Arama sonuçlarınız

1. Adrelinsıfır

Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor

Ynt: Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor Ortalama bir ağacın günde 17 kişiye oksijen sağladığı,dikenli çam ağacının yılda 16 ton tozu kendine çekip sindirdiği bir atmosferde her şey düşünülmüşken bizde doğadaki kurtu,kuşu,böceği düşünmeliyiz.Zaten insanoğlu için değil bu...

2. Adrelinsıfır

Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor

Ynt: Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor Aynen hocam sözlerinize katıldığım gibi evimizde yediğimiz meyvelerin çekirdeklerini atmak yerine onları benim yaptığım gibi kurutup,araziye çıktığımızda onları toprağı az bir şey eşip gömmek akabinde bir sonraki zaman aynı yer...
  3. Adrelinsıfır

Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010)

Ynt: Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010) Gerçekten güzel fotoğraflar emeği geçen herkese teşekkürler.Tabiki ben olayı kaçırdım.

4. Adrelinsıfır

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sakarya offroad gurubundan kırantepe fotograflarını bekliyorum,tabiki lahana gölününde Sinan abi senin bu konuda bir şeyler yapabileceğini umuyorum. Özledim desem yeridir.Daha öyle bir parkur bulamadım.
  5. Adrelinsıfır

Similatör Programı

Elimde mevcut bulunan similatör programını CDRD'da kuramıyorum, DVDRD olması gerekiyor. CDRD'a göre elinde programı olan varsa programın ismini söyleyebilirmi?

6. Adrelinsıfır

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Sapanca yanık

7. Adrelinsıfır

Uzun Mesafe Telsiz ile Haberleşme

Ynt: Uzun Mesafe Telsiz ile Haberleşme Dokuz senelik telsiz radyo amatörü olarak amatör bandlarda emisyon tipine göre çok farklı şekilde uzun ve kısa görüşmeler yapacağınız gibi bağlı olduğunuz bölgede eğer hali hazırda kurulu ecolink programıda varsa dış ülkelerle bile amatör el telsizi ile...
  8. Adrelinsıfır

Amatör Telsiz sınavı ne zaman?

Ynt: Amatör Telsiz sınavı ne zaman? 2010 Mayıs Dönemi Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başladı 2010 Yılı Amatör Telsizcilik Sınavı, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Tarafından Mayıs ayının son haftasında yapılacaktır.Sınavın kesin tarihi, saati, sınavın yapılacağı yer ve salon...
  9. Adrelinsıfır

SatılıkTrainer Eğitim Uçağı

46 os motorla kendi kullandığım Trainer eğitim uçağımı bir üst modele geçtiğim için sadece gövde olarak satıyorum kırığı çıkığı yoktur.Fiyat 110 tl kargo alıcıya aittir.Ayrıca benzin deposu gövdenin içindedir.

10. Adrelinsıfır

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Hayır yakın zamanda resmi gazetede yapılan açıklama ile halk bandı ve telsiz radyo amatörlerinden ruhsat zorunluluğu kaldırılmıştır.

11. Adrelinsıfır

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Sadece ticari amaçla kullanılan yani ücretli sistemlerdir. İlgili kurumdan frekans tahsil edilir ve sadece bu frekanslarda görüşme ve dinleme yapılır.Görüşme yapacağın kişiler sadece iş arkadaşların olacaktır.Cb ise çok farklı bir sistem 26965 mhz den 27995 mhz e kadar...
  12. Adrelinsıfır

ATV secimi

Ynt: ATV secimi Üç senelik atv kullanıcısı olarak bildiklerimi paylaşmak isterim.Elimde 150cc plakalı basit beş bin liraya aldığım ithal bir atv mevcut,Gezi parkurlarım sürekli zor arazi sahaları dağ tepe taş kısacası çamura hasret kaldım.Cros motorların çıktığı rampalar kadar olmasada baya dik...

13. Adrelinsıfır

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Orhan hocam öncelikle teşekkürler.Benim hastalığımın tedavi ünitesi doğa,tedavi araçlarıda arazi araçları,ilacı yok ama panzehir var oda bol oksijen ve adrenalin,bu üçünü bir araya getirmişsem benden sıhhatliside yoktur umarım.("sıhhatliside"Mecaze anlamda)
  14. Adrelinsıfır

Amatör Cihazlar

Ynt: Amatör Cihazlar Mobilcom adresine bakmanızı tavsiye ederim.
  15. Adrelinsıfır

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Herkese selam 150 cc Atv motor kullanıcısıym. Hatay dörtyolda ikamet etmekteyim.Kendim gibi bugy,bufalo ve atv kullanıcıları ile tanışmak istiyorum.Aynı zamanda şu an bir bugy yapım aşamasındayım.1979 doğumluyum, arazi ve doğa hastasıyım.

16. Adrelinsıfır

Tanışma Platformunu Bulamıyorum

Tanışma platformunu bulamıyorum,ayrıca ATV kullanıcıları hangi isim altında toplanmış bulamıyorum.
  17. Adrelinsıfır

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Doğaya gönül vermiş herkese burdan selamlar adım Tarık ATV kullanıcısıyım.Hatay dörtyolda ikamet etmekteyim.Kendim gibi bugy bufalo ve atv kullanıcıları ile burdan tanışmak istiyorum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
ayberker

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR