Arama sonuçlarınız

1. noexit

Likya Yolu Yürüyüşü

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşü aramaya bile gerek yok, bu konuyu okurken bile en altta benzer yazılara bakılabilir ;)

2. noexit

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba, İstanbul-Göztepe'de İnsan Kaynakları Danışmanı olarak çalışıyor ve yaşıyorum. Bisiklet kullanmayı uğraştığım diğer doğa sporları kadar çok seviyorum. Fakat ne yazık ki tüm iki tekerliler gibi istanbul'da bisiklete rahatça binememekten...
  3. noexit

Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (2. Kısım - Mostar)

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (2. Kısım - Mostar) eheh Amina dönmüşsün... evet biraz karıştı konu...sanırım bu benim henüz Hırvatistan yazımı yazmamamda ileri geliyor ((:

4. noexit

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (2. Kısım - Mostar) Tabii tabii, makul ülkeler... Aslında fiyatları direkt bizim sultanahmetle filen karşılaştırmak lazım sanırım.. Sonuçta turist olunca biraz daha yüksek olabiliyor fiyatlar iç kesimlerdeki fiyatlara göre.. Siz konaklamak için sakin...
  5. noexit

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (2. Kısım - Mostar) Sanırım arkdanızdaki bir karavan... Onunla gezdiyseniz süper zevkli olduğundan eminim (Tabii bu benim hayal gücüm :) ) Ya aslında zaman ayırıp tüm gezimizin fotoğraflarını aktaramadım henüz internete ama en kısa zamanda eksik...

6. noexit

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (2. Kısım - Mostar) iyi yolculuklar Ercan Bey, size cevabım geç oldu ama kusura bakmayın... keşke iletişime geçseydik size splitte konaklama ile ilgili öneride bulunabilirdim...

7. noexit

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (2. Kısım - Mostar) Anlıyorum... Bizde Saraybosna'da bir akşam ve bir gündüz, mostarda bir gece ve sabahın erken saatleri :), splitte 4 gece 3 gün bunların 2sinde brac ve hvar adalarına gittik ve bir gün bir gece de dubrovnik yaptık... Adriyatik...
  8. noexit

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (2. Kısım - Mostar) gerçekten süper kareler...sanırım siz 1 günden fazla kalmışsınız mostarda...tekke ile ilgili fotoğrafınız varsa onuda ekleyin lütfen bizim zamanımız olmadığı için kaçırdık orayı ziyaret etmeyi... geniş geniş gezmek görmek lazım...
  9. noexit

Kirazdere-Karamel Mağarasi ve Karamel Kanyonu Trekkingi (20.07.2008)

Ynt: Kirazdere-Karamel Mağarasi ve Karamel Kanyonu Trekkingi (20.07.2008) Güzel bir gezi olmuş, ayağınıza sağlık... Ama biraz sizden bölge ile ilgili bilgi bekleyebiliriz...Yeni gideceklere yol göstermesi açısından..

10. noexit

Ülkemizdeki Mağaralar

Ynt: Ülkemizdeki Mağaralar Dupnisa Mağarası; Kırklareli ilinin Demirköy ilçesinin Sarpdere Köyü sınırları içerisinde, Köyün 5 - 6 km. güneybatısında yer almaktadır ve Trakya'nın turizme açılmış tek mağarasıdır. Mağaraya jeep, traktör gibi araçlarıyla ulaşılmaktadır. Üç girişe sahip bir yeraltı...

11. noexit

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (2.Kısım - Mostar)
  12. noexit

16.08.2008 Saat 18.00’de Saraybosna’dan Mostar’a gitmek üzere otobüsümüze biniyoruz. Saraybosna – Mostar arasında gündüz saatlerinde yolculuk yapmak çok keyifli çünkü size yol boyunca Neretva nehri eşlik etmekte ve doğal bitki örtüsü sizi büyüleyecek güzellikte. Fakat Saraybosna - Mostar...

13. noexit

Bosna Hersek Yolcularına

Ynt: Bosna Hersek Yolcularına Eline sağlık Amina
  14. noexit

Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (13 Eylül 2008)

Ynt: Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (13 Eylül 2008) Tabii tabii...Artık önceden haberim olur, kesiştirmem hiçbir aktivite ile ;)
  15. noexit

Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (13 Eylül 2008)

Ynt: Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (13 Eylül 2008) elinize, ayaklarınıza,ruhunuza sağlık arkadaşlar...umarım bir dahakine bende sizlerle böyle keyifli bir istanbul gecesi yaşarım...

16. noexit

Kamp Yemekleri

Ynt: Kamp Yemekleri Uyarınız için teşekkür ederim...
  17. noexit

Kamp Yemekleri

Ynt: Kamp Yemekleri Hıım haklı olabilirsiniz... İnsan vücudu üzerindeki fiziksel etkilerini fazlası ile bilmiyorum...Fakat bizi fazla zorlamadı ve oldukça tok tuttu. Zira 19.30'da yatıp 01.30'da kalktık...Toplamda 13 saatlik bir yürüyüş yaptığımızı düşündüğümüzde bize epey katkı sağladı..
  18. noexit

Kamp Yemekleri

Ynt: Kamp Yemekleri Kavurmalı bulgur pilavı, hafta sonu yaptığımız Aladağlar Emler Zirve tırmanışı öncesindeki menümüzdeydi... Tavsiye ederim..Hem basit, hem doyurucu..

19. noexit

Aladağlar Rotaları

Ynt: Aladağlar Rotaları Konuyla ilgili birkaç bilgide ben ekliyeyim.. http://www.gpsvisualizer.com/display/1221146017-21956-212.133.150.7.html Eklentiler bölümünde Google Earth dosyasını indirebilirsiniz.
  20. noexit

Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1. Kısım - Saraybosna)

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1.Kısım - Saraybosna) iki poz çekme fırsatım oldu zaten ancak :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR