Arama sonuçlarınız

1. teraslan

Shumen Trophy 2012 (Bulgaristan)

Ynt: Shumen Trophy 2012 (Bulgaristan) Bu da aceleci arkadaşların kurtarma operasyonuna ait bir video http://youtu.be/s3A6KSHYzxQ

2. teraslan

Ynt: Shumen Trophy 2012 (Bulgaristan) Bu da arabasını hiç zorlamak istemeyen bir ekibin aynı engeli nasıl geçtiği... Adamlardaki sakinliğe bakar mısınız? Sanki kronometre çalışmıyor... http://youtu.be/AuCIUAzcDAQ
  3. teraslan

Ynt: Shumen Trophy 2012 (Bulgaristan) Şimdi de işin doğrusunu izleyelim... Aradaki fark araba farkı mı yoksa pilotaj mı? Pilotaj derken mantalite farkı desek daha doğru olacak aslında http://youtu.be/PkvboWfjRk4

4. teraslan

Ynt: Shumen Trophy 2012 (Bulgaristan) Yarıştan bir kesit sunan bu video ile devam edelim paylaşımlarımıza (ilk bir dakikadan sonrasını izlemenize gerek yok, arabayı nasıl düzelttiklerini görmek için onuncu dakikaya atlayabilirsiniz) http://youtu.be/gzISREsprCY Yarıştaki en ufak tefek arabalar...
  5. teraslan

Ynt: Shumen Trophy 2012 (Bulgaristan) Seyirci etabı olarak son derece uygun bir parkurdu bence. Biz Turist sınıfında katıldığımız için zamana karşı yarışmayıp arada kaynadık fakat diğer arabalarla birlikte bu parkurun tamamını dolaşmak keyifliydi doğrusu http://youtu.be/y_OHpYZBU4I

6. teraslan

Ynt: Shumen Trophy 2012 (Bulgaristan) Bu videoda gördüğünüz araba yarışanlar arasındaki en heybetli olanlardan biriydi (Romanyalılar bu işlerde hayli iddialı) Bu kadar hızlı olmasa da bizim de aynı parkuru tamamen geçmiş olduğumuza hâlâ inanamıyorum http://youtu.be/l9oC0ApU-wA

7. teraslan

Ynt: Shumen Trophy 2012 (Bulgaristan) Biraz geç oldu ama olsun... Sağ salim gittik geldik... Hatta yarıştık bile :) Geçen senelere ait tanıtım filmleri gibi bir video hazırlanması zaman alacaktır. Şimdilik amatör çekimler dolaşıyor Facebook ve Youtube sayfalarında. İşte onlardan bir tanesi...
  8. teraslan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Ahmet abi. hoşbulduk :)
  9. teraslan

Ynt: Shumen Trophy 2012 (Bulgaristan) Ufak çaplı birkaç macera yaşadıktan sonra nihayet Bulgaristan'a girip Shumen'e vardık. Şu an otelin otoparkı markalarını bile anlayamayacağınız seviyede modifiye edilmiş arabalarla dolu ve biz de 1 kapı numarası ile onların aralarında olacağız tabii bir...

10. teraslan

Ynt: Shumen Trophy 2012 (Bulgaristan) Bizim güzergah sanırım Dereköy'den çıkıp Burgaz-Varna üzerinden değil de Hamzabey'den çıkıp Yambol üzerinden olacak. Yoldan ararım

11. teraslan

Ynt: Shumen Trophy 2012 (Bulgaristan) Bir son dakika değişikliği olmazsa yarın sabah 6:00 gibi İstanbul'dan yola çıkmayı planlıyoruz 6:30-7:00 gibi Selimpaşa PO (eski Shell) benzincisinde yakıt ikmali molası veririz. Aynı zamanda diğer Shumen yolcuları ile de orada buluşuruz diye umuyorum. O...
  12. teraslan

Ynt: Shumen Trophy 2012 (Bulgaristan) Sana birkaç sorum olacak. Daha önce Bulgaristan'a hiç gitmediğim için çok fazla fikrim yok. Orada benzin istasyonlarında ve diğer alışverişlerde ödeme yapmak için yanımıza ne almalıyız? EURO mu leva mı kredi kartı mı? Ne dersin? Öğrendiğime göre LPG orada...

13. teraslan

Ynt: Shumen Trophy 2012 (Bulgaristan) Evet gelenler bildiğim kadarıyla hepsi İSOFF'tan fakat bu sene yarışan olmayacak. Mayıs'ta Evros'a gitmiştik epey kalabalık bir grupla. Orada 2 takım vardı bizden yarışan ama Shumen'e yarışmak için giden yok bildiğim kadarıyla
  14. teraslan

Ynt: Shumen Trophy 2012 (Bulgaristan) Stand? yok stand vs. işimiz yok. Seyretmeye geliyoruz. Ben turist sınıfında katılmayı düşünüyorum Masters sınıfını yakından izleyebilmek için
  15. teraslan

Ynt: Shumen Trophy 2012 (Bulgaristan) Türkiye'den gelecek olan başka arkadaşlar da olacak sanırım. Aralarında daha önce Shumen'e gitmiş olanlar var. Dolayısı ile onlara uymak en doğrusu. Eğer gidenlerle yolda buluşabilirsem ona göre aynı güzergahı kullanıyor oluruz.

16. teraslan

Ynt: Shumen Trophy 2012 (Bulgaristan) Tam tarihini hatırlamıyorum ama yakın zaman önce yürürlüğe giren değişikliklerden önce durum söylediğiniz gibiydi. Yani Shengen vizeniz varsa Bulgaristan'a girebiliyordunuz ve bunun için ayrıca bir transit vize başvurusu yapmanız gerekmiyordu ama bir...
  17. teraslan

Ynt: Shumen Trophy 2012 (Bulgaristan) Keşke vaktimiz olsa da doya doya gezsek oralarda ama yol az değil. Pazar günü yarıştan sonra gece yarısı olmadan eve dönmek kolay olmayacak. Hatılıyorum da Evros Trophy için gittiğimiz Yunanistan'dan dönüşte yolda 3 defa kenara çekip yarımşar saat...
  18. teraslan

Ynt: Shumen Trophy 2012 (Bulgaristan) Merhaba, Bulgaristan'da yalnız olmayacağımızı bilmek guzel. İlginize tesekkur ederim :) Telefonunuzu not ettim. Yol güzergahımızın ne olması gerektiğini bilmiyorum. Google Maps üzerinde bakınca Burgaz-Varna sanki ters gibi geldi bana...

19. teraslan

Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı XT17 sabit değil portatif bir vinç ve montaj için tabla vs. hiçbir şey gerektirmiyor. Verdiğim linkte video var (aşağıya da koydum) orada görülüyor nasıl kullanıldığı. Fakat aslen motosiklet ve atv içn tasarlandığından dolayı gücü 4x4 araçlar için...
  20. teraslan

Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı Güzel bir çalışma ve güzel bir sunum olmuş. Ellerinize sağlık Warn marka benzer bir ürün var o da seyyar bir vinç. Kağıt üzerinde görünen o ki gücü sizinkinden daha düşük (neredeyse yarısı) Acaba aynı veya benzer işi görür müydü? ATV/Motorcycle...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
ayberker

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR