Arama sonuçlarınız

1. noexit

Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1. Kısım - Saraybosna)

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1. Kısım - Saraybosna) Hırvatistan'ın hava yollarına bakmak lazım uygun bilet var mıdır diye? ama sanmıyorum... thy ile de gidiş ve geliş farklı lokasyondan olacaksa hep pahalı olacaktır... bizimde geçen sene fazla bütçemiz yoktu ve ilk avrupa...

2. noexit

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1. Kısım - Saraybosna) yediğimiz yerde bira yoktu...yoğurt ile yedik cevapilerimizi...ama bosna birasıda içtik yani hatta çorba kıvamında bosnaya özgü sulu bir yemek ile....acemilik işte... ;)
  3. noexit

Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (2. Kısım - Mostar)

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (2. Kısım - Mostar) var aslında ama biraz üşengeç zamanıma geldi... bloguma hırvatistan araması ile gelen çok kişi var ve kaynak azlığının farkındayım.. en kısa zamanda ekleyeceğim... size yardımcı olmak için diğer yazdığınız konuda size cevap...

4. noexit

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1. Kısım - Saraybosna) BlueSilence, sizinde elinize sağlık güzel fotoğraflar... daha önce farketmemişim yeni gördüm...
  5. noexit

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1. Kısım - Saraybosna) gezi planı sadece Hırvatistan üzerine mi ? Biz Mostar'dan direkt Split e geçmiştik... Splitte bir apart daire tuttuk... Eğer birkaç kişi gidecekseniz ev sahibimizin telefonunu size verebilirim... Ev çok güzeldi... Fotoğraflarını...

6. noexit

Yeni Bir Geocaching Kutusu "Saklandı" - Burgazada / İstanbul

Ynt: Yeni Bir Geocaching Kutusu "Saklandı" - Burgazada / İstanbul teşekkürler... artık önümüzdeki hafta... bu arada kutuma kalem koymayı unutmuşum...yanınızda kalem bulundurursanız sevinirim...

7. noexit

Yeni Bir Geocaching Kutusu "Saklandı" - Burgazada / İstanbul

Bugün sizin için Burgazada'da bir kutu sakladım. Bu ilk deneyimim bakalım nasıl olacak ? Kullanıcı adı: noexit Saklayan: Kadir Saklandığı tarih: 06.06.2009 - Saat 16.34 Latitude: 40°52.481° N Longitude: 029°03.786 E Şehir: İstanbul Kutu tipi: Normal kutu Kutunun boyutu: Ortaboy kutu...
  8. noexit

Likya Yolu Gezisi İçin (Ağustos 2009 İçerisinde) Yol Arkadaşı Aranıyor

Ynt: Likya Yolu Gezisi İçin (Ağustos 2009 İçerisinde) Yol Arkadaşı Aranıyor Merhaba, Mayıs ayında Likya yolunun Olimpos - Kaş arasındaki kısmını yürümeye niyetlendim ve 17 Mayıs'ta gezenbilir'den bu gezi amacıyla tanıştığım Bora arkadaşımızla yürümeye başladık. Olimpos - Adrrasan arasını...
  9. noexit

Likya Yolu Yürüyüşüne Partner Aranıyor (17 - 24 Mayıs 2009)

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Partner Aranıyor (17 - 24 Mayıs 2009) iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.. döner dönmez yaşadıklarımı paylaşacağımdan emin olabilirsiniz...

10. noexit

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Partner Aranıyor (17 - 24 Mayıs 2009) Gün geldi. Bu akşam yola çıkıyorum. Cumartesi günü Bora (egon) arkadaşımızla Olimpos'ta buluşup 17 Mayıs pazar yürüyüşümüze başlayacağız. http://blog.pirasoglu.com/bekle-beni-isik-ulkesi-likya-geliyorum.html

11. noexit

Yalova - Sudüşen Şelalesi

Ynt: Yalova - Sudüşen Şelalesi Güzel ve bilgilendirici bir yazı olmul...Bende iki hafta önce yaptığımız gezi ile ilgili yazımı sizlerle paylaşmak isterim.. http://blog.pirasoglu.com/yalova-sudusen-selalesi-gezimiz.html
  12. noexit

2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009) Şimdiden sizlere iyi gezmeler... Keşke Likya yürüyüşümle çakışmasaydı günleri..

13. noexit

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Yankı Bey Merhaba, Bilgilendirmeniz ışığında çadırın hava sirkülasyonu sebebi ile bu sıkıntıyı yaşadığımızı düşünüyorum. Bir dahaki kullanımla belirttiğiniz noktalara dikkat edeceğim. Gerek gezenbilir.com'dan gerek maillerime verdiğiniz hızlı ve ayrıntılı...
  14. noexit

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Hafta sonu bir arkadaşımla birlikte Yalova Termal yakınlarındaki Sudüşen Şelalesindeydik. Hafta sonu bölge için çok bulutlu, aralıklı yağmurlu diyordu. Fakat biz kampı kurduğumuzda kısa bir süre sonra sağanak şeklinde yağmur başladı ve 6-7 aralıksız olarak sürdü. Sağanak...
  15. noexit

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Partner Aranıyor (17 - 24 Mayıs 2009) saol "incvz67" arkadaşım... kısmet bir dahaki tatiline... ama kaçkarlar için en iyi mevsim yaz ayları...bir karadenizli olarak karadenizi çok gezdim ama tam anlamı ile kaçkarları keşfedemedim henüz.... şimdiden sanada planladığın...

16. noexit

Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)

Ynt: Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009) Eheh olabilir tabii ki :D
  17. noexit

Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)

Ynt: Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009) 01- Bambina 02- Mezzy 03- Sharingan 04- Ercan 05- Elf 06- eftaLYa 07- Berksito 08- Ben:)) Nesur 09- Kadir (Emine öyle bakma bana (: bisiklet aktivitesi yapmazsam gelicem...Antreman lazım)
  18. noexit

Bolu Yedigöller Kampı (18-19 Nisan 2009)

Ynt: Bolu Yedigöller Kampı (18-19 Nisan 2009) Sıcaklıklar gayet iyimiş Adnan Bey... Bahar gelmiş desenize...teşekkürler bilgiler için

19. noexit

Bolu Yedigöller Kampı (18-19 Nisan 2009)

Ynt: Bolu Yedigöller Kampı (18-19 Nisan 2009) Selamlar, gezi süper olmuş...Katılamadığıma üzüldüm... Yollar ve sıcaklıklar (gece - gündüz ort.) hakkında bilgi alabilir miyim sizlerden ? Teşekkürler,
  20. noexit

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Partner Aranıyor (17 - 24 Mayıs 2009) Merhabalar, Evet Likya Yolu yürüyüşüne Antalya'dan başlayacağım. Uçak biletlerimi mart ayında aldım.. Rota mı üşengençliğimden dolayı henüz tam anlamı ile çıkaramadım desem yeridir. ama genel taslağı ile düşüncemi seninle...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR