Arama sonuçlarınız

1. Su Küçüğün Yol Büyüğün

Sonunda Aldım

Ynt: Sonunda Aldım hayırlı olsun bol çamurlu günler dilerim :) bende birzamanlar 110 2.5 dizel defender almak istiyordum bu araca dışında hiç aksesuar olmayıp düz beyaz sadece büyük lastikler ile çok güzel gözüküyor gözüme.

2. Su Küçüğün Yol Büyüğün

7. Gezenbilir Festivali 2014

Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014 neresi olursa geleceğim bende bir öneride bulunayım termesos
  3. Su Küçüğün Yol Büyüğün

Zor Karar İçin Yardım..

Ynt: Zor Karar İçin Yardım.. Merhaba bendede büyük bir jeep hevesi vardı bir çok binek aracım oldu ben bir ford tutkunuydum mondeo kullandım genellikle sonrasında ford ranger aldım 4x4 araçdan çok memnundum satıp aynınsının birebir olan mazda b2500 aldım bu araçlar gerçekten güzel hızlı araçlar...

4. Su Küçüğün Yol Büyüğün

Cj 8'e V8 Cheroke Motor Ve Otomatik Şanzuman

Ynt: Cj 8'e V8 Cheroke Motor Ve Otomatik Şanzuman merhaba bende bir zamanlar bir araç bulmuştum ford f250 mercedes 250D motoru monte edilmişti bu işten anlayan yurt dışında bu işe yıllarını vermiş ve yıllarca sadece eski hurda ve kazalı araç toplamış olan profesyonel ekipmanlarla ve ekiple...
  5. Su Küçüğün Yol Büyüğün

2006 Hilux Almak Üzereyim Lütfen Acil Deneyimlerinizi Öğrenmek İstiyorum.

Ynt: 2006 Hilux Almak Üzereyim Lütfen Acil Deneyimlerinizi Öğrenmek İstiyorum. araçta modifikasyona başlayacağım ama abartmadan :) snorkel düşünüyorum ve lastikleri büyütmek istiyorum birde tavan sepeti istiyorum baska birsey yapmayacağım belki ilerde yükseltme kiti kullanırım ama şimdilik onu...

6. Su Küçüğün Yol Büyüğün

Antalya Forumda Çok Sönük Duruyor Konular Eski Etkinlik Yok...

arkadaslar forumda çok sönük kalmış antalya hiç bir etkinlik yapılmıyormu yoksa buradamı paylaşılmıyor?

7. Su Küçüğün Yol Büyüğün

Ynt: 2006 Hilux Almak Üzereyim Lütfen Acil Deneyimlerinizi Öğrenmek İstiyorum. aracı satın aldım bu güne kadar fordla mazdayla kendimi oyalamışım araç anlatılmaz yaşanır yakıt konusunda net bir bilgi edinemedim henüz yalovada fulledim ankaraya geldiğimde çeyrek depo yakıtım tüketilmişti acayip...
  8. Su Küçüğün Yol Büyüğün

Ynt: 2006 Hilux Almak Üzereyim Lütfen Acil Deneyimlerinizi Öğrenmek İstiyorum. ingilterede bir toyota hiluxa yapılan eziyetlerin belgesel gibi bir videosunu izledim bbc yayını eski bir yayın ondan sonra kendi kendime dedim alıcaksam eğer hilux olsun diye artık kararımı verdim saatlerdir...
  9. Su Küçüğün Yol Büyüğün

Ynt: 2006 Hilux Almak Üzereyim Lütfen Acil Deneyimlerinizi Öğrenmek İstiyorum. İnşaat hafif malzeme getir götür taşıma amaçlı ahırda yem olur malzeme olur getir götür araç sivasın yüksek bir kesiminde köyde kullanılacak kışın kar çamur buz ayrıca büyük arabalar ve büyük motorlardan hoşlanırım...

10. Su Küçüğün Yol Büyüğün

Ynt: 2006 Hilux Almak Üzereyim Lütfen Acil Deneyimlerinizi Öğrenmek İstiyorum. ben boya ve değişen takıntısı olan bi insan değilim önemli olan motor ve yürüyen aksam olarak düşünüyorum daha önce ranger ve mazda kullandım atak arabalardı hilux için hantal yorumunu yapmış herkes o biraz kafamı...

11. Su Küçüğün Yol Büyüğün

Merhaba 2006 hilux 4x4 adventure almak üzereyim aracu buldum fiyatta anlaştım ben ranger düşünüyodum fakat bu aracıda denemek istedim deneyimlerinizi benimle paylaşırmısınız? araç 300 bin km de
  12. Su Küçüğün Yol Büyüğün

Satılık Ford Ranger Veya Mazda Arıyorum

Merhaba arkadaşlar öncelikle siteye yeni üye oldum satılık 4x4 ford ranger veya mazda arıyorum daha önce 4x2 mazda b2500 kullandım araçtan fazlasıyla memnundum ranger kullandım 4x2 aynı kasa zaten bir farkı yok bu araçlar gerçekten kullanışlı araçlar ve çok sağlamlar 650 bin küsür km de ranger...

13. Su Küçüğün Yol Büyüğün

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ben cem antalyada yaşıyorum betonarmelerden nefret edip sıkça dağlara doğaya kaçıyorum arazi araçlarına bayılırım ortopedik bir yataktansa 20 liralık bir matı tercih ederim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,110
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
ayberker

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR