Arama sonuçlarınız

1. Jeep34

Hangi XJ ?..

Ynt: Hangi XJ ?.. Orhan bey öncelikle aramıza hoş geldiniz. XJ, kategorisinde kendini ispat etmiş ve 14 yıl üretilmiş bir dört çekerdir. Seçiminiz gayet mantıklı. Hangi XJ derken neyi kastettiniz ?

2. Jeep34

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Tabiiki haklısınız. Her şeyden önce bilinmesi gereken, hiç ama hiç bir arkadaşımızın, gönül verdiğimiz bu paylaşmcı platformdan ayrılmasını istemeyiz. Hiç bir yöneticinin bireysel arzusuylada asla hareket edilmez. Ve hiç bir yöneticide bu arzuda...
  3. Jeep34

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek adına, ister kendi istegi ile, ister forum kuralları gereği yönetim tarafından süreli veya süresiz ayırılanlar, nedenleri ile beraber " YASAKLILAR-AYRILANLAR" adlı konu başlığında ilan edileceklerdir.

4. Jeep34

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Seyretmeye gelirseniz beklerim. Seyirci etabında rescue olarak görev alacağım. Cumartesinden gideceğim.
  5. Jeep34

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Herhalde iyi seçim olmuş. Gerçek off-road'çu ya CJ alır yada Defender :D

6. Jeep34

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Tamam.. Herkes yattı ::) Hazır Landçi yokken ben şu dükkanı rahat rahat bir karıştırayım 8)

7. Jeep34

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Vallaha seneler sonra aramıza nihayet Land ile Sevtap girecek. İstanbul'da pek yok nedense. Jeep ve Suzuki'den geçilmiyor ortalık :)
  8. Jeep34

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Hemide lastikleri cooper STT ;)
  9. Jeep34

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Vaaayy Sevtap'cım hayırlı olsun. Sezsiz sedasız işi bitirmişsin :) Allah'tan ara vermedin. Birde off-road'tan soğusaydın biz ne yapardık. Nihayet İstanbul gezilerinde Land göreceğiz. ;) CJ'em sevinecek bu işe :D

10. Jeep34

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sevtap hayırlı olsun. Aracını sattığını bilmiyordum. Cepteyim, eski mesajlarada bakamadım.

11. Jeep34

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hadi yaa. Nasıl peki sağlam mı bunlar. Off-road'a gelir mi ? :D
  12. Jeep34

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ufuk dikkat bunlar seni ketenpereye getiriyorlar :D CJ sever bunları yemez arkadaşlar :)

13. Jeep34

Kamp Ateşi Odunu İçin Benzinli Testere Kullanmak ?..

Ynt: Kamp Ateşi Odunu İçin Benzinli Testere Kullanmak ?.. Bende bu amaçla 45 pala Stihl marka benzinli testere almıştım. Bahsettiğiniz konuda başımız derde girer mi diye düşünürken, Mustafa abinin bahsetmiş olduğu orman muhafaza memurlarından olumlu cevap almıştık. Bu marka testereyide sağolsun...
  14. Jeep34

Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları

Ynt: Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları Sizlerede iyi ramazanlar. Aramıza hoş geldiniz.
  15. Jeep34

Arb Tampon

Ynt: Arb Tampon Hesaplı bir off-road (vinç) tamponu yaptırmak varken, tabiiki orjinalde olsa çok para vermek kişisel tercihe kalmış. Ben cj'em için aksesuarına bu parayı vermem. Best-top tente icin veririm, vinç için zaten verdim. Birazda kişisel zevk ve ayırım sanırım. Mekanik tüm...

16. Jeep34

Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nde Trt Fm'in Canlı Yayın Konuğuyduk...

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nde TRT FM'in Canlı Yayın Konuğuyduk... Mert, her zamanki sakin ve duru söyleşilerinden birisini yapmış. Tebrik ediyorum.
  17. Jeep34

Lastik Ebatlarına Göre Ayna Mahruti Oranları Tablosu

Ynt: Lastik Ebatlarına Göre Ayna Mahruti Oranları Tablosu Yavuz, ana şanzıman ilede ilişkili tabiiki. Senin araçta 3.54 ile 35'' kullanıyorsun, CJ de ise 3.54 33'' ile optimumu verir. 35'' lastiği çevirmek için CJ de 4.10 en sağlıklısı. Bazı araçlarda ise, sanırım Suzuki Jimny de ayna mahruti...
  18. Jeep34

Grand Cherokee mi Discovery mi?

Ynt: Grand Cherokee mi Discovery mi? Discovery I, Grand Cherokee ZJ = Discovery I tercihim olurdu Discovery II, Grand Cherokee WJ = G.Cherokee WJ tercihim olurdu Discovery III, Grand Cherokee WK= G.Cherokee WK zaten tercihim oldu ;D

19. Jeep34

Yeni Telefon Nokia'dan

Ynt: Yeni Telefon Nokia'dan Sağolun Yaşar hocam. Kalsın ;D
  20. Jeep34

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? Konu başlığına ilk giriş mesajınızı keyifle okudum. Hiç motosiklet kullanmamış birisi olarak sanırım bir süredir motosiklet sevdalısı olmaya başladım. Yada öyle olduğumu sanırıyorum. ::) Tabiiki hangi motosiklet dendiği zaman, yaptığım gözlemlerim ve tarzıma uygun olarak...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,110
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
ayberker

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR