Arama sonuçlarınız

1. noexit

Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1. Kısım - Saraybosna)

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1.Kısım - Saraybosna) evet o fotoğrafı, Hostel Ljubicica'dan sırt çantalarımızı aldıktan sonra sebile doğru yürürken çektim gerçekten acele bir çekim oldu, kadrajı pek ayarlayamasam da güzel bir kareydi..

2. noexit

Bisikletle Hırvatistan 450 KM (Dalmaçya)

sanırım platform değiştikten sonra bu yazılar kaybolmuş, yeniden eklemenizi bekliyoruz..
  3. noexit

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1.Kısım - Saraybosna) Gelecek, emin olabilirsiniz :) Teşekkürler

4. noexit

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1.Kısım - Saraybosna) Çektiğim fotoğraflar http://www.flickr.com/photos/94705278@N00/sets/72157607225787344/
  5. noexit

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1.Kısım - Saraybosna) Teşekkür ederim... mostar yazımla birlikte fotoğrafları ekleyeceğim...beğendiğinize sevindim.

6. noexit

Gezenbilir Suriye Gezisi; Şam, Malula, Humus, Palmira, Halep, Hama

Ynt: Gezenbilir Suriye Gezisi; Şam, Malula, Humus, Palmira, Halep, Hama Öncelikle güzel, akıcı anlatımı, verdiği değerli bilgiler için Koza Hanım'a, fotoğraflar için Amina'ya ve bu güzel geziye katılan herkese teşekkürler..Ayağınıza, yüreğinize sağlık.. Süper bir gezi olmuş... Darısı başımıza...

7. noexit

Gezenbilir İstanbul Grubu

Ynt: Gezenbilir İstanbul Grubu Ad - Soyad: Kadir Pirasoğlu Doğum Tarihi ve Yeri: 1981 - İstanbul Memleket: Akçaabat / Trabzon Semt: Göztepe İlgi Alanı: Fotoğraf, Trekking, Müzik, Dağcılık, Kampçılık, Araç: Zeze ( 73 Model Wv Minibüs)
  8. noexit

Ynt: Bosna Hersek-Hırvatistan Gezi Yazım (1.Kısım - Saraybosna) Teşekkürler, Fotoğraflar yeterli değil mi ? Saraybosna'da pek fazla durum fotoğrafı çekme fırsatım olmadı. Olanların bir kısmını yazımda kullandım. Kurcalayayım biraz sizin için..
  9. noexit

Ynt: Bosna Hersek-Hırvatistan Gezi Yazım (1.Kısım - Saraybosna) Evet çok keyifli günler ve hatıralar ile ayrıldık Bosna'dan. Gezi yazım aslında bu kadar değil, sadece heyecanım hayla devam ettiği için yazmayı başardığım kısmını hızla paylaşmak istedim. Saraybosna'dan Mostar'a geçtik...Menü'de...

10. noexit

15-16.08.2008 İzinli olmanın verdigi rahatlık ile sabahtan saat 17.50′de başlayacak olan Bosna-Hersek, Hırvatistan gezimiz için eksiklerimi tamamladıktan ve son kontrollerimi yaptıktan sonra havaalanına dogru yola koyuldum. Gerçi evden çıkmam bir hayli zor olmuştu, her seferinde acaba birşey...

11. noexit

ANAKAMP Ramazan Bayramı Kamplı Gezisi 2007

Ynt: ANAKAMP Ramazan Bayramı Kamplı Gezisi 2007 Merhabalar, çok iyi düşünmüşsünüz. Yanlız ben birşey sormak isterim. Ulaşım nasıl sağlanacak herkez kendi araçları ilemi katılacak ?diye yazmıştım fakat şimdi tekrar incelediğimde görüyorum ki karavan lı bir gezi imiş...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,110
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
ayberker

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR