Arama sonuçlarınız

1. A

Foruma Tapatalk Üzerinden Bağlantı Kesildi.

Ynt: Foruma Tapatalk Üzerinden Bağlantı Kesildi. Bağlantı sorunu var çözüm istiyorum

2. A

Bayburt Kop Kayak Merkezi

Ynt: Bayburt Kop Kayak Merkezi kop kayak merkezi erzurum yolu üzerinde. erzurum arabalarına binip yakınında inip kayak merkezine çıkabilirsiniz. (500-800) metre dik yokuş. bir diğer alternatif kendi aracınızla gidip kayak merkezinin önüne kadar çıkmak. kayak takımınız yoksa işiniz biraz zor...
  3. A

Kırklareli Üsküp kamp

Ynt: Kırklareli Üsküp kamp tebrik ediyorum nereden buldunuz mekan harikaymış... ben de babaeskide yaşıyorum hanımla gezecek rota araştırıyorum... bu bölgede bildiğiniz yürüyüş rotaları varsa yazarmısınız arkadaşlar... iyi eğlenceler dilerim

4. A

20-23 Temmuz 2011 Doğu Karadeniz Gezimiz

Ynt: 20-23 Temmuz 2011 Doğu Karadeniz Gezimiz oşk manastırı tortum şelalesine gelmeden önce... gelelim ikinci sorunuza... erzincan-gümüşane-kelkit yolunu sormuşsunuz... sivas üzerinden giderken erzincana girmeden petrol ofisi kavşağından bayburt-kelkit yoluna (soldan) ayrılıyorsunuz.... 3-4...
  5. A

Ynt: 20-23 Temmuz 2011 Doğu Karadeniz Gezimiz yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum. batuhan bey iş yoğunluğundan uğrayamadım siteye umarım geç kalmamışımdır. fotoğrafını çektiğim kilise oşk manastırı. erzurumdan tortum yönünde giderken yolda sol tarafta levhası var. hızlı...

6. A

karadeniz gezimiz için yardım

Ynt: karadeniz gezimiz için yardım rizede savarona diye bir et lokantası var... çok güzel sac kavurma yapıyor. bulunduğu yer rizenin tepesi. rizeye tepeden bakarken yemeğinizi yiyebiliyorsunuz... ayrıca ziraate gideceğim diyince insanlar tarif ediyor. ziraat denilen yer çay işletmelerinin...

7. A

Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş.

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. hemen hemen aynı dönemde aynı rotayı gezmişiz... paylaşım için teşekkürler...
  8. A

Ynt: 20-23 Temmuz 2011 Doğu Karadeniz Gezimiz yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim
  9. A

karadeniz gezimiz için yardım

Ynt: karadeniz gezimiz için yardım http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84573.0 2011 yılında yaptığımız gezimiz ve fotoğrafları umarım yardımcı olur...

10. A

Ynt: 20-23 Temmuz 2011 Doğu Karadeniz Gezimiz karaca mağarası son durağımız... 3 günlük gezimizde yeşilin her tonuna doydu gözlerimiz... karadeniz insanının sıcak yaklaşımını gezimizin her safhasında hissettik. eve dönerken acıkmış olan karınlarımızı gümüşhanede kendimize kuzu ziyafeti vererek...

11. A

Ynt: 20-23 Temmuz 2011 Doğu Karadeniz Gezimiz ziganayı geçtikten sonra gümüşhaneye gelmeden karaca mağarası levhasından sola rampaya vuruyoruz... dolana dolana mağaranın yakınına çıkıyoruz. park yerine arabamızı park edip sert esen rüzgar eşliğinde mağaraya yürüyoruz. fotoğraf çekmek yasak...
  12. A

Ynt: 20-23 Temmuz 2011 Doğu Karadeniz Gezimiz sümelayı geride bırakıp hamsiköye oradan zigana geçidinden geçerek gümüşhane karaca mağarasına yola çıktık

13. A

Ynt: 20-23 Temmuz 2011 Doğu Karadeniz Gezimiz sümela...
  14. A

Ynt: 20-23 Temmuz 2011 Doğu Karadeniz Gezimiz sümela....
  15. A

Ynt: 20-23 Temmuz 2011 Doğu Karadeniz Gezimiz sümela tüm güzelliğini önümüze seriyor...

16. A

Ynt: 20-23 Temmuz 2011 Doğu Karadeniz Gezimiz maçkadan sümelaya saptık... hava kapalı mistik ve serin...
  17. A

Ynt: 20-23 Temmuz 2011 Doğu Karadeniz Gezimiz rizeden ayrılıp sahil yolundan trabzona gidiyoruz... yolda yağmur bastırdı silecek yetişmiyor... sürmeneden el yapımı bıçak aldık... gece 11 gibi trabzona vardık... trabzonu ayrıca gezdiğimiz için vakit kaybetmemek adına sabah sera gölünde kahvaltı...
  18. A

Ynt: 20-23 Temmuz 2011 Doğu Karadeniz Gezimiz sac kavurma yemek ve rizeyi tepeden seyretmek için 4 km yukarıya savarona'ya çıkıyoruz...

19. A

Ynt: 20-23 Temmuz 2011 Doğu Karadeniz Gezimiz kalede çaylarımızı yudumlayıp soluğu ziraat diye tabir edilen çaykur'un tabiat bahçesinde alıyoruz...
  20. A

Ynt: 20-23 Temmuz 2011 Doğu Karadeniz Gezimiz rize övgüyü hakedecek bir güzellikle karşılıyor bizi.... ilk durağımız rize kalesi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,110
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
ayberker

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR