Arama sonuçlarınız

1. orsa

Satılık 235/75/15 Insa Turbo Sahara

Ynt: Satılık 235/75/15 Insa Turbo Sahara Satıcıdan elinde varsa aynı desenin 215/80/15 ebatı ile değişim isteyebilirsiniz.

2. orsa

Kdz. Ereğli - Eşi Benzeri Olmayan Arazi Aracı

Ynt: Kdz. Ereğli - Eşi Benzeri Olmayan Arazi Aracı Dedenizin eline sağlık. Ellerinden öperim kendi dedem gibi. Size de paylaştığınız için teşekkür ederim. Doğup büyüdüğüm kente gitmeyeli 2.5 sene oldu. Özlemişim Ereğli'yi...
  3. orsa

Tur Şirketi Tarafından Dolandırıldık!

Ynt: Tur Şirketi Tarafından Dolandırıldık! Biz de aynı tarihlerde Sharm El Sheikh'e gittik Bamtur ile. Açıkçası gittiğimiz geldiğimiz burnumuzdan geldi. Ama daha talihsiz olanlarda varmış. Kardeşiniz adına üzüldüm. Ben önceden tahsil edilen(40 Euro) ama alınmamış olan Mısır vizesi bedelinin...

4. orsa

Türkiye Off Road Şampiyonasına Kocaeli/Kartepe evsahipliği yapıyor...

Ynt: Türkiye Off Road Şampiyonasına Kocaeli/Kartepe evsahipliği yapıyor... Araç dikildikten sonra gözlerimi kapadım. :D Gözlerimi açtığımda araç düzelmişti. :) Koltuk, kemer, cage ve kask görevini yerine getirdi!
  5. orsa

Ynt: Türkiye Off Road Şampiyonasına Kocaeli/Kartepe evsahipliği yapıyor... Ben de ne yazık ki fotoğraf yok. ::) Takla atan aracın içindeydim. ;D

6. orsa

Ynt: Türkiye Off Road Şampiyonasına Kocaeli/Kartepe evsahipliği yapıyor... Yarış hakkında paylaşımlarınızdan dolayı teşekkürler. Yarışın en keyifli kısmı seyirci etabıydı. Biraz kısa idi ama zor noktaları vardı. Biraz daha çamur olsaydı o etabın halini düşünemiyorum.

7. orsa

Ynt: Türkiye Off Road Şampiyonasına Kocaeli/Kartepe evsahipliği yapıyor... O burun üstü takla atan aracın içinde olmak istemezdiniz. :D
  8. orsa

L 200 göreve hazır (6 cm yüksetme)

Ynt: L 200 göreve hazır (6 cm yüksetme) İş bilenin, kılıç kuşananın! Güle güle kullanın. Mantıklı ve uygun fiyatlı çözüm!
  9. orsa

L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu?

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? Sizin off-road'dan ne anladığınızı ve deneyiminizi merak ediyorum. Uzun soluklu gezilerde bagaj hacmi, yakıt, açık ve düz yollarda ortalama 90 km. ile seyahat aranan yeterliliktir.

10. orsa

L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu?

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? Nurullah Bey Gazrover varken biraz sizi tanıdığım için söyleyeyim L 200 yeni kasa için altına koruyucu saç, yükseltip 35'' lastik, arkada kasayı kesme işlemi, orijinal kilitli-manuel-chip tuning'li bir araç bile yapsanız sizi çok kesmez. Bu yazdığım...

11. orsa

Satılık Yarış arabası (1986 Model Suzuki Samurai)

Ynt: Satılık Yarış arabası (1986 Model Suzuki Samurai) Sağol Azmi Abi. Sinop'a gelemeyecek şimdi Samur. Ama daha sonra bakarsınız gelirim onunla.
  12. orsa

Satılık Yarış arabası (1986 Model Suzuki Samurai)

Ynt: Satılık Yarış arabası (1986 Model Suzuki Samurai) Aracın yeni sahibi olarak teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

13. orsa

Toplamak için Dizel Defender 110 Aranıyor

Ynt: Toplamak için Dizel Defender 110 Aranıyor Sahibinden.com ve Hurdasan'da yüzlercesi sizi bekliyor. Kolaylıklar. Araçlar revizyondan geçerken tahmini maliyeti 1.5 veya 2 ile çarpın kesin sonuç için. İmza: 1998 senesinde Seri 3 toplamaya kalkışmış bir dost.
  14. orsa

Arazi Zinciri Sorunum Hakkında

Ynt: Arazi Zinciri Sorunum Hakkında Aracınıza yakınlarda Suzuki'ye hizmet veren veya arazi araçlarında uzmanlaşmış bir yerde bahsi geçen tamiratı yaptırabilisiniz. Sirkeci'de Japon parçacılarında bahsi geçen zinciri soruşturabilir ya da Suzuki Türkiye sitesinden bir yetkili servis kanalıyla...
  15. orsa

Beraber Bir Defender Yapalım

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Difransiyel kilidi siparişini eğer hala vermediyseniz aşağıda linkte arka difransiyelinizin Rover'mı, yoksa Salisbury'mi olduğunu fotoğraftan bakıp ona göre sipariş verebilrsiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=61193.0 Diş-freze sayısı 24 ise...

16. orsa

39. Deniz Kuvvetleri Kupası

Ynt: 39. Deniz Kuvvetleri Kupası Seval Hanım tebrikler. Önemli bir yarıştı. Eminim zorluğunun yanında mücadelenin verdiği keyifte hoş olmuştur. IRC sınıflandırmasını biraz açabilirmisiniz. Neye göre 1, neye göre 5 olarak sınıflandırılıyor? Biz de geçtiğimiz Pazar Pirat sınıfında Piri Reis...
  17. orsa

Kdz. Ereğli Radar Tepe Gezisi 05/2010

Ynt: Kdz. Ereğli Radar Tepe Gezisi 05/2010 Davetiniz için teşekkürler. Radar tarafından girip eski Zonguldak yoluna çıkılan hat değil mi burası?
  18. orsa

Kdz. Ereğli Radar Tepe Gezisi 05/2010

Ynt: Kdz. Ereğli Radar Tepe Gezisi 05/2010 Karadeniz Ereğli'ye ne zamandır gelemedim. Memlekete gelince bir gezi yapmak güzel olur.

19. orsa

Size Güzel Bir Soru !

Ynt: Size Güzel Bir Soru ! Daha fazla tork ve güç ihtiyacı oluyor bu tip aktivitelerde. İnternetten Evros Trophy veya Transilvania Trophy videoları araması yaparsanız çıkacak videolar fikir verecektir.
  20. orsa

Size Güzel Bir Soru !

Ynt: Size Güzel Bir Soru ! Cevabınız için teşekkürler. 300 TDI bu işler için biraz yavaş kalıyor.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,110
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
ayberker

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR