Arama sonuçlarınız

1. noexit

Yeni 3 Cache

Ynt: Yeni 3 Cache Şenol bey bu cachelere nasıl ulaşılacağı konusunda da bilgi verseydiiz daha iyi olurdu.. Herkes sanırım o kodların nerede kullanılacağını bilmiyordur, değil mi ?

2. noexit

Gezenbilir Bisiklet Grubu Sapanca Gezisi (12 Temmuz 2009)

Ynt: Gezenbilir Bisiklet Grubu Sapanca Gezisi (12 Temmuz 2009) belgrad ormanı güzeldir xc takılacaksınız rota yardımı yapabilirim (:
  3. noexit

Gezenbilir Bisiklet Grubu Sapanca Gezisi (12 Temmuz 2009)

Ynt: Gezenbilir Bisiklet Grubu Sapanca Gezisi (12 Temmuz 2009) bir dahaki gezi ne zaman...arayı açmamak lazım ;)

4. noexit

Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1. Kısım - Saraybosna)

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1. Kısım - Saraybosna) evet, split ile dubrovnik kaldı farkındayım...bir senedir yazıcam :(
  5. noexit

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1. Kısım - Saraybosna) benim gibi tembellik yapmasınlar dimi Emine ((:

6. noexit

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1. Kısım - Saraybosna) Tabii tabii.... inanının böylesi daha zevkli.. dün ne yediğimi hatırlamıyorum ama orada gün ve gün ne yediğimi hatırlıyorum... yakın zamanda sanırım biraz abartıp bir ses kayıt cihazı alacağım kendime... yazmak için her zaman...

7. noexit

Jeep Filmlerini Zevkle Seyredin

Ynt: Jeep Filmlerini Zevkle Seyredin Videoları izlemek için aşağıdaki dosyayı indirip, aşağıdaki uygulamayı yapabilirsiniz... Önce dosyayı indirin Daha sonra aşağıdaki yolu izleyerek yada başlat/çalıştır kısmına aşağıdaki yolu yazarak ilgili klasörü açın “C:\WINDOWS\system32\drivers\etc”...
  8. noexit

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1. Kısım - Saraybosna) Bence Saraybosna'yı son güne bırakmayın eğer pazarsa uçağınız c.tesi orda olun, rahat rahat gezin çünkü gerçekten gezilecek epey yer var... Dubrovnik e gelince Youth Hostel en iyi adres diyebilirim size, eğer orada yer...
  9. noexit

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1. Kısım - Saraybosna) benim aklımda kron diye kalmış kuno yaw.... eski bisiklet kadrom kron'du ordan kaldı sanırım... Bosna'nınkini hatırlıyorum ama KM (Konvertable Mark) :P

10. noexit

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1. Kısım - Saraybosna) Bu arada Dubrovnik'e indiğinizde kron (hırvatistan yerel para birimi) ihtiyacınız olacak...otogardaki change office lerden bu ihtiyacınızı gidermeyin çünkü şehir merkezi ile bir hayli farkediyor... tecrübe ile sabittir :D

11. noexit

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1. Kısım - Saraybosna) Makul bir plan... eğer gidiş ve dönüşü uçak ile saraybosna'dan yapacaksanız otobüs saatlerini iyi ayarlayın... otobüsler çok sık indi bindi yaptıkları için ulaşım süreleri uzayabiliyor... Eğer hostellerde kalmayı düşünüyorsanız...
  12. noexit

Likya Yolu 2. Etab (17 - 26 Temmuz 2009)

Ynt: Likya Yolu 2. Etab (17 - 26 Temmuz 2009) rica ederim, iyi yolculuklar..

13. noexit

Ynt: Likya Yolu 2. Etab (17 - 26 Temmuz 2009) Gps ve Google Earth formatları ektedir.
  14. noexit

Bisikletle Avrupa Turu ?..

Ynt: Bisikletle Avrupa Turu ?.. Benimde ölmeden yapmak istediğim şeyler arasında bisikletle avrupa turu... ama şimdilik imkansız gibi görünüyor... neysee konuyu dağıtmayayım.. http://www.geziyorum.net adresinde Emre'nin hırvatistan turu...
  15. noexit

Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009) Toplu fotoğraflar Berk'te... müsait olduğunda ekleyecektir... henüz eklenmedi..

16. noexit

Gezenbilir Bisiklet Grubu Sapanca Gezisi Duyurusu (12 Temmuz 2009)

Ynt: Gezenbilir Bisiklet Grubu Sapanca Gezisi Duyurusu (12 Temmuz 2009) Güzel bir gezi olduğuna sevindim... Tarih olarak fotoğraf gezisi ile çakışmasaydı sizlere katılmak istiyordum, artık bir dahaki sefere... Fotoğrafları bekliyoruz..
  17. noexit

Gezenbilir Bisiklet Grubu Sapanca Gezisi Duyurusu (12 Temmuz 2009)

Ynt: Gezenbilir Bisiklet Grubu Sapanca Gezisi Duyurusu (12 Temmuz 2009) ne yaptınız arkadaşlar ? haberlerinizi bekliyoruz..
  18. noexit

11 Temmuz 1995 - Srebrenitza (Srebrenica) Katliamı

Ynt: 11 Temmuz 1995 - Srebrenitza (Srebrenica) Katliamı Geçen sene Saraybosna'yı gezdikten ve savaşın kalıntıların görmenin ötesinde, bu kalıntıları üzerinde taşıyan birkaç kişi ile tanıştıktan ve yaşananları birinci ağızdan dinledikten sonra katliamın boyutunu daha iyi anladım...hele ki...

19. noexit

Ynt: Likya Yolu 2. Etab (17 - 26 Temmuz 2009) MhrrM hayırlı yolculuklar... Ben sağsalim gittim geldim, sizde sağsalim gidin gelin ;) Gittiğiniz dönem itibari ile suya bolca ihtiyacınız olacak, aman tedarikli olun...akşam size gps ile kaydettiğim noktalardan oluşan geogle earth dosyasını mail...
  20. noexit

Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009) İki 53'te benden

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,110
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
ayberker

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR