sonuçta dana 35 diferansiyel modeline göre LSD veya her hangi bir kilit bulmak daha kolay...

6. Jeep34

Ynt: 2009 Cherokee Ltd Modifikasyonu ?.. Aracınızın standart lastik ölcüleri nedir ? Kullanmış olduğunuz aracı off-roada hazırlayan görmediğim icin yanlış bilgi vermek istemem. Ancak vereceğiniz donelere göre sizi yönlendirebiliriz. Tüm tecrübelerimiz, arkadaşlarımızın yaptığı...

7. Jeep34

Ynt: 2009 Cherokee Ltd Modifikasyonu ?.. Aramıza hoşgeldiniz. Aracınıza 16'' veya 17'' jant uyabilir. Ama 15'' jantın içine kaliperler sığmayabilir. Bence 16'' ten şaşmayın. Hem MT lastik bulmanız daha kolay olabilir. Benim araçta ise 17'' 7.5 J standart jantlarını kullanıyorum. 285/ 70/ 17...
  8. Jeep34

Jeep Willy 3.0 İçin Fikirlerinizi Öğrenebilir miyim ?

Ynt: Jeep Willy 3.0 İçin Fikirlerinizi Öğrenebilir miyim ? Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Yazınızı okumaya çalıştım, gözümü yordu ve hoş gelmediği için okumadım. Bu forumda hemem hemen kimsede okumaz. Neden harfleri bu şekilde yazıyorsunuz ?
  9. Jeep34

Tuz Gölü Off-Road Etkinliği Duyurusu (12-13 Eylül 2009)

Ynt: Tuz Gölü Off-Road Etkinliği Duyurusu (12-13 Eylül 2009) Kalabalık arkadaş grupları ile yapılan gezilerin tadı bir başka olmasına rağmen, 5-6 kişilik arkadaş grubu ilede daha sert off-road yapılabiliyor. Çok kalabalık olduğu zaman GEZİ, az kişi olduğu zaman ise OFF-ROAD yapılır ;)

10. Jeep34

Tuz Gölü Off-Road Etkinliği Duyurusu (12-13 Eylül 2009)

Ynt: Tuz Gölü Off-Road Etkinliği Duyurusu (12-13 Eylül 2009) Merhabalar. Güzel gezinizin fotoğraflarını forumumuzda paylaşabilirseniz memnun oluruz. Bu bölümde sizinde yaptığınız gibi, duyurularımız yapılır. Aynı başlık ile "Off-Road Gezilerimiz" bölümünde de fotoğraflar ve yaşananlar...

11. Jeep34

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Hayda.. Şaşırdım Tuncay. Şanzımanında sıkıntı yoktuki. T176 değilmiydi ? Seni bayağı sıkmışa benzer. CJ bu halledilemeyecek problem yok sıkma canını gelin gibi aracın var :) Yarım ay dediğine göre arazi şanzımanında problem var sanırım. Yeni farkettim.
  12. Jeep34

50.000 TL'ye Hangi Arazi Aracını Alayım?

Ynt: 50.000 TL'ye Hangi Arazi Aracını Alayım? Öncelikle aramıza hoş geldiniz. Tercihinizi hangi araçtan yana kullanırsanız kullanın, ekonomi ve güç için turbo dizel tercih edin derim. 50 bin liralık bütçe ile yeni nesil turbo dizel motoru olan bir 4 çeker pekâla bulabilirsiniz. Off-road a...

13. Jeep34

Nissan Pathfinder Yol Tutuşu

Ynt: Nissan Pathfinder Yol Tutuşu Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Sanırım ilk kez arazi aracı sahibi oldunuz. Forumda bununla ilgili benimde dahil olduğum bir çok yazı var. Kısaca, arazi araçları ile otomobiller birbirlerinden farklı karaktere sahipdirler. Otomobillerden beklediğiniz yol...
  14. Jeep34

Suzuki Samurai 4 Çeker Şaftı

Ynt: 4 Çeker Şaftı Tahmin ettiğim gibi, sadece ön şaft eksikse pek bir sorun yok. 100-150 liraya en güzelini yaptırırsınız. Ön diferansiyelin içinde bildiğiniz gibi ayna-mahruti olması lazım. Bu dişli takımı olmadan zaten 4 çeker olamaz. ''Boşaltmadan'' kastınız sanırım, ayna- mahruti...
  15. Jeep34

2001 Vitara Bagaj Kolu Yapımı

Ynt: 2001 Vitara Bagaj Kolu Yapımı Selçuk, sen yakında Suzuki'ye yedek parçada yaparsın :)

16. Jeep34

Suzuki Samurai 4 Çeker Şaftı

Ynt: 4 Çeker Şaftı Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. ''4 çeker şaftını çıkarmışlar'' demişsiniz. Bunu biraz açarmısınız ? Sadece ön şaft sökülmüş olabilir mi? Bazı arazi araçlarında nedense bunu yapıyorlar.
  17. Jeep34

İzoff Karadeniz Turunda Yaban Tv Yayında (18-26 Eylül 2009)

Ynt: İzoff Karadeniz Turunda Yaban Tv Yayında (18-26 Eylül 2009) Değerli arkadaşlarıma kazasız belasız seyirler ve iyi eğlenceler dilerim. Yolunuz açık olsun.
  18. Jeep34

Antoff Bey Dağları Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009)

Ynt: Antoff Bey Dağları Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009) Antalya'lı off-road'çu arkadaşlara selamlar. Güzel gezinizi biraz daha detaylandırabilirseniz, çok daha fazla bilgi edinebiliriz. Gezdiğiniz yerlerin coğrafi durumu vs. , daha fazla fotoğraf...Bunlar bizleri sıkmaz memnun eder ;)

19. Jeep34

Yeni Üyelerin Tanışması Amaçlı İstanbul Gezi Önerisi...

Ynt: Yeni Üyelerin Tanışması Amaçlı İstanbul Gezi Önerisi... Ekim'de ''tanışma etkinliği''miz olacak. Standart araçlar gelebilecek. Bekliyoruz.
  20. Jeep34

Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009) İstanbul'u sel aldı..Size iyi iftarlar.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,110
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
ayberker

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR