Arama sonuçlarınız

1. noexit

Kan Aranıyor

Ynt: Kan Aranıyor Sevtap Hanım çok teşekkürler..

2. noexit

Kan Aranıyor

Ynt: Kan Aranıyor Listeye aldım abi zaten seni...teşekkürler..
  3. noexit

Kan Aranıyor

Ynt: Kan Aranıyor Sedat, abi bugün yönlendirdiğim birçok kişi herhangi bir sebepten dolayı kan veremediler.. Tranbosit kan bulmak zor. Bu nedenle kan grubu 0 (+) olan arkadaşlar bilgilerini özelden benimle paylaşırlarsa acil bir durum karşısında onlara ulaşmak isterim. Çünkü hastamız kanser...

4. noexit

Kan Aranıyor

Ynt: Kan Aranıyor Dursun Bey Allah Razı olsun...Kan 2 ayda bir verilebiliyor...Ama çevrenizdeki arkadaşlarınıza iletirseniz memnun oluruz.
  5. noexit

Kan Aranıyor

Ynt: Kan Aranıyor Çok sağolun

6. noexit

Kan Aranıyor

Ynt: Kan Aranıyor Nursel Hanım, kan 2 ayda bir verilebiliyor. Kan verirken bunu değerlendiriyorlar..

7. noexit

Kan Aranıyor

Ynt: Kan Aranıyor Eminecim teşekkürler.. Nursel alakan ve iyi dileklerin için teşekkür ederim. Evet öyle bir sıkıntı var... Bu kişinin bir sene içerisinde diş çektirmek (1ay), dövme yaptırmak, kulak deldirmek gibi eylemlerde bulunmamış, kanını akıtmamış olması gerekiyor.. Allah...
  8. noexit

Kan Aranıyor

Ynt: Kan Aranıyor Şu an Samatya'da kanser tedavisi için yatan yoğum bakımdaki hastamız için Acil olarak 0 (+) (sıfır grubu) kana ihtiyacımız bulunuyor. Toplamda 16 ünite trambosit kan ihtiyacımız bulunmakta. Ramazan dolayısı ile kan bağışlarında düşüş olduğu için bulmakta zorlanıyoruz. Lütfen...
  9. noexit

Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) İsminizi soyadınızı yazarsanız sizide listeye ekleyelim... yada siz listeyi kopyalayın, sonuna kendizi ekleyip öyle gönderin bir sonraki mesajınızı... Bu gezi sadece Ramazan'a özel değil... Geçen ayda "Sayıların...

10. noexit

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) 01- Koza Yardımcı (koza) 02- Esra Akeroğlu (eftaLYa) 03- Mustafa&Sevgi Coşkun 04- Hakan Özkaya ( Kasif ) 05- Ünal Çelik (ulusotomotiv) 06- Belgin Zeytin (photolive) 07- Onur Maçkan (Dream_Rocker) 08- amaç 09-...

11. noexit

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) ooo yeni arkadaşlar, yeni yüzler... ne güzelllll
  12. noexit

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) 01- Koza Yardımcı (koza) 02- Esra Akeroğlu (eftaLYa) 03- Mustafa&Sevgi Coşkun 04- Hakan Özkaya ( Kasif ) 05- Ünal Çelik (ulusotomotiv) 06- Belgin Zeytin (photolive) 07- Onur Maçkan (Dream_Rocker) 08- amaç 09-...

13. noexit

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) Didem, muhtemelen herkezde tripod olmayacaktır... Dolaşacağımız yerlerde güzel ışıklar yakalanabileceğini düşünüyorum... Katılın mutlaka... oradaki havayı yakalamak bile mutlaka çok güzel olacaktır..
  14. noexit

Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009) 1- Koza Yardımcı (koza) 2- Esra Akeroğlu (eftaLYa) 3- Mustafa&Sevgi Coşkun 4- Hakan Özkaya ( Kasif ) 5- ünal çelik (ulusotomotiv) 6- Belgin Zeytin (photolive) 7- Onur Maçkan (Dream_Rocker) 8- amaç 9- Sedat...
  15. noexit

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Rica ederim. Az -biraz yardımcı olabildiysem ne mutlu..

16. noexit

Dağcılıkta Kamp Kurma

Ynt: Dağcılıkta Kamp Kurma Bu konuda Niğde Aladağlar biçilmiş kaftan diyebiliriz sanırım. Birçok zorlukta rota çıkarmak mümkün. Ama ilk sefer bir bilenle gitmekte fayda var diye düşünüyorum.
  17. noexit

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Ben üç sene önce kardeşimle kendime bisiklet alacağım için kronxc1000 modelini almıştım. O zamanki fiyatlarla şu anki fiyatlar arasında sınıf gözetildiğinde çok fark olmadı. Biz o zaman 750 TL ye almıştık. Şu anda da kaliteli giriş sınıfı bir bisikleti...
  18. noexit

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Deniz bütçen nedir acaba ? ve nasıl bir bisiklet var aklında ? mtb ... yol _?

19. noexit

Likya Yolu Yürüyüşüne Partner Aranıyor (17 - 24 Mayıs 2009)

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Partner Aranıyor Öncelikle hoşgeldin aramıza.. Katılmak isterdim ama malum iş... Yalnız Adrasan Gelidonya arası 15km ... Ağustos sıcağında zor bir yürüyüş olacaktır. Yanına en az 3 litre su almanı tavsiye ederim. Gelidonya Fenerinde fenerin üzerinde bir depodan su...
  20. noexit

Tunç Fındık Türkiye'ye Dönüyor!

Ynt: Tunç Fındık Türkiye'ye dönüyor! Tunç Fındık'tan mesaj var... ______________________________________ Sevgili Arkadaslar! Pakistan Karakurum daglarindan selamlar! Bu mesaji sizlere Kuzey Pakistandaki Skardu kasabasindan atiyorum. Tirmanis donemi yavastan biterken ben de Turkiyeye geri...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,110
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
ayberker

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR