Arama sonuçlarınız

1. A

Istanbul Durugöl Kamp Icin Nasildir?

Yassiorenden gecen durusu arabalarina binin. Haritayi buyutunce D020 yazan mavi yazinin solundan yol ayriliyor sapak orasi. Askeri bolge levhalari da olabilir. Ama hadimkoy birligi tasininca orasi da terkedildi. Rahatlikla gidin. Yol kapaliysa az oteden girin :) mukemmel sakin bir kamp sizi...

2. A

Yukaridaki konumu girerseniz ve haritayi buyuturseniz giris şosesini goreceksiniz. Durusu parkin hemen arkasi imis GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. A

41.295241,28.574773 GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. A

Terkos karaburunlar tayakadin uzerinden gidiyor sanirim. Siz durugol yazanlara bineceksiniz karaburunlar o noktadan gecmiyor biliyorum. Yanlis yazdiysam duzeltiniz... GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. A

Musait olunca size yerini isaretleyim. Bildigim kadariyla durusu otobusleri geciyordu ( ben uzun yillar once orads topcu atisi yaptim birkac kez) biz askeri aracla giderdik. Durusu ozel halk otobusleri (hala varsa)'ne bir sorun zengin villalari sanirim durusu park olacakti onun yanindan gecen...

6. A

Durugol eskiden askeri atis alaniydi. Karaburuna giderken oradaki (adini hatirlamiyorum) zenginlerin villalarinin oldugu siteye gelmeden 1 km onceden sola patika ayrilir. O patika iki kilometre sizi done done eskiden askeri yazlik bahce olarak kullanilan gol kenarina goturur. Eger orayi...

7. A

Kamp Için Uygun Yerler

Biz de ilk kampimizi bayramda coluk cocuk cumbur cemaat yapiyoruz. Kesan mecidiye de olacagiz nasip olursa. Ev ahalisi hareketli yer derse mecidiye bolgesindeki veya eriklideki orman kamplarindan birine sakin olsun derlerse italyan koyuna gidecegiz. Cadir olarak yarin dekatlondan aprenaz 4.2 ve...
  8. A

Gökçetepe Milli Parkı Ve Bölge Durumu

Iyi ki varsiniz GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. A

Cok tesekkur ederim ikaziniz icin. 19 yillik meslek hayatimda ilk defa 9 gun izinliyim. Kisa balkan turu yapalim dedik firma turu iptal etti. Bizde 9 gun bos kaldik. Tatili one cekeyim dedim otel yerim yok dedi. Cadirciliga baslayim firsat bu firsat dedim ama dediklerinize tamamen katiliyorum...

10. A

Cok tesekkurer ilker bey bigiler icin. Gidersem sizleri de bilgilendiririm sizlere de iyi tatiller GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. A

ben bu bayramda ailecek ilk çadır kampımı yapmak istiyorum tarif ettiğiniz yerlerde, güncel durumu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim. hyundai getz o yollarda sorun çıkarırmı. teşekkürler.
  12. A

Böylesi Henüz Yok..gökçetepe Tabiat Parkı

Yurtdışı gezimizin iptal edilmesiyle birlikte bayramda 3-4 gün kamp yapmaya karar verdik. Bu bizim ilk kampımız olacak ve yeğenlerle birlikte kalabalık aile olacağız. İlk kamp sebebiyle alışmak amacıyla kampımızı ücretli kamp alanlarında yapmak istiyoruz. gökçetepe kampı hakkında güncel...

13. A

Marmara Bölgesinde Kamp Arkadaşı Ve Yardım

iyi günler dilerim. Ben babaeskide yaşıyorum. Kampçılığa merak sarmanıza sevindim. Kırıklareli kampçilik için birebir. çok fazla kampçı bulamasınız da kendi başınıza yapacağınız çok güzel kamplar sizi bekliyor. öncelikle facebooktan recep durali denen arkadaşı ekleyin ve onun sitetini ziyaret...
  14. A

2016 Temmuz | Karadeniz Gezisi

Forumda 2011 yiinda ailece yaptigimiz dogu karadeniz gezisi ve resimleri gormenizi tavsiye ederim fikir vermesi acisindan. Benim size tavsiye edebilecegim yerlerin basinda biraz iceride kalmasina ragmen oşk Manastırı ile Gümüşhane karaca magarasidir. Osk manastiri civarinda cok daha buyuk guzel...
  15. A

Likya Yolu Için Malzeme

Adrenalin.com da var bunlar. Bakabilirsin GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. A

20-23 Temmuz 2011 Doğu Karadeniz Gezimiz

Paylasiminizi yeni gordum. Umarim siz de guzel anilarla ayrilmissinizdir. Resimleri gormek isteriz... saglicakla kalin GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. A

Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk"

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk" Aynen benin bilgisayarda da kayitli bu gezi... ruhum sıkıldığında acip dinlendiriyorum...
  18. A

Çok Acil Yardım Lütfen

Ynt: Çok Acil Yardım Lütfen Sacma gelebilir ama egsozun icindeki fitil kopmus ve egsozu tikamis olabilir. Bu da cekis sorunu yapıyor. Kimseninde aklina gelmiyor. Bir de egsozu incelemenizde fayda var. Benim basima geldi ve tesadufen farkettik.gecmis olsun

19. A

Gezen Tohumlar'ın Yolculuğu

Ynt: Gezen Tohumlar'ın Yolculuğu Iyi yolculuklar dilerim GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. A

Foruma Tapatalk Üzerinden Bağlantı Kesildi.

Ynt: Foruma Tapatalk Üzerinden Bağlantı Kesildi. Duzeldi GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,110
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
ayberker

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR