Arama sonuçlarınız

1. I

Midibüsten Karavan Yapmak Istiyorum. Yakıtı Az, Parcası Bol Ve Ucuz, Konforlu. Hangi Araçı Önerirsiniz?

Onu bunu bırakında tavsiye edeceğiniz araç varmı? onu söyleyin

2. I

Midibüsten Karavan Yapmak Istiyorum. Yakıtı Az, Parcası Bol Ve Ucuz, Konforlu. Hangi Araçı Önerirsiniz?

Rampa olmayan yol varmı? Siz bu kafayı deyiştirin
  3. I

Gaza basmakla oluyormu sen gazı istersen kökle araç ben gitmem diyor da ne olaçak?

4. I

Midübüsden karavan yapmak istiyorum. Yakıtı az, parçası bol ve ucuz, konforlu hangi araçı önerirsiniz.

5. I

Motokaravan için Midibüs Sınıfına Giren Araçlar Neden Tercih Edilmiyor?

Aracıniz 100 km ne kadar mazot yakıyor ?

6. I

A'dan Z'ye Midibüs'ten Karavan Yapanlar Ve Yapacaklara

Bende midübüs karavan yapmak istiyorum fakat yakıt tüketimi korkutuyor. Sizin buradan sorduğunuz sorulara tam doyurucu bilgi gelmedi. Bu araçları kullananlar neden bilgi vermiyorlar anlamış değilim. Biraz araştırma yaptım. Bu tür araçlar 100km de 20 lt mazot yakıyormuş. Hanı bazıları diyor ya...
  7. I

Isuzu Karavan

Yakıtı nasıl? 100km kaç lt mazot yakıyor?

8. I

Aranıza Isuzu Md27 İle Giriş Yapmayı Dusunuyorum

Merhaba yazınızdan şunu anladım md27 rahat ve konforlu değildir. Peki yakıt 100 kmde ne kadar yakıyor?parça fiyatları ucuz mu pahalımıdır?

9. I

Suudi Arabistan'a Otomobille Gitmek Mümkünmü?

Ynt: Suudi Arabistan'a Otomobille Gitmek Mümkünmü? sudiarabistana karayolu ile gidilebilir. şöyleki suriyede savaş çıkmadan evvel vize işleri yapan kuruluşlardan vize alaçaktınız. ve aracınıza tripting alıp suriyeye oradan ürdün.ve arabistana giriş. ama şimdi suriyede savaş çıktıgı için...
  10. I

Akdeniz Gezimiz (2009)

Ynt: Akdeniz Gezimiz (2009) Sayın yaybek sizin fotaraflar her tarafta geziyor maaşallah dün akşam oto keyf de gördüm. siz tam manasıyla meşhur olmuşsunuz. iyi günler

11. I

Kamyon Karavanlar

Ynt: Kamyon Karavanlar Mehmet bende teşekür ederim hayırlı geceler
  12. I

Kamyon Karavanlar

Ynt: Kamyon Karavanlar Hayırlı akşamlar mehmet bey.ben her sene 1 hafta ,10gün tatil yaparım. ben şu an çok gezenti degilim fakat ileride inşallah öyle olaçak. şu anda biraz borçum var borçumu bitirdiğimde karavan almayı düşünüyorum.ben gezmeyi seven biriyim.yaşım 44. ıspartada yaşıyorum.3 sene...
  13. I

Kamyon Karavanlar

Ynt: Kamyon Karavanlar Doğan bey vermiş olduğunuz biilğiler için çok teşekkür ederim.aklıma başka sorular gelirse bilğlernizden yararlanmak isterim.iyi günler

14. I

Kamyon Karavanlar

Ynt: Kamyon Karavanlar Bende bir çekme karavan almak istiyorum fakat bu konuda hiç bir bilgim yok.bana bazı konlarda yardımcı olrsanız sevinirim.1-istediğim karavan hem yazlık,hem kışlık olmalıdır.2- karavanda bir evdeki ne varsa hepsi olmalıdır[ev tipi buz dolabı,wc,banyo,çamaşır...
  15. I

Karavanla Gökçeada Turu (1-10 Temmuz 2009)

Ynt: Karavanla Gökçeada Turu (1-10 Temmuz 2009) Bende 3 yıldır gökçeadaya giderim.bizim akrabalar var onlarıı hem ziyaret eder hemde tatil yaparız. bizim aile gökçeadayı çok sever oraya adeta bayılırız.sesiz,sakin tam kafa dinlemek için bire bir yer.hele havası bir harika biz 5-7-2009...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,110
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
ayberker

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR