Arama sonuçlarınız

1. noexit

Kamp Ocağı Seçimi

Merhabalar, "Primus Primus Gravity EF" bu ocak hakkında düşünceleriniz nedir acaba ? Bir de ortalama bir kullanışla bir kartuş sizce ne kadar süre gider... Düşününce havada bir soru gibi gözüküyor ama 5-6 günlük bir faaliyette çantada kaplayacağı yer aısından her güne bir kartuş almakmı gerekir...

2. noexit

Boreal Atlas Ayakkabı - Ürün Değerlendirmesi

Ynt: Boreal Atlas ayakkabı - Ürün değerlendirmesi Atlas modelini bugün aldım... Aklım aslında Cayenne modelinde kalmadı değil.. Sanırım yüzeyinin süetimsi olması biraz aklımı kurcalıyor ama adrenalin mağazasında 3 arkadaşında Atlas kullanıyor olması ve tavsiyeleri üzerine bu modeli tercih...
  3. noexit

Likya Yolu Yürüyüşüne Partner Aranıyor (17 - 24 Mayıs 2009)

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Partner Aranıyor (17 - 24 Mayıs 2009) tabii tabii yanıma bir ses kayıt cihazı bile almayı planlıyorum...pek bir hevesliyim ama tek gidersem eğer epey bir yüküm olacak...nasıl olacak onu düşünüyorum şimdiden...bir römork filen mi edinsem acaba :D hımm bahar kampı mı ...

4. noexit

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Partner Aranıyor (17 - 24 Mayıs 2009) Eminecim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim... Vallaha bir niyet biletleri aldım şimdi gideceğim günü bekliyorum. Bu aralar çok sıkıldım anlatamam...Verdiğim sözleri bile tutamaz oldum...Sanırım sitemin var bana... Sağ...
  5. noexit

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba Sertan, Trek 3900 giriş için güzel ve bütçe olarakta uygun bir bisiklettir. Tavsiye ederim.

6. noexit

Hospitality Club ve CouchSurfing Sistemleri Hakkında Bilgi Alabilir miyim?

Ynt: Hospitality Club ve CouchSurfing Sistemleri Hakkında Bilgi Alabilir miyim? HC ve CS haricinde bir organizasyondan daha sizleri haberdar etmek isterim. Bu organizasyonun ismini Servas, daha önce birkaç yerde okumuştum . Kendim kullanmadım ama Gizem Altın'ın (Bir Bilet Al - İnterrail...

7. noexit

Merhabalar, Geçtiğimiz sene ekim ayı içerisinde gerçekleştirmeyi planladığım Likya Yolu yürüyüşümü bu sene 19 mayısı ve yıllık iznimin bir bölümünü kullanarak değerlendirmek istiyorum. Bugün itibari ile uçak biletlerimi aldım Cumartesi günü Saat 19.20 uçağı ile önce Antalya'ya geçeceğim pazar...
  8. noexit

Gezenbilir Fotoğraf Grubu Kadınlar Günü Sergisi (08 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Kadınlar Günü Sergisi (08 Mart 2009) Yer: İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi Tarih: 08 Mart 2009 Pazar günü Saat: 17:00 - 22:00 1 - Emine 2 - Yasemin Simsek 3 - Mustafa Eraslan 4 - Caner 5- Pınar Karaçar 6- Mehmet N. Karaçar 7- Selma ve Behiç Efe...
  9. noexit

Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (15 Şubat 2009)

Ynt: Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (15 Şubat 2009) Havanın yarında bugünkü gibi kötü olması sebebi ile yarın ben gelemeyeceğim..Artık daha güzel bir havada tekrar beraber olmak üzere... İyi eğlenceler size..

10. noexit

Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (15 Şubat 2009)

Ynt: Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (15 Şubat 2009) bende varmışım.. 1. Berk Saraç (Berksito) + 3 2. Emine ( Bambina ) 3. Mustafa Eraslan (Mezzy) 4. Kadir Pirasoğlu (noexit)

11. noexit

Gezenbilir Fotoğraf Grubu Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008) ama bazı fotoğraflarda güzel kamufile etmiş kendini ( : ...
  12. noexit

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldin rahşan..kendi adıma hoşbuldukta diyebilirim.... dün ne güzel bir gündü değil mi ? senin gibi ilk aktivite ve mutlu bir yüzle ayrılmak...gezenbilir aktif moduna geçmek güzeldi..

13. noexit

Fotoğrafları Pc'ye Yüklerken Dosya İsimleri Çakışıyor

Ynt: Fotoğrafları Pc'ye Yüklerken Dosya İsimleri Çakışıyor esra hn. taksim foto gezi 30 Kasım 2008 klasörü pek ilgimi çekti ( :
  14. noexit

Ynt: fotoları pc'ye yüklerken dosya isimleriı çakışıyor. rica ederim, kolay gelsin..
  15. noexit

Ynt: fotoları pc'ye yüklerken dosya isimleriı çakışıyor. dosyanın içerisinde hepsi seçip, sonrasında birinin üzerine sağ tıklayıp yeniden adlandır derseniz ve bir isim veirrseniz isim(1), isim(2) şeklinde fotoğraflarınızın isimleri değişir... bu şekide bir çözüm sanırım işinizi görecektir.

16. noexit

Gezenbilir Fotoğraf Grubu Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008) Merhabalar, Çok güzel bir gündü.. Hava da bizden yanaydı.. Sizlerle tanışmaktan çok mutluluk duydum. Gerçi bunu gezi sırasında yüzüme yansıtamamış olabilirim kusura bakmayın.. Bir heves geldim, hem sizlerle...
  17. noexit

Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008)

Ynt: Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008) stres yaparım ben şimdi zaten yalnız kalıcam nikoncular arasında :)
  18. noexit

Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008)

Ynt: Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008) 1. Koza Yardımcı (koza) 2. Emine (Bambina) 3. Berk Saraç (Berksito) + 1 4. Ufuk Sarnık + 2 5. Kadir Pirasoglu (noexit) Evet uzun zamandır sizinle tanışmak istiyordum ama bir türlü olmuyordu..Bu hafta sonu görüşmek dileği ile...

19. noexit

29 Ekim Havai Fişek Gösterisi

Ynt: 29 Ekim Havai Fişek Gösterisi http://maharshi.deviantart.com/gallery/
  20. noexit

Likya Yolu Yürüyüşü

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşü Site aslında çok kullanışlı, ben her bir konuya bakarken yeni konular keşfediyorum benzer konulara göz atınca....her yer aktivite dolu :))

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR