Arama sonuçlarınız

1. orsa

Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (19-20 / 26-27 Kasım 2011)

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (19-20 / 26-27 Kasım 2011) Bu eğitimi almak üzere listeye ismimi ekliyorum. Organizasyon için teşekkürler Seval Hanım. 1.Ümit Yıldız (Mrstar) 2.Mustafa Karahasanoğlu (Ata1 3.Hasan Çalışkan (pancarmotorcu) 4.Coşkun Canlıoğlu (ccanlioglu) 5.Tufan Hüseyni...

2. orsa

Venezuela'dayım, Orinoco Deltasi ve Karayipler Sahilinden

Ynt: Venezuela'dayım, Orinoco Deltasi ve Karayipler Sahilinden Kesinlikle bozulmadan gidilesi yerler. Paylaştığınız için teşekkürler. Aklımdaki pek çok soruya cevap buldum.
  3. orsa

215 85 16 cooper stt lastik

Ynt: 215 85 16 cooper stt lastik Lastik çapı tam olarak 30.5 inç, yani 31 inçe denke gelir. Aracınıza 3 inç yükseltme kiti ve çamurluk traşlaması ile ya da kupa kiti de ekleyerek sığdırabilirsiniz bu ebatı. Bayram Abi hayırlı satışlar.

4. orsa

Toplu Dağılık Montu Alımı için Firma

Ynt: Toplu Dağılık Montu Alımı için Firma Ankara'lı bir firma olan Toros'la da iletişime geçebilirsiniz.
  5. orsa

Gerçek Bir Klasik... Gerçek Bir " SERİ III , 109 "

Ynt: Gerçek Bir Klasik... Gerçek Bir " SERİ III , 109 " Hayırlı olsun. Güzel görünüyor. Güzel toplanıyor. Son Seri 3'lerden. Frenleri nasıl? Benim Seri 3'de en çok zorlandığım frenlerin ancak 1-2 kere pompala yaptıktan sonra aracı durdurma eğilimine geçmesiydi. Westinghouse var mı 83...

6. orsa

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Kürşat geçmiş olsun. Bir mal sıfır bile olsa görmeden satın alırken iade hakkı yoksa sorun olabiliyor. Yavuz Bey'in dediği gibi tecrübeler bizi olgunlaştırıyor. İş biraz sürecek belli. Yapmışken bari yaylı yap aracı bence. Hatta abarttım biraz da kısaltmak...

7. orsa

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel Şu anda stokta olan snorkel modellerini yazarsanız aracı için snorkel bakanlara faydası olacaktır.
  8. orsa

Toyota Land Cruiser HJ 75

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Önde havalı, arkada mekanik bence doğru bir kombinasyon. 4.11, 35'' lastik ve 65 beygir motorla FJ 70 neler yaptı gördükten sonra daha ötesi olamaz diyorum.
  9. orsa

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Ben bunu atlamışım. Hafifletme, ön-arka kilit, ayna mahruti, makası atıp 14''-16'' civarı açılıp kapanan coilover'larla fena bir canavar olur...

10. orsa

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Maşallah! :)

11. orsa

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Yedek lastik kasa zeminin üstünde yatay durursa biraz daha ağırlık merkezi aşağı çekilebilir. Bir de hi-jack'i arkaya zemine paralel sabitlerseniz hem bir yere takılma ihtimali azalır, hem de ağırlığı yine aşağı çeker.
  12. orsa

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Sağlam bir trophy aracı geliyor. FJ 70 ile trophy'de yarışmış birisi olarak bu aracın motor gücünden ve ağırlığından beklenmeyecek yetenekte olduğunu ve çok sağlam olduğunu söyleyebiliim. Arkadaki zemine alimünyum bir sandık ve yedek lastiği aşağı almayı...

13. orsa

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Şimdiden güle güle kullanın aracı. Motoru da geriye alacakmısınız? Profil fotoğrafınızdaki gibi kasa yerine şasi üstünden düz saç mı kaynatacaksınız?
  14. orsa

Grand Vitara 2.5

Ynt: Grand Vitara 2.5 Ben NSK orijinal rulman aldım, kullanıyorum. Yarıştığım Samurai içinde NSk aldım. Rulmanlar görevini iyi yapıyor.
  15. orsa

Grand Vitara 2.5

Ynt: Grand Vitara 2.5 2 sene oldu 2.5 V 6 alalı. Zincir konusunda haklısınız orijinal alın başınız ağrımasın. Şu ana kadar aracımla ilgili hiç sorun yaşamadım. Gaz kelebeği ve oksijen sensörü sorununu ilk kez sizden duyuyorum. Rulman konusunda NSK marka olarak mutlaka bulunur...

16. orsa

Samur parkurlara dönüyor!

Ynt: Samur parkurlara dönüyor! Çok teşekkürler iyi dileklerin için Barış. Görüşmek üzere, Onur.
  17. orsa

Samur parkurlara dönüyor!

Ynt: Samur parkurlara dönüyor! Çok teşekkürler. :) Tatlı bir heyecan sardı yine. Haftasonu İstanbul Şampiyonası'nın ertelenen ilk yarışı yapılacak. Dursun Usta ile katılacağız yarışa. Haftaiçinde işlerimden dolayı uğrayamadığım surette Dursun Usta direksiyon kutusu tamiri, arka vinç...
  18. orsa

2011 İSOFF- İstanbul Off-Road Kupası 1. yarış duyurusu

Ynt: 2011 İSOFF- İstanbul Off-Road Kupası 1. yarış duyurusu 1 Mayıs'da yarışa bekleriz.

19. orsa

Discovery 1 Dişli Oranları Değişimi ve Sonuçları

Ynt: Discovery 1 Dişli Oranları Değişimi ve Sonuçları Bir de hazır difransiyel açılmışken Detroit Locker'da koysanız... :)
  20. orsa

grand vitara lastik ebatı ve uyumu ''bf goodrich all terrain''

Ynt: grand vitara lastik ebatı ve uyumu ''bf goodrich all terrain'' Merhaba. Bu aracın iki standart lastik ölçüsü var. Biri 215/70/16 diğeri 235/65/16. Halihazırdaki lastiklerinizi dişleri yeterliyse en azından yağmurlara kadar kullanırmışsınız aslında. 225/70/16 büyük gelmez normal...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,110
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
ayberker

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR