Arama sonuçlarınız

1. A

20-23 Temmuz 2011 Doğu Karadeniz Gezimiz

Ynt: 20-23 Temmuz 2011 Doğu Karadeniz Gezimiz borçkaya giderken çoruh nehri üzerinde balık üretim çiftlikleri var. kıvrıla kıvrıla borçkaya giderken yol kenarında odun ateşiyle çay yapan yol kenarı kahvehaneler var. hava serin olduğu için biz duramadık ama daha önce çay içenler çok şey...

2. A

Ynt: 20-23 Temmuz 2011 Doğu Karadeniz Gezimiz sabah kahvaltısından sonra çiseleyen yağmur altında borçkaya yola çıktık... gidecek çok yolumuz var...
  3. A

Ynt: 20-23 Temmuz 2011 Doğu Karadeniz Gezimiz çoruh nehri boyunca artvine ince bir yoldan gidiliyor. bir çok yerde yol çalışması var. patlatma dolayısıyla 3 saat yolda bekledik. amerikan filmlerinde gördüğümüz vadilerden ikindi güneşinin turuncu tonunda dimağımıza huzur dola dola.. artvine...

4. A

Ynt: 20-23 Temmuz 2011 Doğu Karadeniz Gezimiz artvine giderken yusufeli 30 kilometre solda kalıyor. biz yine de yusufeline gidelim dedik. bu resim de yusufeline ait... yusufeli küçük bir ilçe. pazar günü olduğu için her yer kapalıydı. geri dönüp artvine devam ettik.
  5. A

Ynt: 20-23 Temmuz 2011 Doğu Karadeniz Gezimiz yol üzerinde mini peri bacaları oluşmuş... herkes bir yerlerden duymuştur mutlaka. Derya da resmini çekti...

6. A

Ynt: 20-23 Temmuz 2011 Doğu Karadeniz Gezimiz Tortum Şelalesinden ayrıldıktan sonra yoldan köy kirazı aldık. Kirazlar iyi olgunlaşmış olmalarına rağmen tadı güzel değildi... Yine de keyifle yedik. Tortum Şelalesinden Yusufeli-Artvin yönünde devam ediyoruz. Amacımız Yedigöller'e uğrayıp balık...

7. A

Ynt: 20-23 Temmuz 2011 Doğu Karadeniz Gezimiz Tortum Şelalesinde Aracımızı park ettikten sonra şelalenin üst tarafından gezimize başladık. Minik bir gökkuşağı karşıladı bizi. şelale haşmetli ve gürültülü akıyor. Birbirinizi zor duyuyorsunuz. Şelaleden çıkan su zerrecikleri her tarafınızı...
  8. A

Ynt: 20-23 Temmuz 2011 Doğu Karadeniz Gezimiz tortum şelalesi
  9. A

Ynt: 20-23 Temmuz 2011 Doğu Karadeniz Gezimiz çoruhun su toplama havzası tortum şelalesine varmadan hemen önce

10. A

Ynt: 20-23 Temmuz 2011 Doğu Karadeniz Gezimiz oşk manastırı ( gürcü kralları tarafından yaptırılmış, roma kralları tarafından restore edilmiş, bölgenin en önemli manastırı imiş) tortuma giderken solda yoldan 10 kilometre içeride. toprak yoldan ulaşılıyor fakat kesinlikle görmeye değer. köylüler...

11. A

Ynt: 20-23 Temmuz 2011 Doğu Karadeniz Gezimiz Erzurum Tortum Karayolu
  12. A

Bayburttan Erzurum-Tortum-Yusufeli-Artvin Borçka-Hopa-Sarp Sınır Kapısı-Çamlıhemşin-Ayder Yaylası-Çayeli-Rize-Sürmene-Trabzon-Maçka-Sümela Manastırı-Zigana-Gümüşhane Karaca Mağarası-Bayburt Gezimiz < Derya-Murat-Bengisu(5 yaş)-Ezgi(1 yaş)-Yumurta Kasa Hyundai> 20 Temmuz sabahı Bayburttan yola...

13. A

Meseregan Dağları ve Gelincik Deresi Yürüyüşü

Ynt: Meseregan Dağları ve Gelincik Deresi Yürüyüşü çok güzel resimler için teşekkürler... hazirana doğru bayburttan gelsek gezdirir misin ?
  14. A

Türkiye'nin Kayak Haritası

Ynt: Türkiye'nin Kayak Haritası bayburt kop kayak merkezini de eklerseniz bölge insanı için iyi olur kanaatindeyim

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,110
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
ayberker

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR